Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δεν έχει Lag η κανονική Beta, είναι μια χαρά, απλώς το Ping είναι λίγο ανεβασμένο σε εμάς γιατί ο Server της Beta είναι στις ΗΠΑ.
nicoc89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δεν έχει Lag η κανονική Beta, είναι μια χαρά, απλώς το Ping είναι λίγο ανεβασμένο σε εμάς γιατί ο Server της Beta είναι στις ΗΠΑ. οπότε λογικα αφου θα έχουμε eu server δεν θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στο launch.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 lol, στο launch αποκλείεται να μην υπάρξουν προβλήματα και μέσα σε αυτό είναι και το lag...
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 για να καταλάβω , όλοι θα είμαστε συνδεδεμένοι επάνω σε servers και θα παίζουμε ακόμα και single player ? δεν ειναι απλά για να αποτρέψουν την πειρατεία ? δηλαδή το τέρας που θα σκοτώνουμε θα ειναι στον server της blizzard και όχι στο δικό μας pc ? μου φαίνεται τρελή ηλιθιότητα απο μέρους τους αν κάνουν κάτι τέτοιο γιατι τότε ναι και lag θα έχουμε και απόλα
Tobajara Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εδώ και 100 σελίδες περίπου αυτό κουβεντιάζουμε. Χωρίς λογαριασμό battlenet και login στο server δε μπορείς να παίξεις καθόλου, ούτε αν πχ το έχεις αυθεντικό και πέσουν οι servers ή κοπεί το Internet. Ένιγουέι, ελπίζω τα παιδιά που ξεπαραδιάστηκαν και έτρεξαν τόσο πολύ για να μπορούν να παίξουν day 1 να βρουν τους servers σε καλή κατάσταση και να μη λιώσουν στην αναμονή και το disconnect.
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Στο Starcraft 2 παντως Day 1 μόνο για το activation περιμέναμε,κατά τα άλλα δεν είχαν προβλήματα με τους server. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με D3
nicoc89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εδώ και 100 σελίδες περίπου αυτό κουβεντιάζουμε. Χωρίς λογαριασμό battlenet και login στο server δε μπορείς να παίξεις καθόλου, ούτε αν πχ το έχεις αυθεντικό και πέσουν οι servers ή κοπεί το Internet. ναι ! αυτο το ξέρω ομως νόμιζα οτι απλά θα ελέγχει συνεχώς αν είμαστε online με κάποιο τρόπο και θα λειτουργεί απλά σαν προστασία και όχι οτι τα δεδομένα όλα θα τρέχουν απο τον server της blizzard.
Xvipes Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 http://diablo.4vendeta.com/howtoconnect.php Για οποιον δεν αντεχει μεχρι 15Μαιου Σπασμενος ναι οχι με latest update ναι αλλα για οποιον δεν αντεχει μεχρι 15Μαιου μην θελουμε την πιτα ολοκληρη κ το σκυλο χορτατο Περίμενα να είναι λίγο πιο playable αλλά δεν... καλό σα γραφικά(περίμενα καλύτερα η αλήθεια είναι) αλλά δε μπόρεσα να κτλβω κάτι άλλο
nikosggg3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Περίμενα να είναι λίγο πιο playable αλλά δεν... καλό σα γραφικά(περίμενα καλύτερα η αλήθεια είναι) αλλά δε μπόρεσα να κτλβω κάτι άλλο αυτη η crakaρισμενη beta δεν παιζεται. πολυ κολλαει..
Xvipes Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Είδα κάτι και παραξενεύτηκα.όταν προχωράς στο παιχνίδι ο σκληρός γαμιέται να φορτώνει και το παιχνίδι έχει fps loss όσο φορτώνει. Είναι και το original τόσο βαρύ από άποψη σκληρού?Σαν παιχνίδι δεν είναι βαρύ τα μόνα fps loss που είχα ήταν όταν φόρτωνε ο σκληρός, μόνο σε εμένα το κάνει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 and here comes the ssd
Xorxhs! Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 χαλαρωστε λιγο και εμπιστευτειτε την Blizzard....ολα καλα θα πανε
Xvipes Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 and here comes the ssd FU rich bastard! Caviar black 7200 rpm έχω του πούστη αν κολλάει έτσι για να φορτώσει λίγο terain όσο προχωράω! Ram: 8gm 1600mhz CPU: i5 GPU: ATI 6850 Mobo: gigabyte Windows 7 sp1 ultimate Δε νομίζω να μην το σηκώνει το μηχάνημά μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μάλλον κάποιο πρόβλημα του cracked θα είναι, αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο original
Angeldust Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 FU rich bastard! Caviar black 7200 rpm έχω του πούστη αν κολλάει έτσι για να φορτώσει λίγο terain όσο προχωράω! Ram: 8gm 1600mhz CPU: i5 GPU: ATI 6850 Mobo: gigabyte Windows 7 sp1 ultimate Δε νομίζω να μην το σηκώνει το μηχάνημά μου... Μια χαρά θα το σηκώνει το μηχάνημα σου το παιχνίδι. Σίγουρα φταίει ο cracked server. Οσο για όσους λένε για lag κλπ και οτι το παιχνίδι δεν θα είναι playable τις πρώτες μέρες, θυμίζω οτι τα ίδια ακουγόταν στο launch του SC2 αλλά όλα ήταν μια χαρά, εγώ τουλάχιστον έπαιζα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα απο την day 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις