Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμα θελετε παιζεται κανεις δεν σας πιεζει ;)

ακομα δεν εχει βγει το παιχνιδι λες να εβγαινε full prive server?

beta σαν το beta της blizzard,

απλα private

με οτι ακολουθει αυτο το "ονομα"

Δημοσ.

για να καταλάβω, σε κάνει connect στην ουσία σε ένα έτοιμο Mooege server και γλυτώνεις τον κόπο από το να στίσεις emulated mooege server στο pc σου απλά κάνεις connect στον ήδη στημένο στο site αυτό;

Καλή φάση πάντως γλυτώνει κάποιος πολύ κόπο

Δημοσ.

μου απάντησαν χθες βράδυ.

Hi,

Unfortunately due to an issue with our supplier we will no longer be stocking this game.

Please accept our apologies for the inconvenience caused.

Kind Regards

GAME CONNECTION TEAM

Δημοσ.

Άντε να βγει το κανονικό παιχνίδι γιατι το beta εχει καταντήσει βαρετό :(

δεν μας δινεις και μας λιγο να παιξουμε το beta παρακαλω? :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εφτιαξα server με το patch 15 και έπαιξα λιγο αλλα θελω το real deal !!

take my money and gimme da game!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι πολυ ανυπόμονος και έχουμε 1,5 μηνα μπροστά μας ....

σε ανάλογη φάση ήμουν με το dark souls στο 360 και έμεινα μέχρι τις 5+ τα ξημερώματα να παίζω (απο το μεσημέρι) , κοιμήθηκα 2 ώρες σκάρτες και ξύπνησα να παω σε μια δουλειά. :lol:

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

http://diablo.4vendeta.com/howtoconnect.php

Για οποιον δεν αντεχει μεχρι 15Μαιου

Σπασμενος ναι οχι με latest update ναι αλλα για οποιον δεν αντεχει μεχρι 15Μαιου μην θελουμε την πιτα ολοκληρη κ το σκυλο χορτατο

το δοκιμασε αυτο κανεις αλλος εκτος απο τον Rellik?. μου φενεται σαν να εχει lag. σαν να κολλαει το παιχνιδι και πολυ μαλιστα. ελπιζω να μην ειναι ετσι και το κανονικο diablo

Δημοσ.

το δοκιμασε αυτο κανεις αλλος εκτος απο τον Rellik?. μου φενεται σαν να εχει lag. σαν να κολλαει το παιχνιδι και πολυ μαλιστα. ελπιζω να μην ειναι ετσι και το κανονικο diablo

αν δεις βίντεο κανένα δεν ειναι έτσι. απλά αυτός ειναι ενας server που λειτουργεί κατα 0,1% λολ..

για να πάρεις μια τζούρα οκ ειναι αλλα για να δεις το παιχνίδι όχι , καμία σχεση με το κανονικό.

Δημοσ.

Και το κανονικο beta εχει lag οταν μπηκε το 15 εγινε χαμος.Αυτη ειναι η μονη μ@λακια single με lag.Δεν νομιζω σαν του emulated αλλα you got the point :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...