Stavrakas13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Νομίζω ότι ισχύει(ας με επιβεβαιώσει ο SPANK ή όποιος άλλος γνωρίζει) Ξέρω επίσης οτι το πλαίσιο φέρνει 1 μέρα νωρίτερα,έτσι είχε κάνει και με το Starcraft 2
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Το Starcraft το είχε αρκετές μέρες νωριτερα αν θυμαμαι καλα.
remalis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Είστε σίγουροι? Για μια μέρα μπορεί για περισσότερες μου φαίνεται πάρα πολύ χλωμό, αφενός γιατί το θυμάμαι και αφετέρου γιατί για να πουλήσεις παιχνίδι της blizzard υπογράφεις ότι θα το πουλήσεις την ημέρα κυκλοφορίας και μετά παρόλο που παραλαμβάνεις 3-7 μέρες πριν. Επίσης ακόμα και αν ο μαγαζάτορας ή γνωστός του πάρει ένα παιχνίδι και πάει να το κάνει register στο account του απλά τρώει ban και ακυρώνεται το cd-key. Τώρα μπορεί το πλαίσιο να έκανε καμιά ειδική λαμογιακή/ μεγαλοκαρχαριακή συμφωνία και να το φέρει μια μέρα πριν. Αλλά εγώ θυμάμαι και στα wow που γίνονταν πάντα midnight events. Η cdmedia σαν επίσημος εισαγωγέας μου φαίνεται πιο πιθανό να μπορεί απλά να πουλήσει μια μέρα πριν, αλλά και πάλι δεν μπορείς να το κάνεις register.
Stavrakas13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν το έφερε στο κατάστημα μία μέρα πρίν,το είχε σε στοκ 3-4 μέρες πριν και έστελναν με αντικαταβολή 1 μέρα πριν.
kebinB Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 και εγώ online purchase το έκανα όπως και το SC2.
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Είστε σίγουροι? Για μια μέρα μπορεί για περισσότερες μου φαίνεται πάρα πολύ χλωμό, αφενός γιατί το θυμάμαι και αφετέρου γιατί για να πουλήσεις παιχνίδι της blizzard υπογράφεις ότι θα το πουλήσεις την ημέρα κυκλοφορίας και μετά παρόλο που παραλαμβάνεις 3-7 μέρες πριν. Επίσης ακόμα και αν ο μαγαζάτορας ή γνωστός του πάρει ένα παιχνίδι και πάει να το κάνει register στο account του απλά τρώει ban και ακυρώνεται το cd-key. Τώρα μπορεί το πλαίσιο να έκανε καμιά ειδική λαμογιακή/ μεγαλοκαρχαριακή συμφωνία και να το φέρει μια μέρα πριν. Αλλά εγώ θυμάμαι και στα wow που γίνονταν πάντα midnight events. Η cdmedia σαν επίσημος εισαγωγέας μου φαίνεται πιο πιθανό να μπορεί απλά να πουλήσει μια μέρα πριν, αλλά και πάλι δεν μπορείς να το κάνεις register. Το dark souls για xbox 360 (που έχει online οπως και το diablo) μου το έστειλαν απο μαγαζί στην Αθήνα κατόπιν συνεννόησης 5 ημέρες πριν κυκλοφορήσει και ο τύπος μου είπε πως το είχε 2 εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει απο την εταιρία. Οταν το ανέφερα(χωρίς να πω όνομα μαγαζιού βέβαια) σε ενα μεγάλο forum μου είπαν αυτό που λες και πως αν το μάθαινε η εταιρία θα είχε κυρώσεις ο πωλητής. Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε και οτι γουστάρουν κάνουν αλλα εφόσον και να το έχεις δεν θα μπορείς να το παίξεις δεν βλέπω το πρόβλημα να στο πουλήσουν νωρίτερα ...
The_Sheep Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02424 49.90 για οσους σκεφτεστε να το παρετε απο ελλαδα
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 http://www.e-shop.gr...ml?id=PCG.02424 49.90 για οσους σκεφτεστε να το παρετε απο ελλαδα Εμένα το παραπάνω link μού το βγάζει αρκετά ακριβότερο: "47.97 € + 11.03 € 23% ΦΠΑ = 59.00 €" Γενικά πάντως έχω απορία τι ισχύει με τα preorder από τα ελληνικά μαγαζιά. Κάνουν τη χρέωση αμέσως ή όταν στείλουν το παιχνίδι; Επίσης αν η τιμή αλλάξει στο ενδιάμεσο, ποιά θα ισχύσει τελικά; Η τιμή που το είχαμε προπαραγγείλει ή η χαμηλότερη δυνατή; Στο Amazon έχει πέσει ήδη στα 36-37 ευρώ. Είναι αστείο να μιλάμε για 55 και 60 ευρώ στην Ελλάδα.
shinigami Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Παιδες απλα τα πραγματα,μην το λιβανιζουμε αλλο, γιαυτους που θελουν να μπουν στο παιχνιδι DAY ONE θα το προπαραγγειλουν απο πλαισιο,multirama κτλπα και θα τους παει 59 Ευρω. Σε αυτους που δεν βιαζονται να μπουν απο την πρωτη μερα,αγορα απο το ΑΜΑΖΟΝ με δωρεαν μεταφορικα 36 Ευρω Και οποιος προλαβε Collectors πηρε εννοειται
The_Sheep Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 τωρα ? http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=l5n8t3inp8tw466kq53k&o=410929
remalis Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Γενικά πάντως έχω απορία τι ισχύει με τα preorder από τα ελληνικά μαγαζιά. Κάνουν τη χρέωση αμέσως ή όταν στείλουν το παιχνίδι; Επίσης αν η τιμή αλλάξει στο ενδιάμεσο, ποιά θα ισχύσει τελικά; Η τιμή που το είχαμε προπαραγγείλει ή η χαμηλότερη δυνατή; Στο Amazon έχει πέσει ήδη στα 36-37 ευρώ. Είναι αστείο να μιλάμε για 55 και 60 ευρώ στην Ελλάδα. Παιδες απλα τα πραγματα,μην το λιβανιζουμε αλλο, γιαυτους που θελουν να μπουν στο παιχνιδι DAY ONE θα το προπαραγγειλουν απο πλαισιο,multirama κτλπα και θα τους παει 59 Ευρω. Σε αυτους που δεν βιαζονται να μπουν απο την πρωτη μερα,αγορα απο το ΑΜΑΖΟΝ με δωρεαν μεταφορικα 36 Ευρω Και οποιος προλαβε Collectors πηρε εννοειται Εγώ το προπαρήγγειλα από το gameexplorers ,μικρό παιχνιδάδικο στη Πανόρμου που πάντα τα φέρνει την ημερα κυκλοφορίας και με καλές τιμές (skyrim στα 32Ε το είχα πάρει, όταν σε play, amazon και zavvi είχε 45) και τα παιδιά που το δουλεύουν είναι γνώστες και gamers. Έχουν ένα που λένε προστασία τιμής οπότε το παίρνεις στη φτηνότερη τιμή που θα βάλουν από τη στιγμή που το παρήγγειλες. Tο έκλεισα στα 54Ε αλλά ελπίζω θα το ρίξουν στα 50. Επίσης επειδή τους ρώτησα κιόλας μου είπαν θα το έχουν κανονικά πριν και θα το πουλάνε από 15. Τώρα για την τιμή άλλες ποσότητες έχει το amazon και άλλες τα ελληνικά μαγαζιά. Επίσης το amazon είναι τόσο μεγάλο και γνωστό που πιστεύω μπορεί να έρθει σε ειδική συμφωνία με τη blizzard. Δεν δικαιολογώ τα ελληνικά μαγαζιά που γενικά αισχροκερδούν αλλά στο συγκεκριμένο νομίζω πως είναι σχετικά δικαιολογημένοι.
The_Sheep Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 το γεγονος οτι τα 6-7 "μεγαλα" μαγαζια, το εχουν στην ακριβως ιδια τιμη, και σε μια απο τις ακριβοτερες της ευρωπης , ειναι πασιφανεστατο οτι προκειται για συννενοηση. Και αντι λοιπον καποιος οργανισμος να δραστηριοποιηθει (οχι μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι ) ετσι ωστε να λειτουργησει η αγορα οπως θα επρεπε και μεσα σε ολες τις μειωσεις μισθων κτλ , να εχουμε και μια καλυτερη και φθηνοτερη αγορα,εχουμε τις πιο ακριβες τιμες
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 γιατι θα το αγορασετε τελικα; Ενα παιχνιδι που γυρνας εδω και κει και πατας συνεχεια το αριστερο πληκτρο για να σκοτωνεις τερατακια; Θα δωσετε 30-40-50-60 ευρω; δε πατε να τα δωσετε καλυτερα να σας κανουν κανα happy ending; Μαζι σου. Αλλα γιατι ακριβως postαρεις στο thread του diablo αφου εισαι αυτης της λογικης?
panther_512 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 jim22479 Eλπίζω να φοράς flame shield γιατί θα την ακούσεις άσχημα. Ούτε εγώ είμαι ξετρελαμμένος με το D3 (όπως και με το SC 2), αλλά έναν σεβασμό στους fans πρέπει να τον έχεις. Ο κόσμος περίμενε πολύ καιρό γι'αυτό το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις