remalis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καιρό είχαν πει ότι θα κλείσουν αυτοί. Πάντως και στο Ελλάντα πέσανε λίγο οι τιμές. Στο σκρουτζ ξεκινάει από 50Ε. Εγώ το πήρα από gameexplorers στα 54Ε και ελπίζω να πέσει άλλο λίγο. Ε είναι 10Ε παραπάνω από το play και 15 από το zavvi αλλά και θα το παίξεις την 1η μέρα και στηρίζεις και ένα σωστό μικρό εξειδικευμένο μαγαζί. Το sc2 που χα προπαραγγείλει το ce στο play είχα κόψει φλέβες που παίζαν όλοι γύρω μου και γω περίμενα 9 μέρες. Και γενικά τα τελευταία 4 χρόνια που έχω πάρει πολύ πράγμα από τα 2 αυτά μαγαζιά, το νωρίτερο που μου έχει έρθει είναι 4 εργάσιμες και συνήθως κάνει 5-8 εργάσιμες.
KoGi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Και στο amazon επεσε κι αλλο.... στις £30.70 τελικη τιμη στο σπιτι σου (καπου €35 πες)!!!
nzeppos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Το οποίον σημαίνει ότι ακόμα και αυτοί που το έκαναν preorder απ' το Amazon σε υψηλότερη τιμή, θα πληρώσουν τελικά 35 ευρώ. Ίσως στην πορεία πέσει κι άλλο, αλλά δεν το νομίζω. Προσωπικά ελπίζω να το βρω σε... ρώσικη τιμή στις γνωστές γκρίζες αγορές. Όχι μόνο θα το πληρώσω λιγότερο, αλλά θα το έχω και τη μέρα κυκλοφορίας του. Οι περισσότεροι "cdkeysτάδε" το πουλάνε αυτή τη στιγμή γύρω στα 45-47 ευρώ.
Angeldust Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να το έχουμε στα χέρια μας 1-2 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία και 15 Μαίου να μπούμε κατευθείαν να παίξουμε? Το amazon πότε το κάνει dispatch? Στο site αναφερει "This item will be released on May 15, 2012"
zeniath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Digital Purchase, download the game now (το έχω κάνει ήδη) και με το που πάει 15 του μηνός το account σου στο battle net σου έχει active & ready to play το Diablo 3. Λογικά και τα Ελληνικά shops θα στο φέρουν 1-2 μέρες νωρίτερα αν κάνεις preorder αλλά αυτός είναι ο 100% σίγουρος τρόπος, απλά κοστίζει και περισσότερο και δεν θα το έχεις σαν hard copy στα χέρια σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 λογικά από το site της Blizzard 59.99
zeniath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δεν είπα πιο φτηνά πιο ακριβά είπα Από Blizzard store γιατί η πιστωτική δεν πληρώνεται από μένα μουεχεχεχε
gio@ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 θα περιμενω δεν με καιει τοσο πολυ μετα απο τοσα χρονια
aliakas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Από Blizzard store γιατί η πιστωτική δεν πληρώνεται από μένα μουεχεχεχε ο άγιος Βασίλης έρχεται και το πασχα ?
remalis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να το έχουμε στα χέρια μας 1-2 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία και 15 Μαίου να μπούμε κατευθείαν να παίξουμε? Το amazon πότε το κάνει dispatch? Στο site αναφερει "This item will be released on May 15, 2012" Πάντως όποιος το πουλάει επίσημα στην Ελλάδα θα το έχει στις 15. Δλδ θα το έχει 2-3 μέρες πριν και θα μπορεί να το πουλήσει στις 15. Οπότε και πάλι σίγουρο είναι. Αν σε ενδιαφέρει να έχεις το κουτί είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να το χεις στις 15. Για να το κάνεις pre-install όμως μόνο από blizzard store.
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Πάντως όποιος το πουλάει επίσημα στην Ελλάδα θα το έχει στις 15. Δλδ θα το έχει 2-3 μέρες πριν και θα μπορεί να το πουλήσει στις 15. Οπότε και πάλι σίγουρο είναι. Αν σε ενδιαφέρει να έχεις το κουτί είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να το χεις στις 15. Για να το κάνεις pre-install όμως μόνο από blizzard store. Εγώ το έχω κάνει ήδη pre-load χωρίς να έχω κάνει pre-order στο blizzard store. Υπάρχει σε όλα τα torrent sites. Το θέμα δεν είναι το pre-load. Το θέμα είναι ότι δεν θα έχω κωδικό να το παίξω μέχρι να το αγοράσω.
BlackScorpionX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 και ως συνήθως συμβαίνει με αυτά τα παιχνίδια...θα παίζω 15-5 το μεσημέρι μετά τη δουλειά και θα βλέπω 60 lvl τύπους και θα τραβάω τα μαλλιά μου !!!
remalis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εγώ το έχω κάνει ήδη pre-load χωρίς να έχω κάνει pre-order στο blizzard store. Υπάρχει σε όλα τα torrent sites. Το θέμα δεν είναι το pre-load. Το θέμα είναι ότι δεν θα έχω κωδικό να το παίξω μέχρι να το αγοράσω. α σωστός παίζει κ αυτό. Βέβαια αν δεν έχει βγει κανα patch μέχρι τις 15 (που πρέπει να είναι πολύ τρόμπες για να το κάνουν) απλά θα κάνεις την εγκατάσταση τότε. και ως συνήθως συμβαίνει με αυτά τα παιχνίδια...θα παίζω 15-5 το μεσημέρι μετά τη δουλειά και θα βλέπω 60 lvl τύπους και θα τραβάω τα μαλλιά μου !!! χαχαχα στάνταρ :mrgreen:
shinigami Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ισχυει οτι η cdmedia σου στενλει το παιχνιδι μια μερα νωριτερα??? Γνωριζει κανεις με σιγουρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις