Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Only The Barbarian Will Return In Diablo III....

....Wilson says that there are absolutely no plans to bring back any other classes, but, given that Blizzard wasn't breaking any news at Games Convention, wouldn't dish any details on what the remaining three classes will be.

ΤΙ:ΠΩΣ::shifty::X:shock:

Δηλαδή ούτε Paladin δε θα δούμε;

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
καλύτερα new classes imho...

New classes my ass...γενικό ρεκτιφιέ μάλλον θα κάνουν για να σπάσουν την μονοτονία (και καλά)

5 Classes:

Barbarian>Barbarian

Necromancer>Wich Doctor

Paladin>? (Βάζω στίχημα οτι θα το κάνουν Knight)

Amazon>?

Sorceress>?

Όπως παίει,θα μπεί και κανας Thief/Ranger να δέσει το γλυκό...

Δημοσ.

Εγώ θα γούσταρα και ένα βάρδο. Με ικανότητες boost, sonic damage, stun, charm, hypnotise. Πολύ εναλλακτικό δε βρίσκετε;

Δημοσ.

Τουλάχιστον ας είμαστε ευγνώμωνες που θα κυκλοφορήσει το 2010 (απ'ότι φαίνεται για τα standards της Blizzard), ότι έχει δοθεί μία μούφα ημερομηνία κυκλοφορίας 03/2009 δε λέει τίποτα, είναι το πιό εύκολο πράγμα να την αναβάλουν για πιο βαθιά μέσα στο 2009 μέχρι το πιο ρεαλιστικό 2010, 1ο τρίμηνο και να είμαστε ευχαριστημένοι.

Εδώ και 15 χρονάκια μας έχουν ζαλίσει οι Guns 'n' Roses με τις συνεχείς αναβολές του πολυαναμενόμενου (?) Chinese Democracy :devil:, θα μας πειράξει ένας χρόνος αναμονής για το D3.... :P

Μακάρι να σκεφτούν τους τσουρουφλισμένους-καμένους-κατεστραμένους όλου του κόσμου με τα D1 + D2 και υποψήφιους για το ίδιο με το D3 και να μας πετάξουν νωρίς κανένα "κόκαλο" (1-2 levels σε demo για τεστ του gameplay) :confused: για να μην λυσσάξουμε στην πείνα... Χαχαχα :shock:

Δημοσ.

παιδια απο απαιτήσεις πως παει? Ξέρω οτι στο site δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμη αλλα ας πούμε ένας imac 24' 3.6 με την 8800 καρτα γραφικων δε θα το παίζει?

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά θα παίζει, Diablo είναι σιγά τις απαιτήσεις...

επισήμως πάντως τπτ...είναι πολύ νωρίς ακόμα...

εδώ δεν έχουν ανακοινωθεί για το Starcraft 2 που θα βγει νωρίτερα...

Δημοσ.
παιδια απο απαιτήσεις πως παει? Ξέρω οτι στο site δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμη αλλα ας πούμε ένας imac 24' 3.6 με την 8800 καρτα γραφικων δε θα το παίζει?

Μην ανησυχείς, όταν βγει το diablo οι υπολογιστές μας θα έχουν καεί από το πολύ starcraft2 και θα έχουμε πάρει καινούριους :P.

Γενικά πάντως η Blizzard αποφεύγει να κάνει ανταγωνισμό με τον εαυτό της. Ένα παιχνίδι/expansion το χρόνο και πολύ μας πέφτει. :rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θα κάνω μια αρκετά άσχετη ερώτηση, μή με πάρετε με τις πέτρες! :-)

Το Diablo 2 παίζει σε Vista;

Δεν ήθελα να ξεθάψω θέμα μετά από 1+ χρόνο γι αυτό ρωτάω εδώ. :-)

Δημοσ.

Ε ναι! :lol: Είμαι λίγο πριν την αλλαγή σε Vista και έφαγα μια φλασιά για το Diablo 2... Προβληματίστηκα επειδή έχουν περάσει χρόνια από τότε που βγήκε και είπα να ρωτήσω.

Ανακουφίστηκα τώρα! ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...