Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έκανα λογαριασμό να ρωτήσω μόνο γι αυτό. Είχα κάνει προπαραγγελία από εκεί 30 Ευρώ. Τους έστειλα email μετά από μερικές μέρες για αλλαγή διεύθυνσης και δεν απάντησαν. Αργότερα άλλαξαν και την τιμή, την πήγαν στα 40 Ευρώ περίπου.. και σήμερα διαπίστωσα ότι μου ακύρωσαν την παραγγελία και μου έβαλαν 5 λίρες στον λογαριασμό στο site. Έπαθε κανείς άλλος το ίδιο; Ειδοποίηση καμία εν τω μεταξύ..τι να πω... ευτυχώς δεν είχα ακυρώσει απο αμαζον

Πάλι καλά που το απέφυγα τελικά. Κάτι τέτοιες διαφορές στις τιμές είναι πάντα ύποπτες...

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάλι καλά που το απέφυγα τελικά. Κάτι τέτοιες διαφορές στις τιμές είναι πάντα ύποπτες...

Αν δεν κάνω λάθος, στα σωστά μέρη, η τιμή μένει όπως ήταν όταν έκανες το pre-order.

Βλέπε πχ. το Amazon. Επειδή η προπαραγγελία μπορεί να γίνει αρκετούς μήνες πριν την κυκλοφορία, η τιμή του preorder συνήθως αυξομειώνεται όσο περνάει ο καιρός. Το Amazon (και τα άλλα σωστά μέρη) έχουν την πολιτική να υπολογίζουν πάντα τη χαμηλότερη τιμή αυτού του διαστήματος. Επίσης τη χρέωση την κάνουν μόνο όταν ταχυδρομούν το προϊόν και όχι όταν γίνεται το preorder.

Δημοσ.

Δεν με χρέωσαν ποτέ.. και την τιμή την αύξησαν στο site, όχι στην παραγγελία μου. Την παραγγελία απλά μου την ακύρωσαν χωρίς ειδοποίηση και για συγγνώμη(?) μου έβαλαν 5 λίρες στο account του μαγαζιού τους. Με τα οποία βέβαια αν ξαναπαραγγείλω το diablo3 από αυτούς, ή θα μου βγει 30 λίρες + μεταφορικά , συνολικά όσο του amazon που έχει free delivery, ή θα μου βγει 2-3 λίρες φθηνότερα αν όντως στέλνουν και αυτοί δωρεάν στο εξωτερικό, το οποίο δεν το έχω σιγουρέψει.

Έστειλα και δεύτερο email.. παίζει να με ξαναγράψουν κανονικά

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχει έρθει και το έχουμε σβήσει καταλάθος φαίνεται από το account? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

πάλι καλά, θα είχα φάει ακόμα μεγαλύτερο ξενέρωμα αν δεν το είχα πάρει χαμπάρι και το είχα σβήσει καταλάθος...

Δημοσ.

Αν έχει έρθει και το έχουμε σβήσει καταλάθος φαίνεται από το account? :P

όσο ζω ελπίζω ε;

<-- ομοιπαθής!!

• Super Moderators
Δημοσ.

όσο ζω ελπίζω ε;

<-- ομοιπαθής!!

καλά πλέον δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, έχω να τερματίσω άλλα games που έχω αφήσει και δεν υπάρχει χρόνος έτσι κι αλλιώς...

Δημοσ.

εγω τι να πω που εχω κανει apply απο την πρώτη μέρα 5-6 account και δεν πήρα ουτε 1 invite? λολ

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν πρόκειται να γίνει καμία Open Beta (προς το τέλος) κυρίως για stress/heavy load test?

Νομίζω έχουν πει ότι δεν θα υπάρξει ποτέ Open Beta.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...