Hector__21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 παιδιά έκανα λογαριασμό να ρωτήσω μόνο γι αυτό. Είχα κάνει προπαραγγελία από εκεί 30 Ευρώ. Τους έστειλα email μετά από μερικές μέρες για αλλαγή διεύθυνσης και δεν απάντησαν. Αργότερα άλλαξαν και την τιμή, την πήγαν στα 40 Ευρώ περίπου.. και σήμερα διαπίστωσα ότι μου ακύρωσαν την παραγγελία και μου έβαλαν 5 λίρες στον λογαριασμό στο site. Έπαθε κανείς άλλος το ίδιο; Ειδοποίηση καμία εν τω μεταξύ..τι να πω... ευτυχώς δεν είχα ακυρώσει απο αμαζον Πάλι καλά που το απέφυγα τελικά. Κάτι τέτοιες διαφορές στις τιμές είναι πάντα ύποπτες...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος, στα σωστά μέρη, η τιμή μένει όπως ήταν όταν έκανες το pre-order.
nzeppos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Πάλι καλά που το απέφυγα τελικά. Κάτι τέτοιες διαφορές στις τιμές είναι πάντα ύποπτες... Αν δεν κάνω λάθος, στα σωστά μέρη, η τιμή μένει όπως ήταν όταν έκανες το pre-order. Βλέπε πχ. το Amazon. Επειδή η προπαραγγελία μπορεί να γίνει αρκετούς μήνες πριν την κυκλοφορία, η τιμή του preorder συνήθως αυξομειώνεται όσο περνάει ο καιρός. Το Amazon (και τα άλλα σωστά μέρη) έχουν την πολιτική να υπολογίζουν πάντα τη χαμηλότερη τιμή αυτού του διαστήματος. Επίσης τη χρέωση την κάνουν μόνο όταν ταχυδρομούν το προϊόν και όχι όταν γίνεται το preorder.
kataku Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δεν με χρέωσαν ποτέ.. και την τιμή την αύξησαν στο site, όχι στην παραγγελία μου. Την παραγγελία απλά μου την ακύρωσαν χωρίς ειδοποίηση και για συγγνώμη(?) μου έβαλαν 5 λίρες στο account του μαγαζιού τους. Με τα οποία βέβαια αν ξαναπαραγγείλω το diablo3 από αυτούς, ή θα μου βγει 30 λίρες + μεταφορικά , συνολικά όσο του amazon που έχει free delivery, ή θα μου βγει 2-3 λίρες φθηνότερα αν όντως στέλνουν και αυτοί δωρεάν στο εξωτερικό, το οποίο δεν το έχω σιγουρέψει. Έστειλα και δεύτερο email.. παίζει να με ξαναγράψουν κανονικά
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Για τσεκάρετε τα accounts σας και τα mail σας μήπως ήρθε κανένα beta invite...!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Αν έχει έρθει και το έχουμε σβήσει καταλάθος φαίνεται από το account?
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ναί η Beta είναι απευθείας registered στο battle.net account σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 πάλι καλά, θα είχα φάει ακόμα μεγαλύτερο ξενέρωμα αν δεν το είχα πάρει χαμπάρι και το είχα σβήσει καταλάθος...
gusteg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Αν έχει έρθει και το έχουμε σβήσει καταλάθος φαίνεται από το account? όσο ζω ελπίζω ε; <-- ομοιπαθής!!
zeniath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς αν πρόκειται να γίνει καμία Open Beta (προς το τέλος) κυρίως για stress/heavy load test?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 όσο ζω ελπίζω ε; <-- ομοιπαθής!! καλά πλέον δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, έχω να τερματίσω άλλα games που έχω αφήσει και δεν υπάρχει χρόνος έτσι κι αλλιώς...
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 εγω τι να πω που εχω κανει apply απο την πρώτη μέρα 5-6 account και δεν πήρα ουτε 1 invite? λολ
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς αν πρόκειται να γίνει καμία Open Beta (προς το τέλος) κυρίως για stress/heavy load test? Νομίζω έχουν πει ότι δεν θα υπάρξει ποτέ Open Beta.
christos_75 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Να μην το παραγγειλω απο το το game.co.uk που μου βγαινει 77? Οο Η cd media σε ποσο καιρο μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου μας το φερνει? το εχει προ-παραγγειλει κανεις απο το game?? http://www.byteme.gr/news/industry/dramatikes_wres-gia_ta_game
Προτεινόμενες αναρτήσεις