Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με σειρά προτεραιότητας μάλλον....

Wizard - Demon Hunter

Barbarian - Monk

Witch Doctor

Τώρα, τι θα επιλέξω πρώτα (Wizard ή Demon Hunter) θα είναι απόφαση της στιγμής μάλλον. Δεν μπορώ ακόμα να αποφασίσω. Μάλλον για wizard θα πάω. Θα δούμε...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος δεν θα υπάρχει lan αφου ετσι και αλλιώς δεν θα μπορείς να παίξεις offline

Δημοσ.

Δε θα χει δυστυχώς. Μία από τις "καλές" αλλαγές τις bliz των τελευταίων χρόνων.

Κανένας άλλος για witch doctor? Ωχ κατάλαβα ή πάει για τρελό nerf γιατί δε θα ασχολείται κανείς ή θα είναι op για να δίνει κίνητρο.

Δημοσ.

K εγω για αρχη θα παρω barbarian, μετα βλέπουμε.

@remalis σε ενα σαφως πιο μεγαλο δειγμα δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα για τον witch doctor.

Σε περιπου 6000 χρήστες που ειχαν να διαλεξουν 2 classes(αρα 12000 ψηφοι) τα ποσοστα ειναι:

Wizard 25% - 3082 votes

Barbarian 24% - 2975 votes

Monk 18% - 2231 votes

Demon Hunter 17% - 2141 votes

Witch Doctor 16% - 1978 votes

Πηγή

Είναι μεν τελευταιος σε προτίμηση αλλα παρα πολυ κοντα σε Monk κ Demon Hunter.

Δημοσ.

+1 για witch doctor και εγω!

Φυσικά όλα αυτα εάν τελικα ΥΟ πάρω... Με έχει ξενερωσει πολυ μέχρι στιγμής...

Και με το online και με το auction house να και φυσικά με τα τόσα χρόνια ανάπτυξης... Τόσα πολλα χρόνια εγω τα βλέπω σαν κοροϊδία προς τους fan...

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Από τα 6 χρόνια που είναι σε Development τα 3 χρόνια είναι που έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο Diablo 3,μπορεί να είναι και πάλι πολλά αλλά εγώ το επισημαίνω για να μην έχετε στο μυαλό σας ακόμα αυτό το "11 χρόνια"

Δημοσ.

Ποιος Doctor ρε σεις, στη Beta τουλάχιστον είναι σάπιος.

Για απλά Mobs καλός είναι, σκοτώνει γρήγορα κλπ αλλά στον Leoric που είναι το Mini-Boss της Beta δεν κάνει μία πραγματικά, η μύγα θα έκανε πιο πολύ Damage.

Ο Wizzard και αυτός 0 στην αρχή, αυτός ούτε για τα Mobs δεν είναι, οκ μόλις ανεβαίνει Level αρχίζει και μαμάει..Αυτό έλειπε..

Από όσα έχω δοκιμάσει ο πιο εύκολος και ο πιο γρήγορος για Leoric ήταν ο Demon Hunter.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά εμένα δε είναι ότι με ψήνει ο δόκτωρας γιατί θέλω να ρίχνω ξύλο, πέρα από το dps παίζει και να σε ψήνουν τα spells και η όλη φιλοσοφία του χαρακτήρα σου σε ένα RPg. Άσε που είναι ο μόνος που έχει phd εκεί μεσα :P. Και μην πω και για κάποιο συγκεκριμένο ρητό που μιλάει για αν πας κάποια στιγμή black και για το πρόβλημα του να επιστρέψεις. If u know what I mean B)

Να φτιάξουμε ένα σύλλογο όλοι οι υποψήφιοι witch doctors αν είναι να έχουμε αγωνιστικό μέτωπο να μη μας ρίχνουν οι κουφάλες :-D

Για το rmah εμένα απλά μου είναι αδιάφορο. Από την άλλη αν μπορείς να βγάλεις και κανα 10άρικο μια φορά το χρόνο δε θα με χαλάει κυρίως γιατί θα έχεις ένα ακόμα επιχείρημα σαυτούς που λένε ότι χάνεις το χρόνο σου στο gaming χαχαχα.

Επεξ/σία από remalis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...