Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά Sure..

Δοκίμασες όλα Ultra + Shadows στην Dalaran ;

Γιατί εγώ στο Wrath που είχα δοκιμάσει με μια GTX295 και [email protected] έβλεπα κάτι 25άρια..

Στο θέμα μας τώρα, έχει βουίξει ο τόπος στο Diablo 3 Forums για προβλήματα με FPS, οι περισσότεροι(και' γω μέσα) αντιμετωπίζουμε Micro-stuttering.

Μικροκολληματάκια όσο προχωράς με λίγα λόγια.

Ο jay wilson είπε στο Twitter ότι στρεσάρουν τους Servers γι' αυτό υπάρχουν αυτά τα θέματα.

Άντε να δούμε..

Υπάρχει όντως θέμα με μικροκολλήματα οταν προχωράς, το βλέπω και εγώ ακόμα και σε single player, ελπίζω να φτιάξουν οταν βγεί κανονικά το παιχνίδι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Wizzard με Tier 13-14-15-16 είναι και μαμώ..

Και ο Barbarian τζι-τζι είναι.

αντίο ζωή, Witch Doctor lowest priority ανάμεσα στους chars για μένα :P

Δημοσ.

Wizard και τα μυαλά στα κάγκελα λεμε, τουλάχιστον για πρώτος char :) Οσο αφορά την beta ειναι ακόμα κάτω οι servers αλλα το θετικό που παρατήρησα χτές ειναι οτι μειώθηκαν αυτα τα μικροκολλήματα που υπήρχαν οταν προχώραγες, υπάρχουν ακόμα αλλα ειναι καλύτερα.

Επίσης κοιτάξτε μεσα στο battlenet account σας μήπως ειστε στην beta και δεν το ξέρετε, μην περιμένετε να σας έρθει το mail γιατι φίλος μου χτες το είδε τυχαία και δεν του ήρθε ποτε mail :)

Δημοσ.

εγώ πάλι για witch doctor πάω. Να πετάω κουνούπια και βατράχια. ^_^ Έχει και αυτό το μόνιμο σκύψιμο που θα μου θυμίζει το τρολ μου. Και μετά barbarian και wizard.

edit: μη θυμηθώ το ZOMBIE wall.

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά ρε Hulk :P

ποοο θα μας καταστρέψουν τα armor tier κι έλεγα ότι ξέφυγα από το WoW, ποοο ρε πούστη...

• Moderators
Δημοσ.

σιγά ρε Hulk :P

ποοο θα μας καταστρέψουν τα armor tier κι έλεγα ότι ξέφυγα από το WoW, ποοο ρε πούστη...

Ε ναι, "Barbarian doesn't need to think, he just needs to kill". :P

Τουλάχιστον αντί να γεμίζουν μόνο οι επωμίδες, γεμίζει όλο το armor.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...