Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά αφήστε τα άσχετα ... τι κονσόλες λέμε κλπ και εμένα μου αρέσουν τα dark souls/demon souls και όλα αυτά αλλα απλά δεν κολλάνε εδώ!!!

πια ειναι η φθηνότερη τιμή που το βρήκατε? μην σκάσουμε 60ρι ρε γμτ , οχι πάλι , δηλαδή μέχρι πότε θα μας πιάνουνε μλκς..

αν βρείτε καμια καλή τιμη γράψτε εδω πλζ ..

thanks ..

Δημοσ.

αν σου περισσεύουν η αν τα σκάνε άλλοι για εσενα μαν ναι και εγω έτσι έκανα μικρός αλλα και αργότερα που δούλευα καθημερινά, ήμουν "large" σε τέτοιες περιπτώσεις αλλα τώρα με τις αφραγκίες που έχουν πέσει μετράω και το euro γιατι για ενα euro που θα μου λείψει θα μου κόψουν το ρευμα και τότε τι να το κάνεις το diablo 3 άμα δεν ανοίγει το pc ? :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Φιλε αν δεν σε ενδιαφερει να το παιξεις απο την πρωτη μερα που θα βγει,εφυγες για amazon οσο το εχει ακομα 40 ευρω!! ( ακου εκει 60€!!!! παιχνιδι για PC αγοραζουμε....οχι για κονσολες! σορυ σορυ δεν κρατιομουν :D )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πρωτο game μου και εμενα σε IBM pc 133 mhz το 1997.

Τι μου θύμησες τώρα...φοιτητής στην Αγγλία και έλιωνα τότε με Diablo, Quake Deathmatches, Command and Conquer και Ultima .

Είχα τότε πάρει έναν απο τους πρώτους P166 με 16 ram αν θυμάμαι καλά.

Α!! ναι και μια Orchid righteοus 3DFX 4 mb.

Επεξ/σία από Skia11
Δημοσ.

Φιλε αν δεν σε ενδιαφερει να το παιξεις απο την πρωτη μερα που θα βγει,εφυγες για amazon οσο το εχει ακομα 40 ευρω!! ( ακου εκει 60€!!!! παιχνιδι για PC αγοραζουμε....οχι για κονσολες! σορυ σορυ δεν κρατιομουν :D )

Πιστεύεις δηλαδή πως δεν τα αξίζει τα 60Ε ;

Πάντως αν είναι κάποιος να δώσει 60Ε, καλύτερα να δώσει άλλα 30Ε να πάρει την CE που έχει και τα πολλά έξτρα.

Αλλιώς όπου το βρείτε με 40 Ευρώ(Zavvi, Amazon etc).

Δημοσ.

Πιστεύεις δηλαδή πως δεν τα αξίζει τα 60Ε ;

Πάντως αν είναι κάποιος να δώσει 60Ε, καλύτερα να δώσει άλλα 30Ε να πάρει την CE που έχει και τα πολλά έξτρα.

Αλλιώς όπου το βρείτε με 40 Ευρώ(Zavvi, Amazon etc).

Φιλε μου δεν εχει σημασια αν τα αξιζει ή οχι. Σημασια εχει το γιατι να δωσεις 60 αφου μπορεις να το εχεις με 40. Ενταξει μπορει να χρειαστει να περιμενεις 4-5 μερες παραπανω αλλα 20 euros πλεον δεν ειναι και λιγο ποσο.

Οσο για την CE ειναι πανακριβη για αυτο που προσφερει.

Δημοσ.

Και να μην ξεχνάμε οτι το PVP θα μπει αργότερα με patch.Αρα όσοι δεν βιάζονται προφανώς και η τιμή των 40Ε είναι η καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Ξεχνάτε ότι είναι pay once play always όμως και άλλα αντίστοιχα παιχνίδια που ΔΕΝ έχουν τόσες επαναλήψεις κοστίζουν το ίδιο.

Τώρα για την CE, παίζει να είναι από τις πιο γυμνές CE που έχω δει. Δεν έχει τίποτα που να αξίζει τα +30ευρώ, σόρρυ αλλά +30 ευρώ για artwork, usb stick (με το D2 ουάου), soundtrack και τις βλακειούλες ingame δεν αξίζουν.

Τα 40-60 όμως αξίζουν και είναι αρκετά λογική τιμή σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια.

Δημοσ.

εχω να κανω μια ισως χαζη ερωτηση.... εχω 2 pc, δικο μου και του αδερφου μου, στο ιδιο ρουτερ... αν αγορασω ενα αντιτυπο του D3, θα μπορουμε να παιζουμε κι εγω και ο bro μου ταυτοχρονα?? η για τη δημιουργια διαφορετικων account στο battle.net χρειαζονται διαφορετικα serial number οποτε και 2 αντιτυπα D3??

• Super Moderators
Δημοσ.

η για τη δημιουργια διαφορετικων account στο battle.net χρειαζονται διαφορετικα serial number οποτε και 2 αντιτυπα D3??

ναι κλασικά...

Δημοσ.

Και να μην ξεχνάμε οτι το PVP θα μπει αργότερα με patch.Αρα όσοι δεν βιάζονται προφανώς και η τιμή των 40Ε είναι η καλύτερη επιλογή.

Οπως το βλέπω μέχρι να βγεί το patch Θα έχει ήδη βγεί gw2 οπότε μάλλον δεν θα αγοράσω καν το diablo

τα 2 πρώτα τα έλιωσα αλλά πλέον είναι 2012 .. το concept των παιχνιδιών είναι αρχαίο και τα single player games τα έχω παρατήσει πλέον

Δημοσ.

το βρήκα €45.95 στο zavvi.

μια απορία , πώς γίνεται η digital preorder της bliz να έχει 15 euro παραπάνω απο του zavvi που ειναι κανονική με θήκες κλπ . ? .. ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...