Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Τοτε ενταξει, πολύ καλη τιμουλα Εγω φοβαμαι να το παραγγείλω γιατι αν ερθει 15/5 θα τινάξω το διαβασμα μιας χρονιάς στον αερα.. Ελπίζω να έχει πέσει η τιμη τελη ιουνιου.
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 αν και παίζουν τρελές αφραγκίες αυτο τον καιρό σκέφτομαι να το αγοράσω οταν βγει γιατι το περιμένω το άτιμο πως και πως απο τότε που ανακοινώθηκε .. απο που να το αγοράσω για να μου βγει οσο το δυνατών φθηνότερο ? γιατι 50-60 euro θα πιεστώ αρκετά να τα δώσω ..
zeniath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ξέχασαν την 9/11 το κυνήγι και την δολοφονία του Οσάμα
MetalGearFan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Να πω την αλήθεια, προσωπικά δηλαδή, περισσότερο από ένα Diablo3 & SC2 ήθελα ένα WarCraft 4 ! Το αγαπημένο μου παιχνίδι της blizzard και κορυφαίο rts για μένα. ...Σκοτωνεις παραδειγμα τις huntress στο act 1 και αντι να πεσουν απλα στο εδαφος βλεπεις την δαιμονισμενη ψυχη τους πρωτα να φευγει απο το σωμα τους και μετα να πεφτουν. Αυτες ειναι λεπτομερειες που προσδιδουν ατμοσφαιρα και χαρακτηρα.... συμφωνώ, πολύ λίγες εταιρίες στο pc είναι σε θέση να δώσουν μεγάλο production value στα παιχνίδια τους
Xorxhs! Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 αν εντοπισετε τιποτα bonus δωρακια μαζι με προπαραγγελιες απο ελληνικα preorders....γραψτε το εδω! Παλια ολο και κατι δινανε, δεν θα ξεχασω το πλαισιο οταν πρωτοεβγαινε το wow μαζι με collectors εδεινε επιπλεον 2μηνες gametime card!!! Παλιες καλες εποχες που φοβαμαι οτι περασαν..
telarin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ειναι το ποιο εμπορικο γιατι ειναι το ποιο απλο χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα μειονεκτημα. Αν σκεφτεις και την περιοδο που κυκλοφορησε ειναι ακομα ευκολοτερο γιατι προκαλεσε αυτο το φαινομενο. Τωρα η λιστα η δικη μου προσωπικα εχει ως εξης. 1. demon souls (ps3) 2. dark souls (ps3-x360) 3. Dungeon siege 1 (pc) 4. Nox (pc) 5. Champions of Norath (ps2) Μετα ολα τα αλλα αν και το diablo 2 ειναι μεσα στο top 10 μου. πας και ρίχνεις λάδι στην φωτιά τώρα με την 5αδα που τους έριξες, ειδικά με τα 2 πρώτα. Ας τους να ζήσουν το όνειρό τους, 10+ χρόνια περίμεναν, είπαμε τα hns rpg αρχίζουν και τελειώνουν με το diablo και τα sequel του..
aris1986 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ακόμα μια εξεταστική θα πάει άκλαυτη. Μην πας εξεταστικη!Κατσε μεσα και το καλοκαιρι!Κλειστα πατζουρια να μην βλεπεις ηλιο,air-condition και ιδρωμενους ντελιβεραδες να φερνουν σουβλακια-πιτσες μεσημερι-βραδυ! Ηρεμηστε παιχνιδι ειναι!Ναι ειναι πορωση το diablo!To πρωτο game μου και εμενα σε IBM pc 133 mhz το 1997. αλλα αφου θα βγει στις 15/5 επισημα τωρα δεν με νοιαζει να κανω σαν τρελος!2-3 μερες υποθεσης ενθουσιασμου ειναι μετα θα γινει μια ρουτινα οπως με ολα τα games! Βλεπε wow αλλαξε τις διαπροωπικες σχεσεις των ανθρώπων!
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 πας και ρίχνεις λάδι στην φωτιά τώρα με την 5αδα που τους έριξες, ειδικά με τα 2 πρώτα. Ας τους να ζήσουν το όνειρό τους, 10+ χρόνια περίμεναν, είπαμε τα hns rpg αρχίζουν και τελειώνουν με το diablo και τα sequel του.. Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά για μένα εκτός των άλλων σε 1 game μετράει πολύ το replayability. Πες μου τώρα ποιός από αυτούς τους τίτλους φτάνει έστω τα @@ του Diablo. P.s Αν σε ενοχλεί που ίσως γίνομαι εριστικός...δεν πειράζει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Εγώ απορώ γιατί το ψάχνεται.. Η Blizzard είναι KING σε αυτά τα Games. Τι να λέμε τώρα, WoW ή L2 ; WoW ασυζητητί, αν και το χάλασαν και το WoW τώρα, και πάλι όμως είναι καλύτερο από το L2. Είναι Unbeatable η εταιρία στο είδος, καλά εσύ Ikaruga.. Από σένα όλα τα περιμένω, μετά από αυτά που έχεις πει για το απόλυτο-υπέρτατο FPS όλων των εποχών, Crysis 1.
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 ikaruga24, στις 17 March 2012 - 04:33 PM, έγραψε: Ειναι το ποιο εμπορικο γιατι ειναι το ποιο απλο χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα μειονεκτημα. Αν σκεφτεις και την περιοδο που κυκλοφορησε ειναι ακομα ευκολοτερο γιατι προκαλεσε αυτο το φαινομενο. Τωρα η λιστα η δικη μου προσωπικα εχει ως εξης. 1. demon souls (ps3) 2. dark souls (ps3-x360) 3. Dungeon siege 1 (pc) 4. Nox (pc) 5. Champions of Norath (ps2) Μετα ολα τα αλλα αν και το diablo 2 ειναι μεσα στο top 10 μου. πας και ρίχνεις λάδι στην φωτιά τώρα με την 5αδα που τους έριξες, ειδικά με τα 2 πρώτα. Ας τους να ζήσουν το όνειρό τους, 10+ χρόνια περίμεναν, είπαμε τα hns rpg αρχίζουν και τελειώνουν με το diablo και τα sequel του.. Για τα τονισμένα.... :eek: :eek: ψιτ, μάγκες, αν θέτε να τα πάμε καλά, εδώ μέσα όχι τέτοιες κουβέντες! Τι PS2-3 +xbox360 μου τσαμπουνάτε εδώ! Φωτιά θα πέσει να σας κάψει εσάς και τις κονσόλες! Εδώ μιλάμε για παιχνίδια που θέλουν πληκτρολόγιο και ποντίκι!!! :mrgreen: τσ,τσ,τσ.... ΥΓ. Είχα παίξει ένα demo του Nox και ομολογώ ότι δε με εντυπωσίασε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μούφα ρε λέμε.. Consoles must DIE ! PC Gaming Forever and ever !
MetalGearFan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 πας και ρίχνεις λάδι στην φωτιά τώρα με την 5αδα που τους έριξες, ειδικά με τα 2 πρώτα. Ας τους να ζήσουν το όνειρό τους, 10+ χρόνια περίμεναν, είπαμε τα hns rpg αρχίζουν και τελειώνουν με το diablo και τα sequel του.. όνειρο ζουν μην τους ξυπνάτε !!
Stavrakas13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μπορώ να ρωτήσω για ποιό λόγο τα γράφετε αυτά στο thread του Diablo 3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις