Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 2, το πολύ 3 χρονάκια το Internet θα τελειώσει όπως το ξέρουμε.

Τo ACTA θα είναι η αρχή, αργότερα θα γίνει πολύ ακριβή η συνδρομή για Youtube/Facebook κλπ και εννοείται κατεβάσματα κλπ τα ξεχνάς.

Το Internet θα είναι ή για Lifestyle ή για ειδήσεις του τύπου ψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση κλπ ή κλασικά για Gaming.

Off Topic τέλος.

Πότε θα φέρουν τα Ελληνικά μαγαζιά την CE τώρα να κάνουμε Pre-order..

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά τραγούδα..

Κάτσε να περάσει το ACTA τώρα να δεις αν θα ξανακατεβάσεις Torrent..

Ναι, όπως τόσοι νόμοι που έχουν περάσει και τόσες φορές που μας έχουν πει ότι θα σταματήσουν αυτά. Μετά από τόσες δεκαετίες τίποτα δεν έχει συμβεί και ούτε πρόκειται. Μάλλον λοιπόν εσύ θα τραγουδάς για το τέλος του free sharing σαν τον Λιακόπουλο για το τέλος του κόσμου.

Υ.Γ. Άσε είδα ότι άρχισες ήδη να τραγουδάς για το τέλος του κόσμου/ίντερνετ πριν καν τελειώσω το ποστ αυτό.

Δημοσ.

Καταρχήν ο Λιακόπουλος δεν μιλάει για τέλος του κόσμου, προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν άποψη και λένε ότι τους λένε, κλασικός ΓΚΟΙΜ.

Όσο για το αν θα παραμείνει το Internet όπως είναι, κούνια που σε κούναγε, τίποτα άλλο δεν λέω..

Δημοσ.

Καταρχήν ο Λιακόπουλος δεν μιλάει για τέλος του κόσμου, προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν άποψη και λένε ότι τους λένε να πούνε, κλασικός ΓΚΟΙΜ.

Όσο για το αν θα παραμείνει το Internet όπως είναι, κούνια που σε κούναγε, τίποτα άλλο δεν λέω..

Σωστά δεν μιλάει για το τέλος του κόσμου, συγνώμη follower του που τον εξυβρίσαμε.

Θα κατέβουν με ιπτάμενους δίσκους οι Men in Black του ACTA και θα μας περάσουν φάλαγγα μέσω του Blue Beam Project και αφού μας κατασκοπεύσουν με το Echelon και μετά με το HAARP θα προκαλέσουν σεισμό για να μας γκρεμίσει το σπίτι μέσω της Ιονόσφαιρας.

Δε μας χ..εις λέω γω μωρέ.

Υ.Γ. Ξέχασα τον Nibiru

Δημοσ.

Αυτά λέει, το βρήκες, τα πέτυχες όλα μπορώ να πω..

Ζήσε στον κόσμο σου παίζοντας παιχνιδάκια και άστα τα άλλα.

Εσύ μείνε στο ότι το Internet θα παραμείνει όπως είναι, σε 2-3 χρονάκια, εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε..

Δημοσ.

Αυτά λέει, το βρήκες, τα πέτυχες όλα μπορώ να πω..

Ζήσε στον κόσμο σου παίζοντας παιχνιδάκια και άστα τα άλλα.

Εσύ μείνε στο ότι το Internet θα παραμείνει όπως είναι, σε 2-3 χρονάκια, εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε..

Αααα σε παρακαλώ μην μου κάνεις χάρες, ξέχασα και τους Νεφελίμ (το New World Order εννοείται).

Δημοσ.

Αχταρμά τα έχεις κάνει, ιδέα δεν έχεις..

Ότι έχει πάρει το αυτί σου από' δω και από' κει.

Τέλος πάντων, εδώ δεν είναι το κατάλληλο Thread για τέτοιες συζητήσεις, ήδη ξεφύγαμε.

Δημοσ.

Αααα σε παρακαλώ μην μου κάνεις χάρες, ξέχασα και τους Νεφελίμ (το New World Order εννοείται).

τα κοροιδευεις τα κοροιδευεις , αλλα πολυ ενημερωμενο σε βλεπω...

Δημοσ.

τα κοροιδευεις τα κοροιδευεις , αλλα πολυ ενημερωμενο σε βλεπω...

Και για το Slap Chop του τελεμάρκετινγκ είμαι ενημερωμένος αυτό δε πάει να πει ότι θα πάρω και κανα Snuggie. Insomnia στην TV.

Αφιερωμένο στον Pchyco_Warhead. (Τα RFID είναι κάτι στο οποίο ασχολούμαι λόγω σπουδών να προσέχεις μουεχεχεχε)

http://www.youtube.com/watch?v=qszy_viUn94

Δημοσ.

Τι τραγικη συγκριση ειναι αυτη? Τι σχεση εχει το Neverwinter με το diablo; Περα απο αυτα ομως δεν θεωρω το diablo σαν το κορυφαιο dungeon crawler. Δεν το θεωρω καν μεσα στα 5 καλυτερα. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο και οτι κανει καποια πραγματα παρα πολυ καλα μεταξυ αυτων την ατμοσφαιρα και το γεγονος οτι ολα τα γκρουπ εχθρων ειναι προσεγμενα και εχουν δικο τους "χαρακτηρα" ασχετα αν τα ανακυκλωνουν αρκετα. Σκοτωνεις παραδειγμα τις huntress στο act 1 και αντι να πεσουν απλα στο εδαφος βλεπεις την δαιμονισμενη ψυχη τους πρωτα να φευγει απο το σωμα τους και μετα να πεφτουν. Αυτες ειναι λεπτομερειες που προσδιδουν ατμοσφαιρα και χαρακτηρα. Εκει ειναι που χανουν τα περισσοτερα ισομετρικα hack and slash (συμπεριλαμβανομενου και του Titan Quest).

Mα αυτες οι λεπτομερειες μαζι με battlenet,προωθηση,υποστηριξη κτλ το εκαναν το πιο εμπορικο RPG.

Oσο για τη συγκριση δεν την εκανα εγω αλλα θυμαμαι οτι το ειχα διαβασει.Σαν RPG εχουν τεραστιες διαφορές(D&D-H&S) αλλα ανταγωνισμος υπαρχει.Πανω κατω το ιδιο κοινο θα παρει το ενα κ το αλλο.Δεν επαιζε μονο του το diablo,απλα δεν μπορεσαν να το φτασουν.

(Απο περιεργεια,αν θες πες το top5 με τα καλυτερα dungeon crawler κατα τη γνωμη σου,να ριξω μια ματια)

Δημοσ.

Mα αυτες οι λεπτομερειες μαζι με battlenet,προωθηση,υποστηριξη κτλ το εκαναν το πιο εμπορικο RPG.

Oσο για τη συγκριση δεν την εκανα εγω αλλα θυμαμαι οτι το ειχα διαβασει.Σαν RPG εχουν τεραστιες διαφορές(D&D-H&S) αλλα ανταγωνισμος υπαρχει.Πανω κατω το ιδιο κοινο θα παρει το ενα κ το αλλο.Δεν επαιζε μονο του το diablo,απλα δεν μπορεσαν να το φτασουν.

(Απο περιεργεια,αν θες πες το top5 με τα καλυτερα dungeon crawler κατα τη γνωμη σου,να ριξω μια ματια)

Ειναι το ποιο εμπορικο γιατι ειναι το ποιο απλο χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα μειονεκτημα. Αν σκεφτεις και την περιοδο που κυκλοφορησε ειναι ακομα ευκολοτερο γιατι προκαλεσε αυτο το φαινομενο.

Τωρα η λιστα η δικη μου προσωπικα εχει ως εξης.

1. demon souls (ps3)

2. dark souls (ps3-x360)

3. Dungeon siege 1 (pc)

4. Nox (pc)

5. Champions of Norath (ps2)

Μετα ολα τα αλλα αν και το diablo 2 ειναι μεσα στο top 10 μου.

Δημοσ.

Κάνοντας ένα πρώτο έλεγο για προπαραγγελία βρήκα ένα μαγαζί αγγλία που το δίνει σαφώς πιο φθηνά από τα υπόλοιπα αλλά δεν έχω πάρει ποτέ απο εκεί, οπότε είμαι λίγο επιφυλακτικός.

GameConnection.co.uk

Το γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο;

Το πήρα απο εκεί και ο Θεός βοηθός.

Το feedback τους στο amazon είναι πάντως καλό.

Η τιμή super δεν το συζητάμε.

Δημοσ.

Το πήρα απο εκεί και ο Θεός βοηθός.

Το feedback τους στο amazon είναι πάντως καλό.

Η τιμή super δεν το συζητάμε.

Δεν το φοβάσαι λίγο; 25λίρες ειναι απιστευτη τιμή και το παιχνίδι είναι preorder δηλαδη μπορουν να εχουν up το site 2 μηνες και να ειναι κομπινα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...