zeniath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ξέρεις πότε θα βγει Private Server για το Diablo ; Ακόμα και να βγει, ότααααααν βγει, θα έχει τόσο πολλά Bugs που για αρκετό χρονικό διάστημα θα είναι Unplayable και θα αναγκάζεσαι να το αγοράζεις αυθεντικό. Όπα δεν κατάλαβες σωστά, λέμε για σπασμένο έτσι ώστε μέχρι να έρθει Μάης να έχουμε κάτι να κάνουμε, εννοείται αυθεντικό μετά το θέλουμε το multi και το RMAH να πουλάμε τα gems να παίρνουμε κανα φράγκο τώρα με την κρίση. Ανεργία, απολύσεις, λεφτά δεν υπάρχουν, πως θα πληρώσεις το νοίκι μου λες; Diablo 3 but of course!
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχει Singleplayer στο Diablo 3. Multiplayer είναι μόνο, δεν υπάρχει Offline Mode. Απλώς επιλέγεις εσύ αν θες να παίζεις μόνος σου ή Co-Op με άλλον/άλλους.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει σύγκριση. Το Diablo είναι το Top(Στο είδος του) και όλα τα άλλα είναι από πολύ καλά και κάτω. Τι να σε κανω εισαι και σνομπαρια του κερατα με τις κονσολες αλλιως με ενα demon/ dark souls θα ξεχνουσες και το ονομα της μανας σου (λεμε τωρα) ποσο μαλλον κατι σαν το diablo. Παντως πιστευω οτι το diablo 3 θα παιζει καλυτερα με controller. Στυλ δηλαδη console hack and slash απο τα παλια (baldurs gate dark alliance) ή απο τα νεα (dungeon siege 3). Αυτα τα παιχνιδια ειναι φτιαγμενα πραγματικα για τετοιο set-up controlls. Ειναι ο μοναδικος τροπος να δημιουργησεις και εχθρους οι οποιοι θα κανουν περισσοτερα πραγματα για να σε φανε απο το να καθονται και να ειναι απλα εκει για να τους σφαξεις. Flameshield ON!
Neo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Παιζω beta...ξερω πως ειναι το game.O mooege θα σου προσφερει μια offline εμπειρια για να μην παιζουμε με την λεξη single.
zeniath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχει Singleplayer στο Diablo 3. Multiplayer είναι μόνο, δεν υπάρχει Offline Mode. Απλώς επιλέγεις εσύ αν θες να παίζεις μόνος σου ή Co-Op με άλλον/άλλους. Μου φαίνεται επειδή έχεις μπερδευτεί εσύ νομίζεις ότι οι μπερδεμένοι είμαστε εμείς. ΔΕΝ ειναι multiplayer. Είναι single Ή Co-Op απλά πρέπει να είσαι online. Άλλο το online και άλλο το multiplayer 2 εντελώς διαφορετικές έννοιες. Το να βγει emulator server για να παίζεις offline και κατ'επέκταση μονάχα single player δεν είναι κάτι ούτε παράλογο, ούτε αδύνατο. Όποιος θέλει να παίξει για παράδειγμα beta σιγά μην περιμένει το invite ΑΝ έρθει ποτέ της Blizzard, βάζει το mooege και παίζει κανονικά. Γι'αυτό λέω ότι η blizzard κάνει την ζωή μαύρη των legitimate customers της και όχι των "πειρατών". Πάντα θα παίζονται τα παιχνίδια σπασμένα ότι και να κάνουνε, όπως και πάντα θα κατεβάζουμε ότι θέλουμε από torrent/magnet links και ότι καινούριο ανακαλύψουν. Το μόνο παιχνίδι που τόσα χρόνια δεν έχω δει να crackάρουν είναι το H.A.W.X. 2!!! Υ.Γ. Μέχρι στιγμής έχω δει να λένε τα Neverwinter Nights και το Baldur's Gate dungeon crawlers/hack 'n slash genre. Να δούμε τι άλλο θα ακολουθήσει
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος free for all θα είναι και τα gold θα μοιράζονται. Αλλά άμα είναι τα άτομα που θα κάνεις invite να σε Ninjaρουνε μην τα κάνεις; Εγώ για παράδειγμα θα κάνω τον καλό κλπ και θα μπω σε παιχνίδι με τον Σταυρακα13 και θα τον νιντζάρω μόνο κ μόνο για το rage Θα σε απογοητεύσω μιας και δεν θα παίξει ninja looting στο game
zeniath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 As stated by the Blizzard developers, the new drop system in Diablo 3 will make monsters drop several items specific to each person in the game. That means no more ninja looting of items at the moment that you see them. This is a huge change from the Diablo 2's quick "loot or lose out" system we are all so used to. Γαμώτο δεν θα είναι D2 system δηλαδή. Φτού!
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αλλά νταξ γουστάρουμε D2 και Ninja looting δεν ξέρω πόσες φορές κάθισα εκτός μάχης και πήρα τελικά καλά items
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Επειδη το έχασα λίγο με αυτα που διαβαζω. Παιζεται ονλαιν όπως το SC2 ακομα και στο single (κατανοητο). Το single player ειναι όπως στο D2? Ειμαι μονος δηλαδη στο χαρτη και σκοτωνω ότι βρω ή είναι σε στυλ wow ας πουμε να υπάρχουν και αλλοι; Αν ειναι όπως το 1ο πως βρίσκω ατομα αν θελω να σκοτώσουμε μαζί καποιο boss?
zeniath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 On another note έτοιμο για εγκατάσταση όταν έρθει η ώρα...
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Όταν κάνεις ενα game στο D3,μπαίνεις και είσαι αρχικά μόνος σου,οπότε μετά αν θες επιτρέπεις σε φίλους σου να μπαίνουν ή και ακόμα τυχαίους. Δηλαδή το game σου είναι online απλά είναι κλειδωμένο στο κοινό(single player) και σου δίνει την επιλογή να το κρατήσεις έτσι ή να το ανοίξεις επιλεκτικά(multiplayer). @Zeniath Δεν σε κάνει πιο ανυπόμονο όμως τώρα που το κατέβασες? Εγώ θα άνοιγα τον installer συνέχεια επι 2 μηνες.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Καλο ακουγεται. Φαντάζομαι βεβαια αν θελεις να παιξει παλι μονος το κλειδώνεις. Θα ειναι λιγακι κουραστικό βεβαια να φτιαξεις μια νορμαλ ομαδα αγνωστων για να σκοτώσεις καποιο boss αλλά δεν βαριέσαι και μονος καλα ειναι
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ναι για ομάδες κλπ εδώ είμαστε και εμείς Ε για να το κλειδώσεις πρέπει να αδειάσει το game πρώτα και αν έχεις απρόθυμους να φύγουν μάλλον θα φύγεις πρώτος εσύ Υ.Γ http://www.youtube.com/watch?v=4QAuF2LCBWY Η μουσική από το installer(μία extended έκδοση του new tristram)
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Πάντα θα παίζονται τα παιχνίδια σπασμένα ότι και να κάνουνε, όπως και πάντα θα κατεβάζουμε ότι θέλουμε από torrent/magnet links και ότι καινούριο ανακαλύψουν. Καλά τραγούδα.. Κάτσε να περάσει το ACTA τώρα να δεις αν θα ξανακατεβάσεις Torrent..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 torrent όχι, αλλά θα υπάρχουν άλλα που θα μπορείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις