Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Χαχαχαχα ΓΚΟΙΜΙΑ !! Πέραν τούτου, είναι όντως παιχνιδάρα.. Τα Items θα δίνονται πολύ πιο ακριβά, τα πολύ σπάνια.. Αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει να βρίσκω έτοιμα Items, θέλω να τα βρίσκω μόνος μου παίζοντας, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ποιο WOW, αυτό το παίξαμε, πάει, το μαμήσαν αυτό του αλλάξαν τα φώτα.. Diablo III τώρα και βλέπουμε.
reinhart84 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Η υπόθεση είναι ίδια σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας..απλά όλη η φάση του καψίματος του DIABLO είναι το το χτίσημο των χαρακτήρων..για να πιάσεις το ΜΑΧ level και να βρεις όσο το δυνατόν καλύτερα αντικείμενα για το build σου..να ξεκλειδώσεις και να ΜΑΧαρεις τα skill που γουστάρεις κλπ. Στο Multi-Player απλά συνεργάζεσαι με άλλους για να τα κάνεις όλα αυτά μιας και τα mobs είναι αρκετά δυσκολότερα ανάλογα με πόσοι παίκτες είναι συνδεμένοι (δυσκολότερα mobs= better loot) και ας μην ξεχνάμε και το PVP. Στο Diablo 2 όταν έπαιζες στο Battle.net υπήρχαν κάποια events (περιοχές και bosses) καθώς και αντικείμενα που δεν ήταν διαθέσιμα στο single player, πράγμα που δεν ξέρω αν 8α υπάρχει στο 3. Παίζοντας πάντως μόνο Normal χάνεις μεγάλο μέρος από το παιχνίδι και αυτά που έχει να σου προσφέρει ο χαρακτήρας που επιλέγεις.
MetalGearFan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 ...το diablo 3 θα έρθει για να μείνει και mark my words ... πάλι θα γίνω κακός αλλά 10 χρόνια ένας developer δεν βρέθηκε να βγάλει αντίπαλο δέος να το εκθρονίσει forever alone αυτό το PC gaming !
Maxus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 πάλι θα γίνω κακός αλλά 10 χρόνια ένας developer δεν βρέθηκε να βγάλει αντίπαλο δέος να το εκθρονίσει forever alone αυτό το PC gaming ! Εσενα τι σου λεει αυτο? Λες να μπορουσαν κ να μην το εκαναν? Θυμαμαι που οταν βγηκε το neverwinter nights(το οποιο ειναι παχνιδαρα) καποιοι ελεγαν οτι παει..το σκοτωσε το Diablo...
zeniath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ας το ξαναπώ άλλη μία φορά ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "SINGLE PLAYER"(που δεν έχει ουσιαστικά sp το game) Δεν πρέπει να σπάσει το παιχνίδι αλλά να φτιάξει κάποιος emulated server ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ CRACK ούτε πειρατικές ευκολίες όπως έγινε με το sc2(To οποίο είχε offline mode εξαρχής άρα και το έσπαγες) Και από την στιγμή που έγινε αυτό με την beta τι σου λέει ότι δεν θα γίνει και με το παιχνίδι; Το ξέρεις ότι "δεν γίνεται" "δεν μπορεί να κρακαριστεί" κλπ δεν υπάρχουν πόσο μάλλον για το πιο αναμενόμενο παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας Ναι, σε σχέση με το SC2 έχουν μεταφέρει ακόμα περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού server wise αλλά και πάλι, είναι σαν να λες στο scene ότι ένα από τα μεγαλύτερα challenges των games βγήκε. Όποιος το καταφέρει πρώτος θα έχει και να το λέει. Περισσότερο μαύρη κάνουν την ζωή των paying customers παρά του θείου
remalis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Περισσότερο μαύρη κάνουν την ζωή των paying customers παρά του θείου Ακριβώς. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο βέβαια την Ubisoft που έχει ελεεινό drm-policy τη μπουκοτάρουμε. Τη blizzard που έχει επίσης άθλιο policy δε τη μπουκοτάρουμε, γιατί έχει βέβαια παιχνιδάρες αλλά και παλι γιαυτό μας πατάει και κάνει ότι θέλει. Τέσπα εγώ μια καίρια ερώτηση που έχω είναι αν το loot θα ναι όποιος προλάβει ή θα χει κάποιο roll σύστημα? Γιατί τώρα και με λεφτά θα γίνεται του ninja το πανηγύρι.
nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 nzeppos μάλλον παλίκαρε δεν έχεις καταλάβει , θα θέλεις να τερματίσεις το παιχνίδι ξανά και ξανά και ξανά . μέχρι να λιώσεις 2-3 πληκτρολόγια και τότε θα έρθει η Blizzard και θα βγάλει expansion, το diablo 3 θα έρθει για να μείνει και mark my words αν δεν είναι το guild wars 2 το wow killer θα είναι το Diablo 3(το 2ο κατα 99% για μένα). real life auction house όταν θα καταφέρεις να το τερματίζεις στο final mode τα items που θα βρήσκεις τα καλά θα φέυγουν 15-20ε για πλάκα(εδώ στους prive server απο κάτι Lineage δίνουν παραπάνω).στο Diablo 3 έχει να πέσει πολύ χρήμα και το community θα skyrocket, χαλαρά πιστέυω 10εκ τον πρώτο χρόνο και μετά θα αναγκαστούν με κάνα patch να προσθέσουν κάνα σοβαρό quest chain προ-εξπανσιον. εμένα πάντος τελειώνει η ζωή μου 15 μαίου ,θα ξαναγίνω no-lifer . future demon hunter user φυσικά. Η υπόθεση είναι ίδια σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας..απλά όλη η φάση του καψίματος του DIABLO είναι το το χτίσημο των χαρακτήρων..για να πιάσεις το ΜΑΧ level και να βρεις όσο το δυνατόν καλύτερα αντικείμενα για το build σου..να ξεκλειδώσεις και να ΜΑΧαρεις τα skill που γουστάρεις κλπ. Στο Multi-Player απλά συνεργάζεσαι με άλλους για να τα κάνεις όλα αυτά μιας και τα mobs είναι αρκετά δυσκολότερα ανάλογα με πόσοι παίκτες είναι συνδεμένοι (δυσκολότερα mobs= better loot) και ας μην ξεχνάμε και το PVP. Στο Diablo 2 όταν έπαιζες στο Battle.net υπήρχαν κάποια events (περιοχές και bosses) καθώς και αντικείμενα που δεν ήταν διαθέσιμα στο single player, πράγμα που δεν ξέρω αν 8α υπάρχει στο 3. Παίζοντας πάντως μόνο Normal χάνεις μεγάλο μέρος από το παιχνίδι και αυτά που έχει να σου προσφέρει ο χαρακτήρας που επιλέγεις. Δεν αντιλέγω παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να κάθομαι να τελειώνω ξανά και ξανά το ίδιο παιχνίδι, με σκοπό να μαξάρω τους χαρακτήρες. Δεν το έκανα σε αρκετά μικρότερη ηλικία με τα D 1 και 2, πόσο μάλλον τώρα. Ευχαριστώ πάντως, η απάντησή σας με κάλυψε (και μάλλον θα γλιτώσω τα 40 ευρώ )
zeniath Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος free for all θα είναι και τα gold θα μοιράζονται. Αλλά άμα είναι τα άτομα που θα κάνεις invite να σε Ninjaρουνε μην τα κάνεις; Εγώ για παράδειγμα θα κάνω τον καλό κλπ και θα μπω σε παιχνίδι με τον Σταυρακα13 και θα τον νιντζάρω μόνο κ μόνο για το rage
Hector__21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Κάνοντας ένα πρώτο έλεγο για προπαραγγελία βρήκα ένα μαγαζί αγγλία που το δίνει σαφώς πιο φθηνά από τα υπόλοιπα αλλά δεν έχω πάρει ποτέ απο εκεί, οπότε είμαι λίγο επιφυλακτικός. GameConnection.co.uk Το γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο;
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εσενα τι σου λεει αυτο? Λες να μπορουσαν κ να μην το εκαναν? Θυμαμαι που οταν βγηκε το neverwinter nights(το οποιο ειναι παχνιδαρα) καποιοι ελεγαν οτι παει..το σκοτωσε το Diablo... Τι τραγικη συγκριση ειναι αυτη? Τι σχεση εχει το Neverwinter με το diablo; Περα απο αυτα ομως δεν θεωρω το diablo σαν το κορυφαιο dungeon crawler. Δεν το θεωρω καν μεσα στα 5 καλυτερα. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο και οτι κανει καποια πραγματα παρα πολυ καλα μεταξυ αυτων την ατμοσφαιρα και το γεγονος οτι ολα τα γκρουπ εχθρων ειναι προσεγμενα και εχουν δικο τους "χαρακτηρα" ασχετα αν τα ανακυκλωνουν αρκετα. Σκοτωνεις παραδειγμα τις huntress στο act 1 και αντι να πεσουν απλα στο εδαφος βλεπεις την δαιμονισμενη ψυχη τους πρωτα να φευγει απο το σωμα τους και μετα να πεφτουν. Αυτες ειναι λεπτομερειες που προσδιδουν ατμοσφαιρα και χαρακτηρα. Εκει ειναι που χανουν τα περισσοτερα ισομετρικα hack and slash (συμπεριλαμβανομενου και του Titan Quest).
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει σύγκριση. Το Diablo είναι το Top(Στο είδος του) και όλα τα άλλα είναι από πολύ καλά και κάτω.
Neo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ρε μαν STADAR θα σπασει...εδω παιζει το wow private πλακα μας κανεις.Bot υπαρχουν map hack υπαρχουν εχουμε ριξει ειδη 2 hints για τον emulated server ε τι ,στο χερι τα θελετε... http://wiki.mooege.org/Main_Page
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Ξέρεις πότε θα βγει Private Server για το Diablo ; Ακόμα και να βγει, ότααααααν βγει, θα έχει τόσο πολλά Bugs που για αρκετό χρονικό διάστημα θα είναι Unplayable και θα αναγκάζεσαι να το αγοράζεις αυθεντικό.
Neo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 φυσικα δεν αντιλεγω απλα το ΔΕΝ rage με ωθησε...ετσι και αλλιως για μουλτι τα σκαμε στην μαμα οχι για single.
Προτεινόμενες αναρτήσεις