Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωωω αυτά είναι, μια μέρα είμαι εκτός ιντερνετ και ανακοινώθηκε σήμερα χααχα αυτά είναι. Και είχα πει θα καταλάβω ότι ανακοινώθηκε όταν δω το θρεντ να παίρνει φωτιά. Με πρόλαβε το θέμα στα νέα όμως.

Από cdmedia πόσο έχει το απλό? Γιατί με απαγοήτευσε και το game explorers που ήλπιζα θα το χε κανα 40-45άρι. Το 60άρι μου ακούγεται υπερβολικό να πω την αλήθεια. Αν το χει τόσο και το cdmedia μάλλον με βλέπω και μένα για amazon. Αλλά θα κάνει και μια βδομάδα να το φέρει και 1 βδομάδα ιουνίου έχουμε ποσειδώνεια :-( :-(

edit: σχετικό θρεντ στο forum της blizzard με σωστό τίτλο

edit2: και το σχετικό ποστ στο 9gag, ελαφρά gay βέβαια, αύριο θα βγουν τα καλά :-)

Δημοσ.

Σήμερα έχουμε το path 15 (notes ακόμα δεν έχουμε) και wipe σε όλους τους χαρακτήρες , gold, achievements κτλπ

Δημοσ.

Σε windows 8 θα παίζει άραγε;

δεν εχουν βγαι ακομα τα windows 8 . αλλα ναι ειναι σιγουρο οτι θα παιζει.

Παντος εγω εκεινη την ημερα θα παιζω SFXTK το οποιο βγαινει 14 μαιου στην ευρωπη για pc δεν επρεπε να το βγαλουν 1 μερα πριν απο το SFXTK

Δημοσ.

δεν εχουν βγαι ακομα τα windows 8 . αλλα ναι ειναι σιγουρο οτι θα παιζει.

Παντος εγω εκεινη την ημερα θα παιζω SFXTK το οποιο βγαινει 14 μαιου στην ευρωπη για pc δεν επρεπε να το βγαλουν 1 μερα πριν απο το SFXTK

Τα 8 προς ενημερωση σου εχουν κυκλοφορησει σε δοκιμαστικη εκδοση που μπορεις να κατεβασεις απο το επισημο site της Microsoft . Απο εκει και περα εγω σε Windows 8 ετρεξα κανονικα το setup του παιχνιδιου και μπηκα κανονικα στην BETA και παιζω . Το να μην υποστηριξει τα Windows 8 η blizzard δεν εχει λογικη αφου ειναι η επομενη γενια των windows

Δημοσ.

Άν και δεν είναι καιροί για πολλά έξοδα στο συγκεκριμένο έπεσε pre order collector's απο Amazon.

Επόμενο βήμα...replay ΞΑΝΑ το D2 με τα expansions του έτσι για να μπούμε στο πνεύμα του λιωσίματος (meltdown αγγλιστί).

Δημοσ.

Σε ολες τις σειρες τις blizz ήθελα να παρω το κολεκτορς παντα όμως όταν έβλεπα την τιμη του και τι προσφέρει έβλεπα μια τεραστια προσπαθεια να βγαλουν λεφτα και τίποτα αλλο δυστυχως :( Αν και πολύ θα ηθελα τα στικακια που ειχε μεσα το κολεκτορς του SC2 κ D3 θα αρκεστώ στην απλη εκδοση.

Δημοσ.

Kαι εγω την απλη θα παρω...ειναι πολλα τα λεφτα γαμωτο!

Κατι αλλο που με ξενερωσε...στο zavvi που το εχω κανει preorder λεει release date 18/05!!!

WTF????

Βαλε κ 1-2 μερες για να ερθει...δηλ θα το παιξω καμια εβδομαδα μετα???Πωωωωω.... :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...