Stavrakas13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θα φάνε κανένα fail την ημέρα που θα κατεβάζουν όλοι και θα τους πω εγώ ομως... Τέτοια games μόνο για hard copy το λιγότερο αξίζουν.
zeniath Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Όχι ρε σου λέει ο άλλος από τώρα το κατέβασε. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχω πάρει και εγώ έτσι το game μόνο και μόνο γιατί "το θέλω ΤΩΡΑ" και είναι πιο γρήγορο, γι'αυτό κιόλλας ποτέ δεν αγοράζω από έξω και ας είναι πιο φτηνό γιατί θέλω ο χρόνος αναμονής να είναι μηδέν
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Α ναι όντως κατέβηκε από τώρα λολ. Έχω πάρει κ εγώ δεν λέω όχι,αλλά είναι κάποια games που μόνο hard copy τα θέλω.
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Α ναι όντως κατέβηκε από τώρα λολ. Έχω πάρει κ εγώ δεν λέω όχι,αλλά είναι κάποια games που μόνο hard copy τα θέλω. Έτσι, να μπει δίπλα σε όλη τη σειρά! Αυτά είναι κληρονομιά, όχι αστεία!
The_Sheep Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 το παιχνιδι μπορουμε να το κατεβασουμε απο τωρα.... http://www.mediafire.com/?ob30nopy8z5bo02 απλα ελπιζω να ειναι συμβατο με την εκδοση "κουτιου" και να αρκει μονο να βαλεις το key
jim22479 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 θελω να σας δω , μετα τις 15 Μαη , τι θα χετε αλλο να περιμενετε... Κριμα , και ειχα αρχισει να γουσταρω αυτο το thread . Ειχε πολυ πλακα ...
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 θελω να σας δω , μετα τις 15 Μαη , τι θα χετε αλλο να περιμενετε... Κριμα , και ειχα αρχισει να γουσταρω αυτο το thread . Ειχε πολυ πλακα ... μμμμμμμ αηδίες! η μητέρα φροντίζει τα παιδιά της για το μέλλον. Starcraft 2 Heart of the Swarm World of Warcraft - Mists of Pandaria (αν και όχι με τόση αναμονή βέβαια αλλά μην ανησυχείς, έχει η μαμά...) Titan (εντάξει εδώ λέμε θα περιμένουμε ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ) Blizzard. Μεγαλώνει ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 μμμμμμμ αηδίες! η μητέρα φροντίζει τα παιδιά της για το μέλλον. Starcraft 2 Heart of the Swarm World of Warcraft - Mists of Pandaria (αν και όχι με τόση αναμονή βέβαια αλλά μην ανησυχείς, έχει η μαμά...) Titan (εντάξει εδώ λέμε θα περιμένουμε ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ) Blizzard. Μεγαλώνει ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! Βάλε και 1-2 Expansions στο Diablo 3 P.s Μετά τις 15 Μαη δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για τίποτα,θα έχουμε το D3 για πολυυυυυυ καιρό
Neo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Να και η beta απο το annual pass του βρο απο το wow!!Τσεκαρετε...(ενοειτε single leaked αμα βγει)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Βάλε και 1-2 Expansions στο Diablo 3 P.s Μετά τις 15 Μαη δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για τίποτα,θα έχουμε το D3 για πολυυυυυυ καιρό και το 3o μέρος του SC2 και λογικά 1-2 ακόμα expansions για το WoW
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει Leak το Single player. Πρώτον το game ΔΕΝ ΕΧΕΙ single player παίζεις μονίμως Online και αν θες αν παίξεις μόνος απλά δεν κάνεις το game ανοικτό σε όλους,αλλά ακόμα κ έτσι είσαι online. Αν θέλετε free-online play(και γενικότερα free το diablo 3)να εύχεστε να φτιάξουν emulated servers. Δεν θα παιχτεί leak. και το 3o μέρος του SC2 και λογικά 1-2 ακόμα expansions για το WoW qft P.s Thresh σ έχω πρόταση για το Beta,αν ενδιαφέρεσαι pm me
Προτεινόμενες αναρτήσεις