Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσιολογικά 1 μέρα πριν βγεί το παιχνίδι θα το έχουμε , τουλάχιστον με το wow ετσι ειχε γίνει το ειχα μια μερα πριν ανοίξουν οι servers

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο site δεν βλέπω να εχει βγει ακόμα , εγώ εκανα τηλεφωνική παραγγελία/κράτηση, τις επόμενς ώρες θα το βγάλουν και στο site φυσιολογικά

Δημοσ.

Να μην το παραγγειλω απο το το game.co.uk που μου βγαινει 77? Οο Η cd media σε ποσο καιρο μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου μας το φερνει?

...το game δεν ειναι που κλεινει στην Αγγλια?

Δημοσ.

15/05 + 3 ημέρες να έρθει από amazon,18...Σουκού και 2 μέρες αναρωτική...

Είναι γνωστό ότι μέσα Μαίου θερίζει η γρίπη...!!

Δημοσ.

15/05 + 3 ημέρες να έρθει από amazon,18...Σουκού και 2 μέρες αναρωτική...

Είναι γνωστό ότι μέσα Μαίου θερίζει η γρίπη...!!

Θερίζει λέει..... άστα να πάνε. Εγώ για να καταλάβεις όταν βγήκε το sc2 και το cataclysm έπαθα μεγάλη ζημιά. Χαρτί από γιατρό είχα που έλεγε 15 μέρες μέσα μπας και γίνω καλά!

Στις προπαραγγελίες τώρα, εγώ πήρα τηλέφωνο τη cd media, είχα παραγγείλει ξανά και είχε έρθει στην ώρα του (cata) πάλι CE. Μου είπε ότι όλα ΟΚ. ό,τι δηλαδή λέει και ο spank.

Σας αφήνω....έχω δουλειά.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=6iPFK5T_G3U

Δημοσ.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2113884/Game-10-000-jobs-risk-crisis-high-street-shops.html?ito=feeds-newsxml

...δεν καταφερε να βαλει Mass Effect 3, στα καταστηματα του....

κατα τα αλλα στην CD Media, μπορειτε να παιρνετε τηλεφωνο και να κανετε κρατησεις, και οταν θα ανεβει στο site, θα σας παρουν τηλεφωνο για να την περασετε....ετσι μου ειπαν.

Δημοσ.

Θα πάρω στο κατάστημα Αθήνας τότε...wtf πήρα εδώ και μ είπαν να περιμένω...

Edit: Τελικά από της Αθήνας έγινε η δουλειά και είπαν θα ανεβάσουν αύριο στο site την προσφορά!

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω το Public δεν έχει βάλει προπαραγγελίες αλλά μόνο το Πλαίσιο!!!

Τι να κάνω θα το παραγγείλω απο κει αφού δεν έχω πιστωτική κάρτα!!!

Αν η αναμονή ήταν εκνευριστική μέχρι τώρα, τις επόμενες 60 μέρες θα είναι αβάσταχτη!!!

Δημοσ.

πωπωπω!ονειρο ζω μη με ξυπνατε!

Παντως σοβαρα δεν μπορω να καταλαβω πως η blizz θελει 59.99€ για digital version και πχ το zavvi που το εκανα preorder θελει 40κατι με μεταφορικα τωρα.(πιο λιγο αν το εκανες preorder πιο νωρις)

Δημοσ.

Πλέον είναι πιο σύνηθες να το παίρνει κάποιος digital λόγω αμεσότητας, δεν ψάχνει να το βρει, το έχεις κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά οπότε όλοι όχι μόνο η Blizzard βαράνε σε αυτό. "το θες τώρα; σκάσε 10ευρώ παραπάνω μαδαφάκα :mrgreen: "

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...