Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χριστόοοοοος Άααααανέεεεεεεστηηηηηηηη ηηηηη εεεεκ νέεεεεεκρώωωωων.

Επιτέλους, ότι το διάβασα και μπήκα να δω αν το πρόλαβε κανένας άλλος :D.

Λετ δε κάψιμ μπιγκίν.

Δημοσ.

Πήρα cdmedia και εκανα προπαραγελλία για το collectors (90 euro) , οσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο και για το απλο φυσικά

Δημοσ.

Επιτέλους! 40 μέρες νηστεία τώρα με wow και sc2, να εξαγνιστούμε για να μπορέσουμε να πολεμήσουμε αποτελεσματικότερα τις ορδές του κακού!

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα γιατι η blizzard Πουλαει ρε παιδια την εκδοση για download 59.99 € ?!?!?!?!?!?!? Μηπως ειναι λιγο υπερβολικη η τιμη χωρις κουτι - dvd - manual εξοδα αποστολης προς τις χωρες κτλπ κτλπ ?!??!?!?!

Δημοσ.

Εμπρός για CDmedia λοιπόν!!!

edit: Εγώ έφαγα Χ ρε SPANK,μ είπαν σε λίγες μέρες θα μπορέσω.

Πολύ περίεργο εγώ πήρα οταν έγραψα το περαπάνω μύνημα και παράγειλα κανονικά το collector. Για το collector είπες ? γιατι απο οτι λένε και στο facebook που έχουν θα ειναι πολύ λίγα τα κομμάτια για collectors.

WTF ολα τα πήραν ακόμα δεν ανακοινώθηκε ? :o :o

Δημοσ.

Όχι,πήρα και είπα απλώς ότι θέλω το Diablo 3 για προπαραγγελία και μου είπε ότι θα μπορέσω να το κάνω μέσα σε λίγες μέρες απο το site τους...

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΗΜΕΡΑ!!! :devil:

Δημοσ.

Νταξει χειρότερη ημερομηνια (για μενα) απο τις 15/5 δεν υπήρχε για να κυκλοφορησει το DIII... Θα πρεπει να κανω υπομονη τουλαχιστον 1 μηνα.

Δημοσ.

Να μην το παραγγειλω απο το το game.co.uk που μου βγαινει 77? Οο Η cd media σε ποσο καιρο μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου μας το φερνει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...