gio@ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 το diablo μονο στο sanctuary γινεται πουθενα αλλου spoiler from books στο 2ο η 3ο βιβλιο αναφερει ενα black soulstone (μπορει diamond η stone απλα, δεν θυμαμαι) η οποια κανει ress ta mobs και δεν τα αφηνει να πεθανουν
Apoll Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Κάνεις λίγο άκυρη σύγκριση μιας και το content του D3 ποτέ δεν το μέτρησε κανείς σε ώρες και ούτε το κύριο βάρος του game ήταν το campaign/story για να το αξιολογήσεις εκεί. Και το D1/D2 αλλά και το D3 τώρα (θα)είναι games με μικρό σχετικά campaign/single player,όμως η μεγάλη τους αξία φαίνεται στο online και στο replayability που είναι πρακτικά ατέλειωτο. Αν μέχρι τώρα δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι η σειρά Diablo είναι κατα κύριο λόγο hack n slash με έμφαση στο loot τότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να συγκρίνεις το development του Diablo με του Skyrim ή του Grim Dawn με κριτήριο τις "ώρες" παιχνιδιού. Όταν βγει θα το συγκρίνω με πύχη του 2006, που λέγεται Titan Quest. Επίσης μην ξεχνάς το DRM του D3.
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Βλεπω tristam(χωριο του Diablo 1) Που/ποτε διαδραματίζεται το diablo 3? Το Diablo 3 διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του Lord of Destruction
remalis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Όταν βγει θα το συγκρίνω με πύχη του 2006, που λέγεται Titan Quest. Επίσης μην ξεχνάς το DRM του D3. Καλά το Τitan Quest, πέρα από το ότι ήταν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ (σε combat system, leveling trees, specs κλπ) έχει το καλύτερο ratio ψυχαγωγίας/Ευρώ. Με 2.5Ε από το steam σε daily deal μαζί με το expansion και έβγαλα 45 ώρες έχοντας φτάσει στη μέση της Κίνας στο normal Το Diablo 3 διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του Lord of Destruction 20 χρόνια μετά και το σάψαλο ο Cain ακόμα ζει?? Καλά με σπιρουλίνα τρέφεται? και μιας και τον αναφέραμε:
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλά το Τitan Quest, πέρα από το ότι ήταν ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ (σε combat system, leveling trees, specs κλπ) έχει το καλύτερο ratio ψυχαγωγίας/Ευρώ. Με 2.5Ε από το steam σε daily deal μαζί με το expansion και έβγαλα 45 ώρες έχοντας φτάσει στη μέση της Κίνας στο normal Θα σε πάρει άλλο τόσο να φτάσεις μέχρι τον Άδη. Και μετά Epic.
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν κάποιο από τα παιδιά εδώ στο insomnia πρόλαβαν να exploit το bug αλλά μόλις καταφέραμε να περάσουμε πέρα από τον Leoric και αποκαλύφθηλε όλο το Act 1 Σας δίνω images απο Diablofans http://www.diablofans.com/topic/31577-new-areas-spoiler-alert/ Update: Το bug είναι πλέον fixed.
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ναι το διάβασα και εγώ, εσυ το πρόλαβες το έκανες ? Βλέποντας τις εικόνες θέλω ακομα περισσότερο να παίξω το παιχνίδι :)
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ναι μπήκα και πρόλαβα να δω κάποιες περιοχές,αλλά μέχρι να το κάνω recreate το είχαν φτιάξει.
shinigami Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Παιδες,βρηκα την CE του diablo 66€ απο το gamestop.co.uk. εχει ξαναπαρει κανεις απο κει και ποσα ειναι τα μεταφορικα? ειναι καλο site η θα μου πει οπως το game.co.uk οτι το mass effect 3 4μερες πριν κυκλοφορισει sorry but we cant sipply you ur CE and your order is canceled????
Neo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δεν αντεχω αλλο κατεβαζω τον mooege να ξεχαρμανιασω...
MeSiaSs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Χωρίς PVP Arena στο λανσάρισμα το Diablo III. Πηγή
Vortexxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δεν αντεχω αλλο κατεβαζω τον mooege να ξεχαρμανιασω... Ξεχαρμάνιασμα και Diablo III χαχαχαχαχ
SPANK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλά κρασιά τωρα οι φήμες ειναι για ανακοίνωση τον αλλο μήνα, αφου θα δώσουν και αλλα beta keys στην ευρώπη το επόμενο διάστημα
gio@ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλά κρασιά τωρα οι φήμες ειναι για ανακοίνωση τον αλλο μήνα, αφου θα δώσουν και αλλα beta keys στην ευρώπη το επόμενο διάστημα δωστε Beta στο λαο
Προτεινόμενες αναρτήσεις