Stavrakas13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλά ναι 110 ώρες όλα τα επίπεδα, το 1ο έπαιρνε 18-20 ώρες όταν το παιζες πρώτη φορά. Οπότε και τώρα εμένα μου φαίνεται ότι κινείται στα ίδια επίπεδα για το 1ο επίπεδο τουλάχιστον. Για το Normal μιλούσα,να τερματίσεις Hell από μόνος σου έπαιρνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καιρό. Μέχρι να βρεις καλό gear να ανέβεις level...τέσπα hell single player ήταν λίγο απάνθρωπο
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Εχοντας ως δεδομένο ότι δεν υπήρχε retalent το hell θα μπορουσε να ειναι και αδυνατο να τερματιστει, αν δεν είχες κανει καλο σχεδιασμό ή δεν είχες το καταλληλο immune σε frost, fire ¨η poison.
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Συνολικα 110 ώρες,αν παίζεις από το μηδέν και χωρίς βοήθεια. Δηλαδή single player P.s για όσους είναι beta και θέλετε να παίξουμε παρέα κάντε add Tyrael #2497 Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σε βάλω, για δοκίμασε εσυ. Το δικό μου ειναι Spank#1478
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 οποιος εχει beta ειμαι και εγω μεσα ! GaGaS #2825
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλο θα ειναι πάντως αν βρίσκουμε bugs να τα αναφέρουμε εδώ , εγω δεν βλέπω πχ τα όνοματα των αλλων στο chat παρα μονο ενα [ ]
Sugizo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Για το Normal μιλούσα για να βγάλεις το normal 110 ώρες?
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ε σκέψου για να βγάλεις κανονικά μόνος σου απτην αρχή έως το τέλος στον Baal το νορμάλ θα είσαι κανα 35-40 level και θα χρειάζεσαι και ένα αξιοπρεπές gear...μέχρι να γίνουν όλα αυτά παίρνει χρόνο. Νταξ μπορεί να είναι υπερβολή 110(τόσο έλεγαν κάποιοι,δεν το έψαξα πολύ) ώρες αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο. Δεν το συζητάω άμα προσθέσεις και nightmare-hell ξεφεύγει το θέμα.
Sugizo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 25-28 lvl max βγαίνει το normal, πάνω από 20 ώρες δεν παίρνει. ακόμα και από αυτούς που κάνουν clear το map να είσαι πάλι πάνω από 25 ώρες δεν είναι.
MeSiaSs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Γενικά πάντως νομίζω ότι αν κάποιος δεν θέλει να δει απλώς στα γρήγορα το story,πιστεύω είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις απο το nightmare,βέβαια αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό και εξαρτάται ανάλογα το τι θέλει ο καθένας μας.
Sugizo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Γενικά πάντως νομίζω ότι αν κάποιος δεν θέλει να δει απλώς στα γρήγορα το story,πιστεύω είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις απο το nightmare,βέβαια αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό και εξαρτάται ανάλογα το τι θέλει ο καθένας μας. τι εννοείς? να βγάλεις το normal και να παίξεις nightmare? ενώ τα έχεις δει όλα είδη από το normal? ειλικρινά όσοι το κάνανε (και γνωρίζω μερικούς) στο τέλος απλά παραδέχτηκαν ότι είναι μαζόχες. σου παίρνει υπερβολικό χρόνο χωρίς να σου παρέχει κάτι ουσιαστικό, κατά την γνώμη μου το Nightmare και το Hell είναι για το Battle.net μονο. είχα ακούσει για έναν τυπά που πήγε 99 lvl στο single player back in 2003... ο ορισμός του μαζόχα. να προσθέσω, το πραγματικά challenging στο game είναι το Hardcore, όσοι ψόφησαν πάνω από 90 level ξέρουν (ειδικά όσοι ήταν ήρωες σαν εμενα και παίζανε με 56k γραμμή )
MeSiaSs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 τι εννοείς? να βγάλεις το normal και να παίξεις nightmare? ενώ τα έχεις δει όλα είδη από το normal? ειλικρινά όσοι το κάνανε (και γνωρίζω μερικούς) στο τέλος απλά παραδέχτηκαν ότι είναι μαζόχες. σου παίρνει υπερβολικό χρόνο χωρίς να σου παρέχει κάτι ουσιαστικό, κατά την γνώμη μου το Nightmare και το Hell είναι για το Battle.net μονο. είχα ακούσει για έναν τυπά που πήγε 99 lvl στο single player back in 2003... ο ορισμός του μαζόχα. να προσθέσω, το πραγματικά challenging στο game είναι το Hardcore, όσοι ψόφησαν πάνω από 90 level ξέρουν Γενικά μιλούσα όχι συγκεκριμένα για το Diablo,επειδή είδα ότι γινόταν συζήτηση για το πόσες ώρες θα είναι κτλπ γιαυτό ανέφερα ότι αν κάποιος θέλει παραπάνω πρόκληση και να του πάρει παρά πάνω ώρες ξεκινάς απο το πιο πάνω επίπεδο,βέβαια δεν ξέρω αν πρέπει να το τελειώσεις πρώτα στο normal και μετά να σου ξεκλειδώνονται τα πιο δύσκολα επίπεδα στο Diablo γιατί δεν έχω ασχοληθεί(δυστυχώς) με το παιχνίδι.
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Sign of Release Ναί όλοι ξέρετε πως το pvp arena θα μπεί στο παιχνίδι αργότερα μέσω Patch Αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως το άρθρο που αναφέρεται σε αυτό το νέο έχει ένα...ωραίο tag τι εννοείς? να βγάλεις το normal και να παίξεις nightmare? ενώ τα έχεις δει όλα είδη από το normal? ειλικρινά όσοι το κάνανε (και γνωρίζω μερικούς) στο τέλος απλά παραδέχτηκαν ότι είναι μαζόχες. σου παίρνει υπερβολικό χρόνο χωρίς να σου παρέχει κάτι ουσιαστικό, κατά την γνώμη μου το Nightmare και το Hell είναι για το Battle.net μονο. είχα ακούσει για έναν τυπά που πήγε 99 lvl στο single player back in 2003... ο ορισμός του μαζόχα. να προσθέσω, το πραγματικά challenging στο game είναι το Hardcore, όσοι ψόφησαν πάνω από 90 level ξέρουν (ειδικά όσοι ήταν ήρωες σαν εμενα και παίζανε με 56k γραμμή ) Τι να σου πώ τελευταία φορά που τερμάτισα το game σε single player normal ήταν πριν από δεκαετία +βάλε οπότε δεν θυμάμαι μιας και απο κεί και πέρα έπαιζα μόνο battlenet . Kαι να σου πώ συνολικά 110 ώρες δεν μου φάνηκαν και πάρα πολλές,άσε που άμα θες τερματίζεις το game και στα 18 level κάνοντας άπειρα leap attack στο κάθε boss. Απλά υπάρχει optimal level σε κάθε δυσκολία και νομίζω για να μπείς nightmare ας πούμε προτεινόμενο ήταν να είσαι 40. Όπως και να έχει πιστεύω 70-80 ώρες τις ήθελε για gear και leveling,αλλιώς με υποκειμενικά κριτήρια μπορεί να πάρει και 20 λεπτά. Hardcore άγγιξα κάποτε αλλά είναι πολύ πίκρα να χάνεις ότι έχεις λόγω κάποιου τρελού lag spike Οπότε και δεν ξαναέπαιξα μετά απο κάποια R.I.P
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Σε όσους δεν σας αρέσει το λίγο "φανταχτερό" στυλ του Diablo 3 για δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=LcnIIVYSuLM Το χρησιμοποίησα λίγο και (για μένα) γίνεται πολύ καλύτερο.
aris1986 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Βλεπω tristam(χωριο του Diablo 1) Που/ποτε διαδραματίζεται το diablo 3?
mchls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Που/ποτε διαδραματίζεται το diablo 3? The game takes place in Sanctuary, the dark fantasy world of the Diablo series. This world was saved twenty years prior by a handful of unnamed heroes in Diablo II, heroes who, having survived the onslaught brought by the armies of the Burning Hells, have gone mad from their ordeals. It is up to a new generation of heroes to face the forces of evil threatening the world of Sanctuary. Players will have the opportunity to explore familiar settings such as Tristram. The only confirmed NPCs are Deckard Cain, who has appeared in both of the previous games, and his niece, Leah, a new character who accompanies the hero in quests from time to time. The plot will revolve around two surviving Lesser Evils, Azmodan and Belial, and an artifact known as the Black Soulstone. Diablo's world map is composed primarily of two main continents with several small islands in the Northwest region. The world of Sanctuary has been dramatically changed by the events of Diablo II: Lord of Destruction, for the destruction of the World Stone underneath Mount Arreat has reshaped the world's geography. http://en.wikipedia....wiki/Diablo_III 'Ομως, για μισό λεπτό! Μόλις με ειδοποιούν από το κοντρόλ πως: Diablo III Won't Launch With PvP to Ensure No More Diablo III Delays
Προτεινόμενες αναρτήσεις