Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το diablo δεν είναι rpg με την παραδοσιακή έννοια τύπου αποστολές κλπ hack n slash κατά βάση είναι. Βέβαια να πω την αλήθεια 10-15 ώρες μου φαίνονται λίγες. Θα ήθελα 40-50 ώρες (αλλά μάλλον ζητάω πολλά). Θα συμβιβαζόμουν και με 30 όμως για το single. Βέβαια πόσο σενάριο να σου βάλουν; Έρωτες και πάθη δεν έχει, συνωμοσίες πολλές ούτε...πόσα μαγικά αντικείμενα που θα καταστρέψουν τον οχτρό να βρεις πια; Αν το σκεφτείς δηλαδή, σεναριακά δεν ξέρω πόσο τράβηγμα παίρνει. Εκτός κι αν βγάλουν κανενάν άσσο από το μανίκι. Τα προηγούμενα diablo ήταν σύντομα πάντως οπότε αν κινηθεί στην ίδια λογική δε βλέπω κάτι παραπάνω από 20 ώρες max.

Για να δούμε...

Δημοσ.

Καλύτερα να περιμένεις ημερομηνία κυκολοφορίας και την επόμενη μερα προπαραγελεία απο cdmedia που ειναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Blizzard για ελλάδα, εγώ ετσι ειχα πάρει και τα expansion του warcraft μια μερα πριν ανοίξουν οι servers.

Δημοσ.

Με καινούργια ανακοίνωση ειπαν οτι για αρχή θα αφήσουν το pvp , arenas κτλπ πιο πίσω και αυτο θα έρθει με patch μετα την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αν επέμεναν στο pvp θα έπρεπε να καθυστερήσει το παιχνίδι και αλλο.

Εδώ και η ανακοίνωση επίσης ολες οι φήμες λενε οτι μεχρι την τετάρτη θα εχουμε επίσημη ημερομηνία ποτε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Δημοσ.

-.-

καλά ελληνικό δημόσιο είναι η dev team του diablo?? :wacko:

τεσπα αντε να δουμε κ την τετάρτη, αν και εγώ έχω σταματήσει να ελπίζω σε τέτοια, απλά ξέρω ότι τη μέρα που θα μπω στο ινσομνια και θα δω το θρεντ με +5 σελίδες θα χει ανακοινωθεί B)

Δημοσ.

Θα προτιμούσες delay και pvp arena?

Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά 100 φορές να έχω το game και να έρθει το pvp όταν θα έχω και κάποια καλά items παρά να μου πουν "α ξέρετε τελικά Q3 εννοούσαμε"

Έτσι κ αλλιώς πριν 5 μήνες πάνω κάτω είχαν πει πως το PVP arena δεν θα αποτελεί την μοναδική επιλογή για PVP αλλα θα προσέθεταν με after release patch εξτρα πράγματα.Οπότε sounds good either way.

Είναι προφανές πως πλέον πιέζονται και οι ίδιοι να το βγάλουν.Άντε να βγεί να τελειώνουμε :-D

Δημοσ.

"Πιέζονται" πάνω από μια δεκαετία... Κάτι λέγαμε για unfinished games που δεν βγάζει η Blizzard... Λέμε τώρα...

Ας το βγάλουν επιτέλους όμως να σπάσουμε κ κανά ποντίκι στο κλικ, αρκετή αναμονή

Δημοσ.

Εμένα γιατί κάτι δεν μου πάει καλά αν συγκεντρώσει κανείς όλες της ανακοινώσεις της Blizzard και τις εμπειρίες των παικτών για το D3; Υπολογίζωντας τα χρόνια που το γράφουν;

Η ομάδα του Grim Dawn είναι μια χούφτα προγραμματιστές, που δουλεύουν από το σπίτι, με τα λεφτά από της προπαραγγελίες, εδώ και δύο χρόνια ΜΟΝΟ. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα βγει το παιχνίδι μέχρι χριστουγεννα. Και θα είναι μεγαλύτερο του TQ.

Η 'τεράστια' ομάδα της Blizzard για το D3, δουλεύουν από την αρχή του αιώνα για αυτό και όλοι λένε ότι είναι δεν είναι 15-20 ώρες παιχνίδι. Πληροφοριακά το Skyrim για να πεις τελείωσα ό,τι μπορώ να βρω είναι δεκαπλάσιες οι ώρες. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς teleportation.

Δημοσ.

Ήδη απο το καινούργιο patch αυξήθηκε το hp απο τα τέρατα δεν φεύγουν τοσο οne shot πια, σε αυτα τα θέματα εμπιστεύομαι την blizzard οτι το παιχνίδι θα ειναι έτοιμο αν οντως δεν πίστευαν οτι ειναι ready θα μπορούσαν να το καθυστερήσουν κανα 3μηνο ακόμα δεν θα το ρίσκαραν επειδή λεμε βγάλτε το δεν μπορούμε αλλο κτλπ, ετσι και αλλιώς και αργότερα να το βγάζανε παλι θα το έπαιρναν ολοι.

Ας περιμένουμε να δουμε

Δημοσ.

"Πιέζονται" πάνω από μια δεκαετία... Κάτι λέγαμε για unfinished games που δεν βγάζει η Blizzard... Λέμε τώρα...

Ας το βγάλουν επιτέλους όμως να σπάσουμε κ κανά ποντίκι στο κλικ, αρκετή αναμονή

Καλά για σένα unfinished game είναι το Sc2 άσε τώρα που βρήκες αφορμή...

Επίσης δεν είναι πάνω απο μια 10ετία είναι 7 χρόνια μόλις φέτος(όχι ότι αυτό είναι μικρό χρονικό διάστημα,αλλά για να μην λέμε και ότι να'ναι)

Εμένα γιατί κάτι δεν μου πάει καλά αν συγκεντρώσει κανείς όλες της ανακοινώσεις της Blizzard και τις εμπειρίες των παικτών για το D3; Υπολογίζωντας τα χρόνια που το γράφουν;

Η ομάδα του Grim Dawn είναι μια χούφτα προγραμματιστές, που δουλεύουν από το σπίτι, με τα λεφτά από της προπαραγγελίες, εδώ και δύο χρόνια ΜΟΝΟ. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα βγει το παιχνίδι μέχρι χριστουγεννα. Και θα είναι μεγαλύτερο του TQ.

Η 'τεράστια' ομάδα της Blizzard για το D3, δουλεύουν από την αρχή του αιώνα για αυτό και όλοι λένε ότι είναι δεν είναι 15-20 ώρες παιχνίδι. Πληροφοριακά το Skyrim για να πεις τελείωσα ό,τι μπορώ να βρω είναι δεκαπλάσιες οι ώρες. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς teleportation.

Κάνεις λίγο άκυρη σύγκριση μιας και το content του D3 ποτέ δεν το μέτρησε κανείς σε ώρες και ούτε το κύριο βάρος του game ήταν το campaign/story για να το αξιολογήσεις εκεί.

Και το D1/D2 αλλά και το D3 τώρα (θα)είναι games με μικρό σχετικά campaign/single player,όμως η μεγάλη τους αξία φαίνεται στο online και στο replayability που είναι πρακτικά ατέλειωτο.

Αν μέχρι τώρα δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι η σειρά Diablo είναι κατα κύριο λόγο hack n slash με έμφαση στο loot τότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να συγκρίνεις το development του Diablo με του Skyrim ή του Grim Dawn με κριτήριο τις "ώρες" παιχνιδιού.

Δημοσ.

Συνολικα 110 ώρες,αν παίζεις από το μηδέν και χωρίς βοήθεια.

Δηλαδή single player

P.s για όσους είναι beta και θέλετε να παίξουμε παρέα κάντε add

Tyrael #2497

Δημοσ.

Καλά ναι 110 ώρες όλα τα επίπεδα, το 1ο έπαιρνε 18-20 ώρες όταν το παιζες πρώτη φορά.

Οπότε και τώρα εμένα μου φαίνεται ότι κινείται στα ίδια επίπεδα για το 1ο επίπεδο τουλάχιστον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...