Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδης αν εχω αγορασμενο το starcraft και εχω λογαριασμο στο battle-ταδε , υπαρχει περιπτωση να κανω αιτηση στο site της blizzard και να εχω ελπιδα(;) να μου στειλουν σε 3-5 μηνες ;

• Super Moderators
Δημοσ.

τελείως random, κάντο κι αν είσαι κωλόφαρδος θα πάρεις...

το μόνο game που δεν υπάρχει στο battle-net account μου είναι το Cataclysm και παρόλα αυτά έχω πάρει μπάλες...

Δημοσ.

Ειναι καθαρά θέμα κωλοφραδίας να πάρεις inv για beta εχεις δεν έχεις το annual pass η έχεις μονο το starcraft

Δημοσ.

Ξέρεις ποιο άλλο είναι επική ατυχία?

Το να έχεις beta και να μην σ αφήνει να μπείς ενα συγκεκριμένο error που η Blizzard ακόμα φτιάχνει κ ένας άκυρος φίλος σου να κερδίζει σε διαγωνισμό και να μπαίνει μια χαρά.

Δημοσ.

τελείως random, κάντο κι αν είσαι κωλόφαρδος θα πάρεις...

το μόνο game που δεν υπάρχει στο battle-net account μου είναι το Cataclysm και παρόλα αυτά έχω πάρει μπάλες...

Και γω τα ιδια αλλά το μονο που δεν έχω ειναι το warcraft 1 κ το εξπανσιον του DII αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις από beta:

Όχι ιδιαίτερα καλές.

Η κάμερα δε μου άρεσε. Πολύ κοντινή μου φάνηκε. Δεν βλέπεις αρκετά τι γίνεται γύρω σου και αν για το PVE κομάτι μπορώ να το καταλάβω ότι και καλά σου δίνει την αίσθηση του dungeon, στο PVP θα υπάρχει πρόβλημα γιατί πρέπει να έχεις το νου σου τι γίνεται τριγύρω...

Gameplay...Εδώ τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Πολύ...σκέτο ρε παιδί μου...Πολύ familiar που είναι καλό αλλά περίμενα να έχουν βάλει κάτιτις βρε αδερφέ. Τι να πω. Ελπίζω με τα υπόλοιπα skills να γίνει λίγο πιο πολύπλοκο γιατί μέχρι τώρα δεν...

ΑΙ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. OK δεν περίμενα να αντιμετωπίσω τον artificial Garry Kasparov αλλά τα mobs εντελώς brainless.

Τέλος μου φαίνεται λίγο μικρό ρε παιδιά. Τελειώνεις το 1ο Act (normal mode) σε 1,5 ωρίτσα. Αν έχει όπως λένε 5 Acts και άντε να σου πάρει 2 ώρες το κάθε act τότε μιλάμε για 10 ώρες single player? Ε δε λες ότι κουράστηκαν κιόλας...

Graphics: OK, καλό είναι, τα animations δουλεμένα (αν και μονότονα) και τα physics του περιβάλλοντος αλλά και των πτωμάτων σου δίνουν την αίσθηση ότι ο χαρακτήρας είναι μέρος του περιβάλλοντος και όχι ενα sprite που περιφέρεται σε μια πίστα. Η μόνη μου ένσταση? Αδικαιολόγητα βαρύ. Το frame rate πέφτει αδικαιολόγητα κάποιες στιγμές και εκτός από αυτό (πάντα προσωπική άποψη εκφράζω) τα γραφικά του φαίνονται "παλιά". Για μένα είναι φανερό ότι το παιχνίδι δουλεύεται εδώ και 3-4 χρόνια σίγουρα στον τομέα των γραφικών με αποτέλεσμα ένα παιχνίδι που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα να έχει "παλιό" look 'n feel.

Disclaimer: Προσωπικές απόψεις παραθέτω. (πριν πέσετε να με φάτε τα fanboiz)

Δημοσ.

Συμφωνώ εν μερη με τον φίλο παραπάνω και οπως ειπα και και σε προηγούμενο post η αλήθεια ειναι οτι δεν εχει να κανεις πολλά πράγματα στο beta το τελειώνεις αρκετά γρήγορα και πιάνεις και το max level 13 και ειναι βαρετό. Είναι μικρο το πρώτο act και γρήγορο συμφωνώ αλλα πρόκειται μονο για beta και ειμαι σίγουρος οτι πιο μετα θα γίνεται πιο δύσκολο και οχι τοσο γρήγορο.

Τα γραφικά του εμενα με εχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο για το παιχνίδι που εχουν φτιαχτεί, δεν περιμένω αλλα ουτε θέλω κιολας τα γραφικά ενος star wars , mw3 και γενικά των καινούργιων παιχνιδιών (αναφέρθηκα ειδικά στο mw3 επειδή τα γραφικά του ειναι όντως φοβερά), για το frame rate δεν μπορώ να πω οτι ειχα θέματα μεχρι στιγμής.

Αυτο που θα ήθελα ειναι να μπορούσαν να φτιάξουν να φαίνονται λιγο καλύτερα τα ρούχα και το gear επάνω στον χαρακτήρα.

Ειναι πολλά που μπορώ να γράψω ακόμα αλλα ας περιμένουμε να φτάσει κοντά το παιχνίδι στην κυκλοφορία και να τελειώσει το beta και θα έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα πως θα ειναι η τελική μορφή,σήμερα μπήκε το patch 14 και βάλανε και το hardmode για να δούμε και το επίπεδο δυσκολίας και εκει (θα το τσεκάρω ποιο μετα).

Δημοσ.

Ειδικά στο θέμα της διάρκειας του single player είμαι ιδιαίτερα σκεπτικός. Ακόμα και κατά μια ώρα μεγαλύτερα να είναι τα άλλα Acts και πάλι μιλάμε για 13-15 ώρες gameplay. Is it enough for a game that is being developed the last 3 to 4 years? Δεν ξέρω. Ελπίζω να κάνω λάθός αλλιώς νομίζω ότι μας "κλέβουν". 60 euros for 15hrs of gameplay. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι? :P

Δημοσ.

Εμένα πάλι αυτό που λέμε (και εγώ το λέω) σε πολλά παιχνίδια ότι τουλάχιστον βγάζει τα λεφτά από το multiplayer έχει αρχίσει να με ενοχλεί. Σε αυτό το κόστος πλέον περιμένω και ανάλογο, καλοφτιαγμένο και πολύ (>30 ωρών) single player.

Απλά για το d3 είναι και τα άλλα επίπεδα δυσκολίας που παίζουνε. Έχουνε πει ότι το 1ο επίπεδο θα ναι πολύ εύκολο και γρήγορο στα πλαίσια του ανοίγματος της blizzard προς τη νεολαία και τους φαν άλλων fps σειρών ( :devil: ) αλλά τα επόμενα μέχρι inferno θα ναι πολύ challenging. Και αυτό βέβαια είναι λίγο κουλό γιατί δεν προσφέρει νέα πλοκή κλπ απλά τα ίδια πράγματα πιο δύσκολα, αλλά έτσι ήταν και το d2.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...