Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

beta key που μπορω να βρω?

αν απαγορευετε εδω να βαλετε καποιο τετοιο link λογο κανονισμων,στειλτε Pm

Δημοσ.

Όταν θες να κάνεις μια αγορά εμπιστεύεσαι περισσότερο το Amazon από το site-tou-Barbamitsoula, ειδικά αν το δεύτερο δεν επιτρέπει Paypal και πρέπει να του δώσεις αριθμό κάρτας. Η ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι δεδομένο τι περιλαμβάνει, και λόγω μεγέθους και ύπαρξης του Battlenet η Blizzard μπορεί να δώσει κάποιες εγγυήσεις. Δε θέλω να μπω σε συζήτηση τύπου "όλα σπάνε" και "αν είναι να την πατήσεις θα την πατήσεις" (πλάκα πλάκα δεν ξέρω αν θα υποστηρίζεται Paypal) γιατί δε βλέπω κάποιο νόημα. Μου φαίνεται παράξενο όμως να μας ενοχλεί τώρα μια κατάσταση που τη νομιμοποιεί (κακώς? πολύ πιθανόν) η Blizzard αλλά όχι παλιότερα που προϋπηρχε. Ο δρόμος δεν άνοιξε μόνο από αυτούς, αλλά και από τους Κινέζους farmers και τους καμμένους Κορεάτες.

Για τους λόγους που προχωρά σε αυτές τις ενέργειες δε διαφωνώ σε κάτι μαζί σου, πέρα από το ότι σαν κίνηση είναι εντελώς ωμή εκτός από κραυγαλέα.

Δημοσ.
Ναι υπήρχε ο κίνδυνος να πληρώσεις ενα 3rd party site και να παρεις τα 3 του καράμπελα.

Και αυτο επηρεαζει το παιχνιδι με ποιον τροπο? Κακο του κεφαλιου του, ας προσεχε. Τωρα για το αν δεν θα σε χαλασει να βγαλεις κανενα φραγκο και εσυ απο κατι που βρηκες in game ενταξει δεκτο.

Όταν θες να κάνεις μια αγορά εμπιστεύεσαι περισσότερο το Amazon από το site-tou-Barbamitsoula, ειδικά αν το δεύτερο δεν επιτρέπει Paypal και πρέπει να του δώσεις αριθμό κάρτας. Η ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι δεδομένο τι περιλαμβάνει, και λόγω μεγέθους και ύπαρξης του Battlenet η Blizzard μπορεί να δώσει κάποιες εγγυήσεις. Δε θέλω να μπω σε συζήτηση τύπου "όλα σπάνε" και "αν είναι να την πατήσεις θα την πατήσεις" (πλάκα πλάκα δεν ξέρω αν θα υποστηρίζεται Paypal) γιατί δε βλέπω κάποιο νόημα. Μου φαίνεται παράξενο όμως να μας ενοχλεί τώρα μια κατάσταση που τη νομιμοποιεί (κακώς? πολύ πιθανόν) η Blizzard αλλά όχι παλιότερα που προϋπηρχε. Ο δρόμος δεν άνοιξε μόνο από αυτούς, αλλά και από τους Κινέζους farmers και τους καμμένους Κορεάτες.

Για τους λόγους που προχωρά σε αυτές τις ενέργειες δε διαφωνώ σε κάτι μαζί σου, πέρα από το ότι σαν κίνηση είναι εντελώς ωμή εκτός από κραυγαλέα.

Οταν βλεπεις οτι μια εταιρια επικροτει και υιοθετει μια τετοια τακτικη και η ιδια τοτε σιγουρα δεν ειμαστε σε καλο επιπεδο. Το WoW νομιζω οτι ειναι εξαιρετικο παραδειγμα πανω σε αυτο. Δεν εχει να κανει με την "ασφαλεια" της αγορας. Τι μας ενδιαφερει εμας τι κανει ο καθε τυχαρπαστος που θελει να χαλασει το παιχνιδι των legit παιχτων με το να αγοραζει αντικειμενα και power ups απο τριτους?

• Super Moderators
Δημοσ.

beta key που μπορω να βρω?

αν απαγορευετε εδω να βαλετε καποιο τετοιο link λογο κανονισμων,στειλτε Pm

δεν νομίζω ότι μπορείς, αν δεν κάνω λάθος συνδέεται με το battlenet account...

Δημοσ.

ikaruga την αδικείς, για το καλό μας το κάνει, γι'αυτό θα βάζει και το χαράτσι της σε κάθε συναλλαγή, την έπιασε ο πόνος μετά από 10+ χρόνια για τους "κακομοίρηδες" που αγοράζουν items απ'τα κινεζόνια και δεν παραλαμβάνουν το "εμπόρευμα".

Θυμίσου τι ωραία ατμόσφαιρα είχαμε στα επίσημα wow forum όταν ξεκίνησαν να πουλάνε το mount, δεν είχαν ξαμολήσει καμιά στρατιά μπλεδάκηδων που ορύονται μπας και πείσουν τα εξαγριωμένα πλήθη ότι δεν θα πουλούσε ποτέ η actiblizzard items με stats στο wow, ούτε φυσικά εξαγριώθηκαν όσοι κατάλαβαν το πείραμα και τι θα παιζόταν στο μέλλον. Και φυσικά η abliz ποτέ δεν γλύφει στο ένα παιχνίδι της εκεί που πάει και φτύνει στο άλλο.

Αντε να δούμε τι άλλη μπούρδα θα σκεφτούν για να εκλογικέψουν την νομιμοποιήση μιας αρρωστημένης κατάστασης.

Ρε κοτικ και σία, επίδοξοι "ρομπιν χουντ", τραβάτε να ψελίσετε έστω στους συνδρομητές σας για rmah με χαράτσι μάλιστα να δούμε πόσα acc cancels και μπινελίκια θα προλαβαίνετε να μετράτε..

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι μπορείς, αν δεν κάνω λάθος συνδέεται με το battlenet account...

απλα εχει παρει το ματι μου καποια ατομα. τεσπα θα το ψαξω πααπανω....

Δημοσ.

ikaruga την αδικείς, για το καλό μας το κάνει, γι'αυτό θα βάζει και το χαράτσι της σε κάθε συναλλαγή, την έπιασε ο πόνος μετά από 10+ χρόνια για τους "κακομοίρηδες" που αγοράζουν items απ'τα κινεζόνια και δεν παραλαμβάνουν το "εμπόρευμα".

Θυμίσου τι ωραία ατμόσφαιρα είχαμε στα επίσημα wow forum όταν ξεκίνησαν να πουλάνε το mount, δεν είχαν ξαμολήσει καμιά στρατιά μπλεδάκηδων που ορύονται μπας και πείσουν τα εξαγριωμένα πλήθη ότι δεν θα πουλούσε ποτέ η actiblizzard items με stats στο wow, ούτε φυσικά εξαγριώθηκαν όσοι κατάλαβαν το πείραμα και τι θα παιζόταν στο μέλλον. Και φυσικά η abliz ποτέ δεν γλύφει στο ένα παιχνίδι της εκεί που πάει και φτύνει στο άλλο.

Αντε να δούμε τι άλλη μπούρδα θα σκεφτούν για να εκλογικέψουν την νομιμοποιήση μιας αρρωστημένης κατάστασης.

Ρε κοτικ και σία, επίδοξοι "ρομπιν χουντ", τραβάτε να ψελίσετε έστω στους συνδρομητές σας για rmah με χαράτσι μάλιστα να δούμε πόσα acc cancels και μπινελίκια θα προλαβαίνετε να μετράτε..

Ενώ εσύ άμα είχες εταιρεία τύπου  blizzard θα τα έδινες όλα δωρεάν! ΓΙΑ ΤΟΥΣ GAMERS ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! -.-

Κοίτα, όλοι ζούμε μαζί σε αυτόν τον πλανήτη, σωματικά. Πνευματικά ο καθένας ζει όπου γουστάρει. Δυστυχώς ζούμε σε ένα καπιταλιστικό σύστημα και τα $$$ είναι ο Θεός, ας μην έχουμε αυταπάτες. Από εκεί και πέρα, εμάς ως καταναλωτές πάντα θα προσπαθούν να μας δελεάσουν για να πληρώσουμε για κάτι. Όποια εταιρεία το κάνει καλύτερα, σε αυτή θα τα ακουμπήσουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι η blizzard τόσα χρόνια το κάνει καλά και εγώ τις τα ακουμπάω (όχι πάντα! Στα προϊόντα εκείνα που μ'αρέσουν) και φυσικά κατανοώ και αποδέχομαι ότι μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους επιδιώκει το κέρδος! Απόλυτα λογικό στον κόσμο και στο σύστημα που ζούμε.

Γι'αυτό....στα πλαίσια του πολιτισμένου διαλόγου και των επιχειρημάτων σου...

Ή ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ, Ή ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Όσοι εχουν πάρει το annual pass πρέπει να τους εχει προστεθεί στα παιχνίδια στο battlenet account το παρακάτω, σε εμενα εχει μπει πάντως. Ολα ετοιμάζονται σιγά σιγά μερικοί λένε οτι αυριο στην CeBIT ισως να ανακοινώσουν και release date

Thank you for pre-purchasing Diablo III. We will notify you by email when the game client becomes available for download. You will be able to play on Diablo III launch day

game.jpg

Δημοσ.

Αντε να δουμε, εγώ περιμένω να δω τις πραγματικές τιμές στα ελληνικά μαγαζιά. Ελπίζω οι τιμές που έχουν τώρα όσοι το έχουν στο σκρουτζ (59.9Ε) να μην ειναι τελικές γιατί δε με βλέπω να στηρίζω τα τοπικά λαμόγια. Ας αργήσουμε να το παίξουμε μια βδομάδα δεν εγινε κ τπτ. Πιστεύω πάντως το gameexplorers να μας βγάλει ακόμα μια φορά ασπροπρόσωπους με κανα 40άρι.

Δημοσ.

Ψιλό βαρεμάρα πάντως το beta εχει να κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και λίγα, δηλαδή σε 5 ορίτσες εχεις τελειώσει το beta με ολα τα achievements του.

Δημοσ.

μπορείς να παιξεις beta με το account σου τώρα που προστεθηκε το preorder ή είχες απο πρίν invite?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...