ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Απο τη στιγμη ομως που μετα το single player των 20-30 ωρων το ζουμι της υποθεσης θα ειναι το multi καταλαβαινεις οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο φιλε. Το να αγοραζεις φατσα φορα power ups και εξοπλισμο καθε αλλο παρα καλο κανει στο παιχνιδι. Ενταξει, ξερουμε που το παει η Blizzard αφου θελει να γινει νταβατζης στη θεση του νταβατζη αλλα οκ ειναι μεγαλη πουστια. Χανεται το νοημα ρε παιδι μου.
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Φτάνει πια με το κράξιμο του auction house...και στο diablo 2 αγόραζαν όλοι από 3rd party sites...ποιά η διαφορά τώρα? Και safer είναι και μου επιτρέπει να πουλήσω κάτι καλό άμα βρω.
Sugizo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ...και στο diablo 2 αγόραζαν όλοι οι noobs από 3rd party sites... fixed. δασδαφασφδσ
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πες τους όπως θες..το θέμα είναι πως όποιος γνωρίζει κάποια πράγματα τότε ξέρει πως το μεγαλύτερο κομμάτι του trading γινόταν στο jsp και πως όσοι ήθελαν καλά αντικείμενα γρήγορα(rares κλπ) έδιναν πολλά χρήματα σε ένα κάρο sites και αγόραζαν. Τώρα ο κόσμος κράζει το ah επειδή οι αγορές θα είναι safe,θα μπορεί ο κόσμος να πουλάει για χρήματα και επειδή το trading γίνεται μεταξύ παικτών και όχι παικτών-blizzard στο ah? Seems legit.
lalanis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ας είναι το gameplay όπως πρέπει και ας έχει και ανταλλακτήριο ζαμπονοτυρόπιττας, δεν με ενδιαφέρει....
Sugizo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 έδιναν πολλά χρήματα σε ένα κάρο sites και αγόραζαν. αυτά χαλάσανε το game. στις αρχές δεν θυμάμαι ούτε ένα site! το πρώτο χρόνο τουλάχιστον. Τώρα ο κόσμος κράζει το ah επειδή οι αγορές θα είναι safe,θα μπορεί ο κόσμος να πουλάει για χρήματα και επειδή το trading γίνεται μεταξύ παικτών και όχι παικτών-blizzard στο ah?Seems legit. μα δεν έκανα προσωπικά παράπονο για το AH.. ισα ισα! αλλα αυτό που έγραψες για τις αγορές. συγγνώμη αν προσβάλω κάποιον αλλα για εμενα οποιος ξοδέψει έστω και 1 cent σε site για να αγοράσει item είναι noob.- φυσικά δεν μιλάω για τέλη 00's που το trade ήταν ανύπαρκτο και αναγκαστικά πήγαινε ο κόσμος σε sites.
Tobajara Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μια ελεγχόμενη αγορά που να εξασφαλίζει και τον πωλητή και τον αγοραστή, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν πραγματικά χρήματα στη μέση, και επιβάλλει νόμιμους κανόνες, είναι πολύ προτιμότερη από το κάθε μικρό και μεγάλο site που δεν έχει σχέση με την εταιρία. Από τη στιγμή που υπάρχει σα φαινόμενο, είναι πολύ καλύτερο να ελέγχεται οπότε καλώς θα υπάρχει auction house. Το επόμενο ερωτημα όμως είναι αν τέτοια φαινόμενα είναι επωφελή και πρέπει να ενθαρρύνονται, και σε ότι αφορά την ισορροπία του gameplay και στις επιπτώσεις που έχει μια τέτοια δομή στον παίκτη. Εδώ η γνώμη μου είναι αρνητική. Δε θα έπρεπε ούτε να υπάρχουν ούτε να επιτρέπονται ούτε να ενθαρρύνονται.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Φιλε μου ειναι σιγουρο οτι τετοιου ειδους συμπεριφορα θα εχει αντικτυπο στο gameplay. Οποιος αγοραζει items απλα θα εξααγορασει την δυναμη του ingame και ειναι και ψιλοστανταρ οτι θα το κανει για να καταστρεψει την διασκεδαση των υπολοιπων που θα παιζουν online. Μιας και δεν προκειται να αγορασω το παιχνιδι εξ αρχης (θα περιμενω να πεσει αρκετα γιατι εγω 35+ ευρω για rental παιχνιδι δεν δινω) θα εχω τη δυνατοτητα να παρακολουθω ελαφρα forums για το τι συμβαινει online. Ευχομαι να βγω 100% λαθος αλλα το ξερω οτι δεν προκειται.
telarin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πες τους όπως θες..το θέμα είναι πως όποιος γνωρίζει κάποια πράγματα τότε ξέρει πως το μεγαλύτερο κομμάτι του trading γινόταν στο jsp και πως όσοι ήθελαν καλά αντικείμενα γρήγορα(rares κλπ) έδιναν πολλά χρήματα σε ένα κάρο sites και αγόραζαν. Τώρα ο κόσμος κράζει το ah επειδή οι αγορές θα είναι safe,θα μπορεί ο κόσμος να πουλάει για χρήματα και επειδή το trading γίνεται μεταξύ παικτών και όχι παικτών-blizzard στο ah? Seems legit. από πότε ο βιασμός του balance στο multi κομμάτι ενός (οποιουδήποτε) game είναι legit? επειδή η πουστι@ θα φέρει την βούλα και την σφραγίδα του dev, παύει να ναι πουστι@? αν είναι legit γιατί δεν αρχίζει να πουλά gold, boe items, arena boost κλπ στο wow? γιατί κυνηγά όσους τρίτους το κάνουν? μήπως γιατί θα χάσει την ίδια μέρα κάποια μύρια συνδρομητές, οπότε κλάνει μέντες, ενώ στο diablo θα'χει κάνει ήδη την αρπαχτή με το πακέτο, συνδρομή δεν παίζει, οπότε ότι αρπάξει ο κvλος της απ τα ζωάδια-κάφρους του rmah?
jim22479 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ωχ ειπες τις λεξεις "πουστι@" , "κλανει" , "κωλος" ... το γ@μh535 τελειως !!!!!!!
ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μια ελεγχόμενη αγορά που να εξασφαλίζει και τον πωλητή και τον αγοραστή, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν πραγματικά χρήματα στη μέση, και επιβάλλει νόμιμους κανόνες, είναι πολύ προτιμότερη από το κάθε μικρό και μεγάλο site που δεν έχει σχέση με την εταιρία. Από τη στιγμή που υπάρχει σα φαινόμενο, είναι πολύ καλύτερο να ελέγχεται οπότε καλώς θα υπάρχει auction house. Το επόμενο ερωτημα όμως είναι αν τέτοια φαινόμενα είναι επωφελή και πρέπει να ενθαρρύνονται, και σε ότι αφορά την ισορροπία του gameplay και στις επιπτώσεις που έχει μια τέτοια δομή στον παίκτη. Εδώ η γνώμη μου είναι αρνητική. Δε θα έπρεπε ούτε να υπάρχουν ούτε να επιτρέπονται ούτε να ενθαρρύνονται. Ενδιαφερον αποψη, δεν μας χαλαει δηλαδη να γινει η Blizzard νταβατζης στη θεση του νταβατζη αντι να ψαξει τροπους να αποτρεψει τετοια συμπεριφορα. Μαλιστα...
gio@ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ενδιαφερον αποψη, δεν μας χαλαει δηλαδη να γινει η Blizzard νταβατζης στη θεση του νταβατζη αντι να ψαξει τροπους να αποτρεψει τετοια συμπεριφορα. Μαλιστα... γιατι νομιζεις φτιαχνουν παιχνιδια? για εμενα εσενα και αλλους fans? or for the money?
Tobajara Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ενδιαφερον αποψη, δεν μας χαλαει δηλαδη να γινει η Blizzard νταβατζης στη θεση του νταβατζη αντι να ψαξει τροπους να αποτρεψει τετοια συμπεριφορα. Μαλιστα... Λάθος. Με χαλάει και σαν παίκτη και σαν καταναλωτή και σα νοήμον ον αν προτιμάς. Όλος αυτός ο κόσμος όμως που καλώς ή κακως θέλει να πληρώσει πότε διασφαλίζεται καλύτερα? Αν είναι να υπάρχει (που δε θα έπρεπε) ας γίνεται με ασφάλεια. Και όπως είπε και ο από πάνω, η Blizzard δεν έχει κανένα συμφέρον να το αποτρέψει. Δεν το έκανε στο WoW (ας μιλήσουν άλλοι για farming και συναφή θέματα, δεν έχω γνώση) και αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα μπορούσε.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Θελω να μου εξηγησεις τι παει να πει "με ασφαλεια". Δηλαδη τι θα κανουν ετσι ωστε να θεωρειται "ασφαλης" μια τετοια ενεργεια? Ποτε υπηρχε κινδυνος προηγουμενος ετσι ωστε να επεμβουν τωρα και να φτιαξουν ενα "ασφαλες" συστημα real money auction house? Δεν με πειθει με τιποτα, απλα αυτο που την ενδιαφερει (και την ενδιεφερε ανεκαθεν) ηταν πως θα βαλει και αυτη το δαχτυλο στο μελι για εξτρα κερδος κυριολεκτικα απο αερα κοπανιστο και απο το πουθενα χωρις να γινει τοσο κραυγαλεα ετσι ωστε να θεωρηθει η ιδια νταβατζης. Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα σιγουρα μου λειπουν οι εποχες που το gaming ειχε να κανει καθαρα με το gaming και οχι με διαφημισεις, real money in game, αγορασε power ups κτλ κτλ.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ναι υπήρχε ο κίνδυνος να πληρώσεις ενα 3rd party site και να παρεις τα 3 του καράμπελα. Εμένα το ah μου αρέσει καθαρά και μόνο από την άποψη ότι αν λιώσω το game παίζει να πληρωθώ κιόλας.Ποσώς με ενδιαφέρει για τον κόσμο που θα δώσει real λεφτά για να αγοράσει αντικείμενα,αμα δεν θέλουν ας μην δώσουν,αλλά αν με την διαμεσολάβησει της Blizz μπορώ να πάρω κ έγω λίγα απο αυτά so be it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις