Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και απ'ότι φαίνεται τους περισσότερους δεν θα τους εμποδίσει να το αγοράσουν τα 50-60ευρώ που θα κάνει. Εγώ τόσα δεν δίνω. Δεν είμαι fan της σειράς, αλλά μου αρέσει σαν είδος παιχνιδιού.

• Super Moderators
Δημοσ.

την ηθική ικανοποίηση ότι τα έδωσες σε ελληνικό μαγαζί...

...TROLOLOLOL

Δημοσ.

Το zavvi την απλή έκδοση την έχει 35,95€ :)

Σίγουρα πάντως συμφέρει να το αγοράσεις από οπουδήποτε αλλού εκτός Ελλάδος.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι τη μπάζα την έχει σίγουρη έτσι κι αλλιώς η Blizzard.

Το θέμα είναι εμείς να μην κακοποιηθούμε.... ;)

Δημοσ.

Το Starcraft 2 πάντως όταν είχε βγεί το τσίμπησα 42 ευρώ.(Από Ελλάδα εννοώ βέβαια)

Μου φαίνεται περίεργο να τιμολογηθεί το Diablo 3 15-20 ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.

Οταν το αγορασουμε θα εχει καποια μηνιεα συνδρομη? επισης εχω ακουσει οτι τα αντικειμενα θα τα αγοραζουμε με αληθινα λευτα..δηλαδη καποιος που εχει αγορασει μπορει να ειναι καλυτερος απο μενα που δεν εχω αγορασει και ας ειμαστε ιδιο λεβελ?

Δημοσ.

Οταν το αγορασουμε θα εχει καποια μηνιεα συνδρομη? επισης εχω ακουσει οτι τα αντικειμενα θα τα αγοραζουμε με αληθινα λευτα..δηλαδη καποιος που εχει αγορασει μπορει να ειναι καλυτερος απο μενα που δεν εχω αγορασει και ας ειμαστε ιδιο λεβελ?

Welcome to capitalism my friend!

:)

Ελληνικά

Δημοσ.

Δεν θα εχει συνδρομη. Θελουν να βαλουν auction house αντικειμένων με πραγματικά λεφτα, το αν θα ειναι καλύτερος καποιος απο σένα ή οχι αγοραζοντας καποιο αντικειμενο δεν σε επηρεάζει στο να ευχαριστηθεις το παιχνιδι παντως. Σιγουρα καλα θα ηταν να μην υπήρχε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...