Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να βγει το καλοκαιρι να προλαβουμε να το παιξουμε και λιγο γιατι ως γνωστον το δεκεμβρη ερχεται η καταστροφη

Δημοσ.

H καταστροφή θα έρθει την ημερα κυκλοφοριας του D3...

Οι δρομοι θα αδειασουν,ανθρωποι θα εξαφανιστουν κ οι αναρρωτικες αδειες θα χτυπησουν κοκκινο..

• Super Moderators
Δημοσ.

να βγει το καλοκαιρι να προλαβουμε να το παιξουμε και λιγο γιατι ως γνωστον το δεκεμβρη ερχεται η καταστροφη

Hobbit-Kid.jpg

Δημοσ.

Χλωμο guys,τωρα μπηκε σε επισημο beta test,καλοκαιρι σιγουρα δεν παιζει,Σεπτεμβρη-Νοεμβρη το βλεπω εγω. (Προσοχη δεν διευκρεινησα ετος,σημαντικο αυτο :P )

Δημοσ.

μαξ 3 μηνες μετα το beta testing θα παρει. Μην ξεχνας ότι ιουλιο αναμένεται το exp του sc2 και το νοεμβρη το exp του wow.

Δημοσ.

Σε beta ειναι αρκετούς μήνες τώρα απλα τώρα δώσανε access και για ευρώπη. Γνωστός μου που ειναι beta tester σε αρκετά παιχνίδια της blizzard αλλά δούλευε και εκει παλαιότερα μου ειπε για Q2 2012.

Δημοσ.

Μακακια παντως αν βγει καλοκαιρι.καλα να μου πεις ας βγει πρωτα και ας ειναι και 15αυγουστος :P

Δεν υπαρχει περιθωριο μεσα στη χρονια για αλλη ημερομηνια ετσι και αλλιως. Ασε να λενε τις πιπες περι "its ready when its ready" για τα χαπατα. Εμεις ομως που τα ξερουμε καλυτερα γνωριζουμε πολυ καλα οτι ολα ειναι marketing και η δουλεια γινεται για οσο το δυνατον περισσοτερο αρμεγμα και ειδικα αν μιλαμε για Activis...εεεεε Blizzard ηθελα να πω.

Σκεψου το λιγο, το Diablo 3 θα εχει συστημα real money. Το παιχνιδι -πρεπει- να εχει μεγαλη κινητικοτητα για την περιοδο των γιορτων. Βαλε και το γεγονος των expansion για τα αλλα 2 μεγαλα παιχνιδια της και καταλαβαινεις τι παει να πετυχει. Αρχες καλοκαιριου ειναι μια εξαιρετικα καλη περιοδος για να το λανσαρουν το παιχνιδι και ως το τελος της χρονιας απλα να σπασει ρεκορ πωλησεων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...