Vortexxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κατι θα πεχτει στην GDC !!! http://www.diablofans.com/news/1106-diablo-3-release-date-rumor/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 noooooooo too soon! βγαίνει το Witcher 2 Enhanced κάπου εκεί...
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 noooooooo too soon! βγαίνει το Witcher 2 Enhanced κάπου εκεί... Ε ναι. Τι 17 Απρίλη ρε παίδες? Σε κάνα 3 χρονιά δεν γίνετε?
shooterg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Blizzard Italy Confirms Diablo III Release Date?
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μακάρι αν και δύσκολο το βλέπω, για μάιο ιούνιο το βλέπω πιο πιθανό
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μακάρι αν και δύσκολο το βλέπω, για μάιο ιούνιο το βλέπω πιο πιθανό Να ειναι μεσα στ 2012.. Εκει ειναι το μακαρι...
spacefart Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 να βγει το καλοκαιρι να προλαβουμε να το παιξουμε και λιγο γιατι ως γνωστον το δεκεμβρη ερχεται η καταστροφη
Maxus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 H καταστροφή θα έρθει την ημερα κυκλοφοριας του D3... Οι δρομοι θα αδειασουν,ανθρωποι θα εξαφανιστουν κ οι αναρρωτικες αδειες θα χτυπησουν κοκκινο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 να βγει το καλοκαιρι να προλαβουμε να το παιξουμε και λιγο γιατι ως γνωστον το δεκεμβρη ερχεται η καταστροφη
shinigami Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Χλωμο guys,τωρα μπηκε σε επισημο beta test,καλοκαιρι σιγουρα δεν παιζει,Σεπτεμβρη-Νοεμβρη το βλεπω εγω. (Προσοχη δεν διευκρεινησα ετος,σημαντικο αυτο )
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 μαξ 3 μηνες μετα το beta testing θα παρει. Μην ξεχνας ότι ιουλιο αναμένεται το exp του sc2 και το νοεμβρη το exp του wow.
SPANK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Σε beta ειναι αρκετούς μήνες τώρα απλα τώρα δώσανε access και για ευρώπη. Γνωστός μου που ειναι beta tester σε αρκετά παιχνίδια της blizzard αλλά δούλευε και εκει παλαιότερα μου ειπε για Q2 2012.
shinigami Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μακακια παντως αν βγει καλοκαιρι.καλα να μου πεις ας βγει πρωτα και ας ειναι και 15αυγουστος
Chrisxxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Νταξει μωρε θα έχουμε και δικαιολογία που δεν θα παμε διακοπες
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μακακια παντως αν βγει καλοκαιρι.καλα να μου πεις ας βγει πρωτα και ας ειναι και 15αυγουστος Δεν υπαρχει περιθωριο μεσα στη χρονια για αλλη ημερομηνια ετσι και αλλιως. Ασε να λενε τις πιπες περι "its ready when its ready" για τα χαπατα. Εμεις ομως που τα ξερουμε καλυτερα γνωριζουμε πολυ καλα οτι ολα ειναι marketing και η δουλεια γινεται για οσο το δυνατον περισσοτερο αρμεγμα και ειδικα αν μιλαμε για Activis...εεεεε Blizzard ηθελα να πω. Σκεψου το λιγο, το Diablo 3 θα εχει συστημα real money. Το παιχνιδι -πρεπει- να εχει μεγαλη κινητικοτητα για την περιοδο των γιορτων. Βαλε και το γεγονος των expansion για τα αλλα 2 μεγαλα παιχνιδια της και καταλαβαινεις τι παει να πετυχει. Αρχες καλοκαιριου ειναι μια εξαιρετικα καλη περιοδος για να το λανσαρουν το παιχνιδι και ως το τελος της χρονιας απλα να σπασει ρεκορ πωλησεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις