MetalGearFan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 θα σου επηρεάζει το in game auction με πραγματικά λεφτά το single player gaming του D3? γιατί το να παίζεις online με άλλους και να απαιτείς να μην γίνεται "mmo" με συνεχή patches για balancing κτλπ είναι τραγικό... παιδιάστικες αντιδράσεις τύπου "κράξιμο", είπε εκείνος που χαλιέται επειδή άλλαξε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ από τα patches! ok mature guy, real life problem... αχα, δηλαδή δεν πρέπει να με νοιάζει που κάνουν μια τόσο εξευτελιστική κίνηση για το Diablo ? τρομερός ελιγμός λόγια λόγια λόγια... ακόμα δεν μπορείς να μου απαντήσεις στο ότι το Diablo από εκεί που ήταν ένα σκοτεινό, επιβλητικό, προκλητικό παιχνίδι, μεταμορφώνεται σε WoW βασικά η λογική σου είναι, αν δεν χαλιέται η Blizzard πρέπει να είναι καλό. την blizzard σηνέφερε η κατάργηση του lan, who gave a shit (για τους παίκτες που το χρησημοποιούν) χαλάστηκε η blizzard που έπαιζε πολύ ebay στο 2 οπότε το auction είναι υπέροχο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 dude δεν με απασχολεί, ακόμα και αν ψοφούσε όλη η blizzard, ένα κωλοπαίχνιδο είναι, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι! το έπαιξα με το που βγήκε όσο περισσότερο μπορούσα, το τερμάτισα και μετά ΤΕΛΟΣ...
MetalGearFan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 τότε γιατί δεν παραδέχεσαι τα λάθη που κάνει και το παίζεις ειρωνικά ψευτοανώτερος ? η αναφορά σου στο lan ήταν το λιγότερο αστεία. δεν σε απασχολεί η blizzard, αλλά αν κάνει κάτι καλό θα είναι μπορείς να βγάλεις την γλώσσα έξω και να αναπνεύσεις πολύ γρήγορα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 για ποιο λόγο να τα θεωρήσω λάθη εφόσον δεν έχω παίξει το diablo 2 με αυτές τις αλλαγές, ούτε το προφανώς το diablo 3? για ποιο λόγο να με χαλάνε αφού δεν ασχολούμαι πλέον? για ποιο λόγο να ασχολούμαι με ένα game που βγήκε 12 χρόνια πριν? και στην τελική για ποιο λόγο να χαλιέμαι για ένα game? δεν το παίζω ψευτοανώτερος, απλά τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι... edit: τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν τα παραδεχτώ θα σταματήσεις? αν όχι τότε δεν αξίζει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Νταξ "Ακυρωση συνδρομης" μεχρι να τελειωσει το θεμα (..ελπιζω καποια στιγμη συντομα)
Maxus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ολη μερα δεν είχα ανοιξει το pc και τωρα που το εκανα είδα καμια 30 μαιλ απο αυτο εδω το topic!!! Λέω λες να βγήκε και να μην πηρα χαμπάρι???χαχα τι λεω ε? Ε μου περασε απτο μυαλο.. Παίδες χαλαρα,αν ειναι καλο ή κακο το game θα φανει αργά ή γρήγορα(μαλλον αργά). Εγώ ειμαι γενικα συγκρατιμενος,εχω δει καποια πραγματακια που δεν με τρελαίνουν αλλα εχω και μια Α εμπιστοσυνη στη Bliz. Στο κατω κατω αν κατι δεν λειτουργει σωστα και βγει στα μειον του παιχνιδιου,εχουν παντα την δυνατοτητα και την ευχερεια να το αλλαξουν μεσα απο... τα patch που θα βγάλουν!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ολη μερα δεν είχα ανοιξει το pc και τωρα που το εκανα είδα καμια 30 μαιλ απο αυτο εδω το topic!!! Maxus: "Πήρε φωτιά το topic! Έχουμε νέα!" *μπαίνει μέσα* "Μάλλον τα παλιά έχουμε..."
Maxus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 +1 Χαχα ετσι εγινε δυστυχως..!την πατησα.. Εν το μεταξυ μου εστειλαν σημερα mail απο το zavvi...για συγνωμη..λες και δεν το ήξερα οτι δεν θα το στειλουν χαχα ,διαβαστε. Hello ******, Thanks for placing your order with us at zavvi, order number ******. We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent. Diablo 3 We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time. We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order. You can check the status of your order by clicking on order tracking in*******. Thanks for your patience, if you have any further questions please contact. Many Thanks, zavvi Team Σιγουρα θα ήρθε κ σε αλλους που καναν preorder.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 +1 Χαχα ετσι εγινε δυστυχως..!την πατησα.. Εν το μεταξυ μου εστειλαν σημερα mail απο το zavvi...για συγνωμη..λες και δεν το ήξερα οτι δεν θα το στειλουν χαχα ,διαβαστε. Hello ******, Thanks for placing your order with us at zavvi, order number ******. We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent. Diablo 3 We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time. We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order. You can check the status of your order by clicking on order tracking in*******. Thanks for your patience, if you have any further questions please contact. Many Thanks, zavvi Team Σιγουρα θα ήρθε κ σε αλλους που καναν preorder. Κάθε μήνα μου έρχεται. Πέρσυ το πάσχα είχα κάνει το preorder στα 28 ευρώ. Η φάση είναι ότι στο τέλος θα ανακοινώσουν κανένα τρελό limited edition και θα σκάσω κανένα 50άρι
.oGatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά μαλώνετε για το Diablo 3; Χαλαρώστε και αναρωτηθείτε γιατί μια μεγάλη εταιρία όπως η Blizzard με το πιο επιτυχημένο MMORPG στην αγορά αυτή την στιγμή ασχολείται εδώ και 4 χρόνια (ξεφτίλα δηλαδή) για να βγάλει ένα Sequel του προηγούμενου τρομερά επιτυχημένου παιχνιδιού Diablo. Όταν βγήκε το Diablo II ήταν ένα "breakthrough" και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα παιχνίδια που άφησαν εποχή και έθισε πολύ κόσμο με το καλό για τότε Gameplay του. Είναι δυνατόν όμως τώρα να βγάζεις ένα παιχνίδι έναντι χρηματικού ποσού με το στατικό Play-style του τότε; ΟΧΙ Εδώ έρχεται η Blizzard και δίνει την απάντηση ΝΑΙ ,γιατί "πατάω" πάνω στον εθισμό των παιχτών του τότε και ποντάρω στο ότι θα τραβήξει περισσότερο κόσμο λόγο του Real Auction House (που ο κόσμος νομίζει ότι θα βγάλει λεφτά από αυτό) και φυσικά επειδή όλο και κάποιος "παλιός" θα μυείσει έναν φίλο του ..τον "καινούργιο". Αν βγει ποτέ αυτό το παιχνίδι και δεν έχω δισέγγονα μέχρι τότε ίσως δω κανέναν να παίζει να "θυμιθώ" τα παλιά,κατά τα άλλα δεν θα ασχοληθώ με ένα τέτοιο παιχνίδι στην εποχή του 2012 Gaming για να πλουτίσει η Blizzard όπως την πλούτισα και με το World of Warcraft που είναι κλάσης ανώτερο. Υ.Γ.: Όλα αυτά είναι άποψη μου και δεν θέλω να προσβάλω κανέναν.Ο καθένας με τα γούστα του.
miza Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ένα game δεν σε εθίζει με το "όνομα" ούτε κρατάει τον κόσμο του με αυτό. Το Diablo 3 θα κάνει πωλήσεις αλλά αν ο κόσμος μείνει για άλλη μια φορά θα έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Σε κανέναν δεν αρέσει που η Blizzard έχει καβαλήσει το καλάμι, άλλα η αλήθεια είναι ότι έχει βγάλει μόνο παιχνιδάρες. To Starcraft 2 δεν ξέρω τι λέει, αλλά και εκεί έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο δυνατό map editor έχουν φτιάξει.
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Activision Blizzard Conference Call:Diablo 3 planned for Q2 Blizzard: We have implemented changes which will greatly improve the game experience and final release will live up to the highest expectations. We expect launch to be a big opportunity for Blizzard. More details will be announced in the coming weeks. It'll be fine. We'll have some info real soon on skills and runes, a new patch, and we'll be cookin' on the road to Releaseville. Can't we just enjoy eachothers company? We've only ever said "early 2012". And we just decided we'd need until Q2 this week. Seems like the conference call was as good a place as any to announce that. Οπότε καλά τα νέα πάμε για κυκλοφορία μεταξύ Απριλίου-Ιουνίου,καλό μας καλοκαίρι
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Nα κάνω ερώτηση......Δεν εχω παίξει κανένα απο τα προηγούμενα Diablo..... Δεν υπάρχει χρόνος για να ξεκινήσω το 1 και 2...... Επειδή ψίνομαι για το 3, θα υπάρξει πρόβλημα ?
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Nα κάνω ερώτηση......Δεν εχω παίξει κανένα απο τα προηγούμενα Diablo..... Δεν υπάρχει χρόνος για να ξεκινήσω το 1 και 2...... Επειδή ψίνομαι για το 3, θα υπάρξει πρόβλημα ? Πιστεύω ότι με μία απλή ανάγνωση στα πολλά άρθρα που θα γραφτούν για το story των προηγούμενων λίγο πριν ή λίγο μετά την κυκλοφορία του 3 θα είσαι καλυμμένος. Παρόλα αυτά αξίζει τον κόπο κάποια στιγμή να τα παίξεις.
paularas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Nα κάνω ερώτηση......Δεν εχω παίξει κανένα απο τα προηγούμενα Diablo..... Δεν υπάρχει χρόνος για να ξεκινήσω το 1 και 2...... Επειδή ψίνομαι για το 3, θα υπάρξει πρόβλημα ? ξέρω 1-2 devs που παίζει να στραβώσουν αλλά θα τους πούμε ότι ψινόσουν πολύ και δεν θα υπάρχει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις