Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άσε ρε γατάκι... παλιό fanboy... θύμα της blizzard... χάλια θα είναι και το χειρότερο είναι ότι μας αναγκάζουν όλους να το αγοράσουμε.

Είμαι και μέτοχος...!

Δημοσ.
μια ακόμα online ασχολία

μετά από τόσα χρόνια ήταν ο μόνος τρόπος για να το κρατήσουν ζωντανό...

Σώπα !

Όμως όταν ακούγεται πως το PC gaming πεθαίνει μερικοί ενοχλούνται. Όταν οι μισοί τίτλοι έχουν φύγει για τις κονσόλες και οι άλλοι μισοί έχουν γίνει social network, δεν έχει μείνει τίποτα από πραγματικό πρωτότυπο gaming.

συνέχεια online, in house auction, patches με την λογική των mmo... αλλά ναι, ας περιμένουμε και ας υποκριθούμε πως τα πάντα είναι κράξιμο

Δημοσ.

MetalGearFan με συγχωρείς, αλλά δεν έχεις βαρεθεί σε κάθε post σου να γράφεις για το πόσο MMO θέλουν να κάνουν το Diablo 3? Πίστεψέ με, το εμπεδώσαμε.

Σε άλλα νέα, το μόνο που έχει μείνει να κάνουμε μέχρι να κυκλοφορήσει επιτέλους είναι να το ρίξουμε στην πλάκα, γιατί αλλιώς δε βγαίνουν οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια...

• Super Moderators
Δημοσ.

κράξιμο είναι, όπως κράξιμο ήταν και η έλειψη του lan στο SC2, guess what? WHO GAVE A SHIT! (μετά από τόσο καιρό)

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα πάντως το περιμένει πολύς κόσμος...

Και ατομάκια που δεν φαντάζεστε.

Προχθές στη δουλειά έκανα πλάκα πως μόλις βγει θα ζητήσω 1 μήνα άδεια άνευ αποδοχών, και ο 40άρης συνάδερφος (2 παιδιά, σπίτι Γλυφάδα, SUV) λέει: "Ε, ναι ρε παιδιά, έχει περάσει καιρός από τότε που καιγόμουνα στο 2...Που είναι;"

Παγωτό εγώ...

• Moderators
Δημοσ.

28-29 χρονων θα ηταν, δεν μου κανει τρομερη εντυπωσηhappy.gif

Τα λεμε οταν ολοι μας θα φτασουμε στα 60+..grin.png

Δημοσ.

MetalGearFan με συγχωρείς, αλλά δεν έχεις βαρεθεί σε...

δεν έχετε βαρεθεί σε κάθε post να μην λέτε τίποτα ? χωρίς πλάκα επιμένω γιατί με εντυπωσιάζει το επίπεδο του fanboyσμου στην blizzard. και σε αντικειμενικά θέματα

παράδειγμα, το ότι δεν πείραξε οικονομικά την Blizzard δεν σημαίνει πως το lan δεν ήταν πραγματική έλλειψη στο SC2

βασικά θα ήθελα πολύ να δω ένα καλό σενάριο στο D3 και όχι απλά μια δικαιολογία για να ανεβάζουμε νούμερα σε μία βάση δεδομένων. Το λέω αυτό γιατί η προσωπική μου γνώμη είναι πως το σενάριο το έριξε πολύ στο 2 σε σχέση με το πρώτο SC.

Δημοσ.

@Metalgearfan

Ωραία ας σου το θέσω αλλιώς δεν βαρέθηκες να καταθετείς την προσωπική σου γνώμη ανα 2 σελίδες 3 φορές??

Γιατί ούτε εσύ λες κάτι ουσιαστικό παρά μόνο γενικολογίες του τύπου

"Το κάνουν πιο MMO","Δεν μου αρέσουν τα patches"(στα @@ μας btw νιώσε)

Είπες μία φορά την προσωπική σου γνώμη,την ξαναείπες,την ξαναείπες και πάλι οπότε σου έχω μια συμβουλή βάλτην στην υπογραφή σου από δω κ πέρα κ άσε εμας τα fanboys να εθελοτυφλούμε.

Δημοσ.

αντικειμενικά θέματα?

in game auction με πραγματικά λεφτά. το καλύτερο μου χαρτί

επιμένω γιατί φυσικά το διασκεδάζω. προσπαθώ να εκμαιεύσω μια πραγματική αντίδραση για κάτι τόσο εξόφθαλμο, ενώ λαμβάνω παιδιάστικες αντιδράσεις τύπου "κράξιμο"

• Super Moderators
Δημοσ.

θα σου επηρεάζει το in game auction με πραγματικά λεφτά το single player gaming του D3?

γιατί το να παίζεις online με άλλους και να απαιτείς να μην γίνεται "mmo" με συνεχή patches για balancing κτλπ είναι τραγικό...

παιδιάστικες αντιδράσεις τύπου "κράξιμο", είπε εκείνος που χαλιέται επειδή άλλαξε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ από τα patches! ok mature guy, real life problem...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...