DrXavier Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Ναι, έχει, αλλά θα πρέπει να φορέσεις ένα εσύ και ένα ο follower (όποιον κι αν έχεις επιλέξει). Επίσης ο follower θα πρέπει να φοράει το token που τον κάνει αθάνατο. Στον Templar είναι το Enchanting Favor στην Enchantress το Smoking Thurible και στον Scoundrel το Skeleton Key Όταν λοιπόν φοράτε και οι δύο από ένα Unity και ο follower δε μπορεί να πεθάνει, στην ουσία κόβεις το damage που δέχεσαι στη μέση (αφού μισό απορροφά ο follower). Σ' ευχαριστω ! Εχω μονο ενα , αρα μολις βρω το δευτερο θα το κανω. Αυτο το token μονο για τον Templar δεν το εχω , που αυτον εχω μαζι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis9 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Θα παιξει κανεις season 7?υπαρχει καμια κενη θεση στην κλαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 βρε παιδια εκανα φορματ τις προαλλες και οταν ξαναεβαλα το ντιαμπλο ενω εβαλα κανονικα κωδικους κλπ δε μου ειχε το παιχνιδι αποθηκευμενο που επαιζα πριν καλα δεν αποθηκευονται στο συννεφο η εγω κανω κατι λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aelo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δες μήπως έχεις επιλέξει λάθος region. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cytheria Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, εδώ και καιρό ψάχνω για clan καθώς βαρέθηκα να παίζω μονος μου, είμαι casual παίκτης και παίζω non-season κυρίως με τον barbarian μου.Το battle tag μου είναι hotless#2382, κάντε με add να μιλήσουμε και να με κάνετε invite άμα είναι. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2016 από Cytheria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asaduu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, invite asaduu#2805 Στάθης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cytheria Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδιά, εδώ και καιρό ψάχνω για clan καθώς βαρέθηκα να παίζω μονος μου, είμαι casual παίκτης και παίζω non-season κυρίος με τον barbarian μου. Το battle tag μου είναι hotless#2382, κάντε με add να μιλήσουμε και να με κάνετε invite άμα είναι. Θα ήθελα να προσθέσω ότι εδώ και καιρό έφτιαξα ένα δικό μου προσωρινό clan (μέχρι να βρω κάτι καλύτερο), δυστυχώς όλα τα clans (ακόμα και τα ελληνικά) που έψαξα είτε είναι εντελώς ανενεργά (inactive) είτε έχουνε τρελούς κανόνες. (παράδειγμα: θέλουνε paragon 800+ ή μονο seasonal, κτλ.) Για αυτό το λόγο θα μπορούσαμε κάλλιστα το clan που έκανα να το αναπτύξουμε, όλες οι ιδέες είναι δεκτες, δεν έχουμε ακόμα κανόνες οποτε όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, οποιος θέλει ένα invite ας μου κάνει whisper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ή θα μπορούσες απλά να μπεις στη clan του insomnia ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cytheria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Έκανα αίτηση in-game και με απορρίψανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Προφανως και σε απορριψανε για τον πολυ απλο λογο οτι η clan προοριζεται κυριως για τα ατομα του forum(εξου και το ονομα φυσικα).Αν δεις πιο πισω αν εγραφες εδω το battle tag σου θα σε ειχαν βαλει στην clan.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cytheria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Γεια σας παιδιά, εδώ και καιρό ψάχνω για clan καθώς βαρέθηκα να παίζω μονος μου, είμαι casual παίκτης και παίζω non-season κυρίως με τον barbarian μου. Το battle tag μου είναι hotless#2382, κάντε με add να μιλήσουμε και να με κάνετε invite άμα είναι. Το έγραψα το battle tag μου και ότι ψάχνω για clan, αυτό είναι το post μου μόλις 5-6 posts πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas09 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 εχει βγαλει κανεις rift torment xiii σε κατω απο 4 λεπτα? μονος μου το πουσαρω απο δω, το πουσαρω απο κει αλλα το λιγοτερο 4:30 το χω παει :/ witch doctor (687paragon) εδω με helltooth gargantuan build. καμια προταση για το πώς να το κυνηγησω? btw, οποιος θελει βοηθεια για farming ή ο,τιδηποτε ας στειλει in-game, ειμαι ηδη στο clan (battle-tag: fullmerme#2884) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asaduu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το έγραψα το battle tag μου και ότι ψάχνω για clan, αυτό είναι το post μου μόλις 5-6 posts πριν. Μην ασχολείσαι, Σάββατο βράδυ από τα 100 άτομα μόνο 1 online (o leader ήταν) και μου περιέγραψε την κατάσταση. Είτε μόνος είτε στο clan του inso το ίδιο και το αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 πάντα ανενεργό ήταν το κλαν ατομα 2-3 online που δεν σου λεγανε ουτε καν καλημερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Στην προηγούμενη σεζον είχε κάπως κόσμο , όταν άρχισε να τελειώνει άδειασε και τώρα βλέπεις κανα 2 άτομα που και πού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις