saxos55 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Βάλτε κι εμένα, kambotzis#2906 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 τελικα τι πρεπει να κανουμε για να παρουμε 1 ακομα slot στο μπαουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 τελικα τι πρεπει να κανουμε για να παρουμε 1 ακομα slot στο μπαουλο Να τελειώσεις το season journey Κάνε κλικ σε αυτό το εικονίδιο πάνω δεξιά και θα σου έχει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις σε κάθε μέρος του journey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Βάλτε κι εμένα, kambotzis#2906 Αδεφέ είσαι ήδη σε clan και δεν μπορώ να σε κάνω invite Διάλεξε και σφύρα εδώ αν είναι να σε βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αδεφέ είσαι ήδη σε clan και δεν μπορώ να σε κάνω invite Διάλεξε και σφύρα εδώ αν είναι να σε βάλω Invite now. thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Invite now. thnx done καλό farming και καλά drops 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χωθήκαμε και στα Leaderboards, βγήκε και το journey. Μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 τοσο γρηγορα ρε μαγκες?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamour Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 done καλό farming και καλά drops plz plz plz δωσε και μενα μπαρμπα... :-) vamourakos#2369 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutisark Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 plz και ενα inv εδω, takis #2660 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον ...βράχο για την πολύτιμη συνδρομή του στην αντιμετώπιση του Guardian. Χωρίς αυτόν δε θα τα κατάφερνα. Αντε να δούμε πότε θα κάτσει και ancient weapon (doombringer ή swiftmount). Στην προηγούμενη σεζόν έσκασε στο δίμηνο. Ελπίζω να μην πάρει τόσο πολύ και στην έκτη. (BTW όποιος θέλει να τρέξουμε οτιδήποτε μαζί (rifts, grifts, lootshare, bounties, boosting, hc boosting κτλ, ας με κάνει add. Το tag μου είναι στο πρώτο post αυτής της σελίδας). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Κι εγώ με την σειρά μου ευχαριστώ εσένα για το boost! Μακάρι να βρω περισσότερο χρόνο ν'ασχοληθώ σ'αυτή την season γιατί στην προηγούμενη δεν ολοκλήρωσα όλα τα objectives :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 παιζω το normal και εχω βρει την υγεια μου... κανενα αγχος χρονου, εχω βαλει στοχο το 75 σε ολα τα διαμαντακια και να φτασω οσο ποιο ψηλα γινεται σε greater rift! Επισης αρχισα δειλα δειλα να παιζω τον demon hunter και να προσπαθω να τον μαθω... προς το παρων βγαζω δε βγαζω Τ1 αλλα ανεβαινω...Εχω βαλει το dead man build... εχει κανεις κανα link utube να δω πως το χειριζονται οι expert Επισης στοχος ειναι να φτιαξω ολους τους χαρακτηρες να φαρμαρουν Τ - Χ. Ολα θελουν πολυ χρονο... δε θα παρω season...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Επισης αρχισα δειλα δειλα να παιζω τον demon hunter και να προσπαθω να τον μαθω... προς το παρων βγαζω δε βγαζω Τ1 αλλα ανεβαινω...Εχω βαλει το dead man build... εχει κανεις κανα link utube να δω πως το χειριζονται οι expert Εδώ το build. http://www.icy-veins.com/d3/demon-hunter-multishot-fire-build-with-yangs-recurve-patch-2-4-1 Σε βίντεο: Και γενικά dh = philosophios. Είναι επιστήμονας στο class αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πάντως και εγώ πρώτη φορά ανέβασα season χαρακτήρα και το loot απλά δεν υπάρχει. Με 50 ώρες που είχα τον Witch Doctor μου και ήμουν Torment 2 με 380k dps , τον έκανα rebirth και μέσα σε 20 ώρες παίζω torment 8 (lvl 40 rifts) με 810k dps και τα καθαρίζω άνετα. Αντίστοιχα ανέβασα με την βοήθεια των παιδών έναν monk απο 1 σε 70 σε ούτε 10 λεπτά , και με ούτε 10 ώρες game time είμαι στα 510k dps, ενώ τον βάρβαρο που είχα εκτός season (βέβαια είχα καιρό να παίξω) με 80 ώρες ούτε 300κ dps δεν είχα φτάσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις