greeneye Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 το αποφασισα... θα παιζω το normal... δε θελω να ξαναλιωσω τοσες ωρες, νομιζω πλεον δεν εχει νοημα. Επαιξα με το νεο patch το 72 αρι που το ειχε βγαλει μονο μια φορα και για πλακα το εβγαλα στα 10 λεπτα! Σε καθε season κατι κανουν και τα ριφτ ανεβαινουν με πυραυλο! Δηλαδη ο αλλος ειχε λιωσει ας πουμε να φτασει το 80 και εγω τωρα με το καλημερα θα βγαζω το 80!!! Κατι δεν κανουν καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Greeneye, νομίζω ειναι ακόμη πιο έντονο αυτό που λες αυτή τη season. Με ~250 paragon points, δεν έχω ακόμη ούτε κατά διάνοια optimized gear και κάνω ήδη +100billion crits. Εγώ θα έλεγα είναι fun, συν το ότι ανεβαίνουν τα paragon για πλάκα είναι καλό και για τους normal, όταν τελειώσει η season. Συν, έχω πλέον φτερά. BITCH I'M FABULOUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 παιζω normal ανετα και ωραια!!! ΔΕΝ θα παιξω season αυτη τη φορα. Θα προσπαθησω να φτιαξω χαρακτηρα (το δευτερο μου) να παει οσο ποιο ψηλα γινεται με το καλυτερο build που κυκλοφορει... Θα αφησω αυτον με το earth και leap για fun και αν αλλαξει κατι παρακατω σε συσχετισμο δυναμεων. Μεχρι να τελειωσει η season 6 πιστευω θα ειμαι πολυ ψηλα σε normal greater rift. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εγώ θα παίξω μέχρι να πάρω το slot, λογικά τ βράδυ θα το τελειώσω. Με ξενερωσε π το meta είναι ακριβώς ίδιο με την προηγούμενη season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ti σλοτ για πες να μην ψαχνω...και πως το παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μπορείς να αγοράσεις ένα tab παραπάνω στο stash σου (νομίζω όμως ότι είναι πλέον διαθέσιμο στο normal, δε χρειάζεται season) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 συνολο εχω 5+1=6 ποσα εχετε εσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 7 και πάμε για το 8ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το πήρα αλλά βαριεμαι να τελειώσω όλο το journey γτ θέλει και hc χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 τι ζηταει για το 7ο... αμα δε θελει πολυ χρονο μπορει να το παρω. Αλλα να λιωσω οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Οποιος μπορει ας κανει invite στην clan τον φιλο μου panoramix#2356.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Οποιος μπορει ας κανει invite στην clan τον φιλο μου panoramix#2356.Ευχαριστω Θα μπω σε λιγάκι και θα τον κάνω εγώ αν δεν το έχει δει κανείς άλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αν θέλετε κάντε και εμένα Anubis#2102 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Οποιος μπορει ας κανει invite στην clan τον φιλο μου panoramix#2356.Ευχαριστω done Αν θέλετε κάντε και εμένα Anubis#2102 and done Καλό farming και στους 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις