Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Why, oh why?

Είχα δεθεί τόσο με την κοτούλα μου...

2μ, κοντά 200kg (χωρίς πανοπλία/εξοπλισμό) βάρβαρος και μου μάζευε το χρήμα ένα κακοσχεδιασμένο κοτόπουλο...

γέλαγα γύρω στα 5 λεπτά (300 δευτερόλεπτα) μαυτο το ποστ :-D :-D :-D

Και πώς την είχες ονομάσει την κοτούλα; :P

κοταν? (ως barbarian) B)

Επειδή έχει ξεχειλώσει το θέμα με αυτήν την offtpotic συζήτηση κ επειδή βλέπω ύφος που δε μαρέσει δε ήθελα να συμμετάσχω. Αλλά βάζω μόνο αυτό σε σποιλερ απλά γιατί δε κατάλαβα τον προβληματισμό σου zeniath

Τι να κάνουμε δηλαδή, εσύ λες ότι τα games της είναι super ουάο και δε ξέρω τι αλλά ξεχνάς το πόσες φορές έχει πηδήξει τους πελάτες της με τα expansions του WoW που στην ουσία απλά σου έλεγε "μαλάκα σου άρεσε το farmarisma που έριχνες τόσα χρόνια; μάντεψε! τζάμπα το έκανες, ξανά από την αρχή γιατί το πρώτο πρασινάκι είναι μακράν καλύτερο από το έφτυσα-αίμα-για-να-το-αποκτήσω-tier-gear αλλά εγώ το λέω expansion"

Δλδ εσύ μαν θα ήθελες 7 χρόνια να είσαι με το ίδιο gear και να κάνεις aq20 και mc? :huh:

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άρα να λες κάθε φορά οτι μιλάς υποκειμενικά,γιατί μπορεί να έχουν bugs τα games της Blizzard αλλά δεν είναι τίποτα το τρομερό,ειδικά αν το πάρουμε και συγκριτικά με όποια άλλη εταιρεία θες όπως ήδη προείπα.Bugs έχει ΚΑΘΕ game.Της Blizzard έχουν τα λίγότερα .+-

Για το WoW δεν έχω άποψη και ούτε με ενδιαφέρει,γιατί δεν θα το παίξω ποτέ.Μπορεί να έχεις δίκιο δεν θα πω κάτι πάνω σε αυτό.

(για το Sc2)Όπως εσύ δεν θες ενα game με μόνο ένα campaign για ένα race έτσι εγώ θέλω πολλά missions για κάθε race και μεγαλύτερης διάρκειας συνολικό campaign,εφόσον μου το προσφέρουν δεν έχω κανένα παράπονο,ιδιαίτερα στην περίπτωσή μας που τα 2 expansions θα τιμολογηθούν με βάση τον χαρακτηρισμό τους.

Μπορώ να δικαιολογήσω την καθυστέρηση τους να κάνουν release με 1002 τρόπους(ναι κ εγώ θα ήθελα να ανακοινώνουν ένα game και να βγαίνει την επόμενη μέρα)

Θες polishing?

Θες Debugging?

Θες balancing?(ολόκληρο e-sport game έχει γίνει μην μου πεις ότι δεν είναι το πιο σημαντικό)

Θες ότι δεν θέλουν να το κυκλοφορήσουν σε περιόδους που κυκλοφορούν άλλα μεγάλα ονόματα?

Εγώ τα δέχομαι αυτά γιατί τόσα χρόνια διασκεδάζω με τα παιχνίδια τους και περιμένω ανάλογης ποιότητας,μου τα προσφέρουν? Τους στηρίζω!

Αυτα από μένα.

Δημοσ.

Πολύ επιγραμματικά.

Το Starcraft 1 ήταν 3 παιχνίδια σε 1. Το Starcraft 2 (θα) είναι 1 παιχνίδι σε 3. Τα ωραία μου λεφτάκια δεν τα είδε, σε αντίθεση με το SC1 + Broodwar.

Για το Diablo 3 το μόνο που κρατάω από τη συζήτηση στις τελευταίες 5 - 6 σελίδες είναι οι αλλαγές στη beta. Σε γενικές γραμμές προσανατολίζονται στο να διορθωθεί ο ρυθμός, δίνοντας λόγο στον παίκτη να κάνει town portal. Αυτό είναι καλό. Θα ήθελα να δω την τελική κατάσταση με τα skills και το gameplay της κάθε class, όπου από τα όσα διάβασα θα έχει αρκετές αλλαγές. Κάτι άλλο είναι το pacing της μάχης. Αυτά τα δύο στοιχεία μου άφησαν μια μετριότατη εντύπωση στη beta (στην πολύ αρχή) που είχα ασχοληθεί, αλλά επιφυλάσσομαι για το τελικό παιχνίδι που μακάρι να έχει και σωστό ρυθμό και αξιόλογο character building (ή όπως θεωρήσει κανείς το σύστημα του D3).

Μιλώντας εντελώς επί προσωπικού, οι αλλαγές που έχουν κάνει δε μου άρεσαν αλλά προσπαθώ να μην προδικάσω.

Δημοσ.

@GhostRiderLSOV: Ετοιμαζόμουν να απαντήσω κάτι σε "KFC" ή "ΜΑΜ", αλλά έκανα refresh, είδα το παρακάτω και...

γέλαγα γύρω στα 5 λεπτά (300 δευτερόλεπτα) μαυτο το ποστ :-D :-D :-D

κοταν? (ως barbarian) B)

...αφού ο φίλος έκανε τρελή ρελανς, γέλασα κι εγώ με τη σειρά μου άλλα 300+ sec και το αφήνω έτσι, γιατί έγραψε.

Kotan the Barbarian ('s chicken), λοιπόν και είστε καλεσμένοι στα βαφτίσια με νονό τον αξιότιμο remalis! :respekt:

Δημοσ.

@GhostRiderLSOV: Ετοιμαζόμουν να απαντήσω κάτι σε "KFC" ή "ΜΑΜ", αλλά έκανα refresh, είδα το παρακάτω και...

...αφού ο φίλος έκανε τρελή ρελανς, γέλασα κι εγώ με τη σειρά μου άλλα 300+ sec και το αφήνω έτσι, γιατί έγραψε.

Kotan the Barbarian ('s chicken), λοιπόν και είστε καλεσμένοι στα βαφτίσια με νονό τον αξιότιμο remalis! :respekt:

χαχαχαχα αυτά είναι :-D :-D :-D

Δημοσ.

Έχω μερικούς φίλους που δεν ασχολούνται να διαβάζουν για το πότε θα βγει. Τους είχα πει ρε παιδιά ανακοινώθηκε ότι θα βγει νέο Diablo.. Α ωραία πότε ε τους λέω σε 1-2 χρόνια σίγουρα. Ε μετά από κανένα χρόνο και απο τότε κάθε 5-6 μήνες με ρωτάνε βγαίνει; αλλά όλο τους λέω όχι ακόμα κτλ... πλέον με λένε πολιτικό... θα βγει κτλ...

Δημοσ.

Τουλάχιστον δεν βγήκε πάνω στην εξεταστική, γιατί θα πήγαινε άκλαυτη!

Βέβαια έτσι όπως το πάνε το βλέπω να βγαίνει στην εξεταστική του Ιουνίου :-D

Δημοσ.

Fixxed

Τουλάχιστον δεν βγήκε πάνω σε αυτη την εξεταστική, γιατί θα πήγαινε άκλαυτη!

Βέβαια έτσι όπως το πάνε το βλέπω να βγαίνει στην εξεταστική του Ιουνίου 2018 :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...