xtrmsnpr Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μετατρέπεται σε Non Seasonal (NS). Ότι έχει πάνω του και στο inventory μένει εκεί που είναι. Τα πράγματα που έχεις στο σεντούκι σου έρχονται με mail! (ναι, δεν είναι πλάκα, όταν ανοιξεις το παιχνίδι κάτω αριστερά θα αναβοσβήνει ένας φάκελος) Στις 29/4 ξεκινά η 6η σεζόν. Θα μπορείς να φτιάξεις έναν νέο χαρακτήρα ή να "αναστήσεις" αυτόν που έχεις (rebirth). Αν του κάνεις rebirth, θα εξαφανιστούν όλα τα πράγματα που φοράει, ότι έχει στο inventory (θα σταλούν με mail εκτός σεζόν). Θα μηδενιστούν τα paragon points (δεν τα χάνεις, αθροίζονται εκτός σεζόν) ok..σταματάω να παίζω τότε..από 29/4 ξανα.. Γιατί πριν καν πάω skeleton king μου έριξε 2 legendary.Οπότε δε μου πάει καρδιά να παίξω και να πέσουν κιάλλα..Έχω τους άλλους χαρακτήρες . Πόσο καιρό κρατάει η σεζόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πόσο καιρό κρατάει η σεζόν; Τρεις μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Τρεις μήνες να σαι καλά για τις απαντήσεις.. Καλώς θα φτιάξω άλλον Season char,όταν έρθει ο καιρός όποιος θέλει να με κάνει φιλαράκι του. xtrmsnpr#2869 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Οι πιο πιθανές ημερομήνιες είναι: 27/4 Για το νέο patch 29/4 Για τη νέα season 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Πόσο, μα πόσο βαριέμαι να ξανασορτάρω τα tabs με τα items :devil: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Οι πιο πιθανές ημερομήνιες είναι: 27/4 Για το νέο patch 29/4 Για τη νέα season γιατι νομιζω ειπαν μεγαλη παρασκευη οτι μπαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakman21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Patch 2.4.1: START GUIDE for Season 6! Quick Level 1-70 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gCq8ihJBcYDZpPICFqA407fL0Fl_K9PMBp83npy5DcM/edit#gid=634344402 από εδώ http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/168663-patch-2-4-1-start-guide-for-season-6-how-to-be Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 <p>Πόσο, μα πόσο βαριέμαι να ξανασορτάρω τα tabs με τα items :devil: :devil:</p> Πόσο σε νιώθω!! Πού να δεις το χάος που επικρατεί στο chest μου :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πόσο σε νιώθω!! Πού να δεις το χάος που επικρατεί στο chest μου :Ρ εσεις μεχρι να βρειτε τι θα φορεσετε στο diablo ερχεται η επομενη σεζον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 So? Δεν παίζω για competition αλλά για χαλάρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πόσο, μα πόσο βαριέμαι να ξανασορτάρω τα tabs με τα items :devil: :devil: Ποιο το νόημα,αφού μόνο τα Seasons υπάρχουν. Τουλάχιστον για μένα είναι 2-4 weeks κάψιμο μέχρι να μπω 500 και πάνω στο leaderboard και μετά περιμένω την επόμενη. Ειχα κρατησει ancients sets σχεδόν από ολους τους chars και κάποια καλά weapons άλλα αρχισε να γεμίζει επικίνδυνα το stash. "Αντε να κρατήσω αυτό αντε κ το άλλο". Τελικά τα έκανα salvage όλα. Μονο mats εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πόσο σε νιώθω!! Πού να δεις το χάος που επικρατεί στο chest μου :Ρ Εχμ...αυτό διαβάζεται...κάπως...., μη σου πω και κάπως αλλιώς Sorry, couldn't resist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Να μπούμε στο season ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Να μπούμε στο season ε; Φυσικά. Δεν προβλέπεται να έχει μεγάλες διαφορές στα builds από την προηγούμενη (γι'αυτό και το patch είναι 2.4.1 και όχι 2.5), αλλά κατά τη γνώμη μου η πέμπτη σεζόν ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα. Οπότε και η έκτη προβλέπεται καλή Επεξ/σία 19 Απριλίου 2016 από saxos55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Και εγώ θα δώσω το παρόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις