Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωριστε το μπουρδ*λο μετα απο 50 κραφταρισματα!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ANCIENT!!!!!!!!

Στο ειπα και ονλαιν αλλα τελευταια φορα που εγραψες κατι ονλαιν ηταν την εποχη του Νωε... βρισκεις ενα "gift" , γυρνας το socket του οπλου (που το εχεις με enchant) σε %dmg , βαζεις socket με το gift..και ανεβηκε το wpn dmg τραγικα πολυ :)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ειπα και ονλαιν αλλα τελευταια φορα που εγραψες κατι ονλαιν ηταν την εποχη του Νωε... βρισκεις ενα "gift" , γυρνας το socket του οπλου (που το εχεις με enchant) σε %dmg , βαζεις socket με το gift..και ανεβηκε το wpn dmg τραγικα πολυ :)

το εκανα φιλε ανεβηκε οκ το ειχαμε πει και παλαιοτερα αλλα καμια σχεση με το 4300+ που θελω...

πηγε 4100+ απλα... απο το τιποτα καλο ειναι βεβαια αλλα ΟΧΙ οτι χρειαζομαι. Το προβλημα ειναι οτι μετα απο

20-25 reforge και μετα απο 75 craft !!!!!!!!! ΔΕΝ εβγαλε τιποτα... ελεος δηλαδη!!!!!!!

Εφαγα 2000 death;s breath!!!!!!!! :mad:

Δημοσ.

ωριστε το μπουρδ*λο μετα απο 50 κραφταρισματα!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ANCIENT!!!!!!!!

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το RNG.

Στην 5η σεζόν που διανύουμε, έπαιξα για πρώτη φορά Crusader με Invoker Thorns στην αρχή, LoN Bombardment αργότερα.

Ήθελα σαν παιδί κι εγώ ένα Ancient Doombringer (για το +%physical).

Δεν έπεφτε με τίποτα. Μου έπεσαν 5-6, όλα non ancient.

Έτσι είπα να κάνω reforge.

27 (μετρημένα) reforges αργότερα, ancient δεν είχε εμφανιστεί.

Για να μη μετρήσω (πάνω από 60) upgraded yellow swords που δεν έδωσαν ποτέ Ancient Doombringer.

Τεσπά, κάθε εμπόδιο για καλό που λένε.

Τελικά κάποια στιγμή (p900) μου έπεσε ένα Ancient Swiftmount και οι στόχοι της σεζόν επιτεύχθηκαν.

Και μάλιστα σχεδόν ταυτόχρονα.

Έφτασα paragon 1000

post-175401-0-66938800-1458071194_thumb.jpg

και μπήκα στα Leaderboards.

post-175401-0-07266200-1458071193_thumb.jpg

Τώρα ανάπαυση μέχρι τη Season 6.

Εδώ το βιντεάκι του 84 grift αν ενδιαφέρει κανένα.

• Like 3
Δημοσ.

το εκανα φιλε ανεβηκε οκ το ειχαμε πει και παλαιοτερα αλλα καμια σχεση με το 4300+ που θελω...

πηγε 4100+ απλα... απο το τιποτα καλο ειναι βεβαια αλλα ΟΧΙ οτι χρειαζομαι. Το προβλημα ειναι οτι μετα απο

20-25 reforge και μετα απο 75 craft !!!!!!!!! ΔΕΝ εβγαλε τιποτα... ελεος δηλαδη!!!!!!!

Εφαγα 2000 death;s breath!!!!!!!! :mad:

ναι αλλα εβγαλες 69αρι μαθαινω...ο,τι ανεβαινει το ανεβαζεις για να υπαρχει προοδος...

Δημοσ.

παιδια με το build του "πηδαω ο βαρβαρος σαν το κατσικι" μεχρι ποιο rift πιστευετε ειναι εφικτο να φτασει κανεις?

Δημοσ.

Είχα βγάλει 79 μέχρι πριν κάνα μήνα που σταμάτησα και ημουν rank 231 στα leaderboards. Είχε και 1-2 που ήταν στους top 100 μέ 81-82.

• Like 1
Δημοσ.

thx φιλε!

η απορια μου ειναι η εξης... αφου βλεπουν οτι δεν μπορεις να πας πανω απο 80-81 και αλλα build εχουν φτασει 91 γιατι δεν αλλαζουν στο + καποια πραγματα για να ερχονται ισσοροπιες στα build?!

δε γινεται μονο το συνδιαστικο immortal kai rakaen να φτανουν ψηλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά παίζει καμια active clan του φορουμ?Η δικια μου είναι αρκετά inactive και βαριέμαι

Edit.Με ένα search που έκανα,βρήκα την clan του σιτε.Θα σας γράψω το battletag μου απο κάτω ώστε αν γίνεται,να με κάνετε invite.HidekiRyu#2854

Επεξ/σία από Blein
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

μόλις άρχισα ξανά να παίζω Diablo 3. Είμαι παλιός φανατικός του Diablo γενικά, αλλά το συγκεκριμένο έπαιξα για μόλις 2 μήνες από την κυκλοφορία του, όπως ο περισσότερος κόσμος τότε. 

Εντυπωσιάστηκα με τις αλλαγές πλέον. Μου άρεσε πάρα πολύ και σκοπεύω να παίξω σταθερά για top leaderboards. 

Στις μόλις 24 ώρες που έχω παίξει από προχθές κατάφερα ~500 Paragon Levels και μου λείπουν λίγα μόλις Ancients για Vyr's Archon Build καθώς και για Flashfire WoH Grinding. Έχω levelάρει λίγα Legendary Gems και έχω βρει τα περισσότερα Cube Powers που χρειάζομαι για Wizard αρχικά (πλην του The Furnace, δε μου πέφτει δε μου πέφτει).

Θέλω παρέα να με βοηθήσει με ότι έχει απομείνει και να παίζουμε μαζί γενικότερα. Είμαι active 24/7 και οι ώρες εργασίας μου είναι πρωινές. Για την ώρα είμαι σε άδεια.

Friend Requests για να με βοηθήσετε (κουβαλήσετε) λίγο, καθώς και για άπειρο grinding: Linus#2638

#JoinMe #Help 

Επεξ/σία από snapshot-
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...