Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, ξέρουμε ποια είναι τα σχέδια της blizzard για το diablo; Σκοπεύεις να βγάλει καινούργιο expansion, πάμε για diablo 4 ή είναι ακόμα νωρίς;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, ξέρουμε ποια είναι τα σχέδια της blizzard για το diablo; Σκοπεύεις να βγάλει καινούργιο expansion, πάμε για diablo 4 ή είναι ακόμα νωρίς;;

Δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη επίσημα. Είχαν πει παλιότερα ότι σκόπευαν να βγάλουν πάνω από ένα expansion για το παιχνίδι, αλλά δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό πλέον. Πιστεύω ότι άν εως και τη φετινή blizzcon δεν έχουν ανακοινώσει νέο expansion τότε πάνε για άλλα πράματα.

• Like 2

γιατι χορτασατε με αυτο? Κατσε να φτιαξουμε τον τελειο χαρακτηρα, να παιξουμε και λιγο τους αλλους και βλεπουμε! :-(

Κάποιοι έπαιζαν το Reaper of Souls στην κυκλοφορία του και όχι 1 χρόνο μετά, όπως μερικοί άλλοι, ονόματα δε λέμε...

19 reforge legendary... οτι υλικο ειχα το εδιωξα για να πετυχω ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ στο blade of the tribes...

δυστυχως στα 19 πεταξε ΜΟΝΟ 1 ancient και αυτο μαπα και χειροτερο απο αυτο που ειχα!!!!!

κριμα, τα μαζεψα με ΚΟΠΟ! :cry:

@greeneye

Υπαρχει στο season αυτο κανενας barbarian που να μην....."χοροπηδαει" ? :)

Εχει καταντησει λιγο αηδια ....θα μου πεις τα builds ειναι συγκεκριμενα..αλλα οκ...τα υπολοιπα δηλ για τον barbarian δεν ειναι viable?

Στον demon hunter που παιζω , βλεπω να παιζονται 3 builds με set items + ενα build χωρις κανενα set gear ..δηλ μιλαμε για 4 builds..

Δεν το λες ποικιλια..οκ..αλλα βλεπεις διαφοροποιησεις....οσους ομως barbarians εχω πετυχει τις τελευταιες μερες...leap leap leap leap και αγιος ο θεος :)

Επισκέπτης

Τι το περιμένεις, craftare 10-15 mighty weapon και άντε να τα ρολλάρεις στον αιωρούμενο γέρο, σε περιμένει (έχει και Bonus καραμέλα γιατι είναι μερακλής) 

το ειχα κανει και εβγαζε μαλακιες και τελειωσαν τα death. Επισης εκαψα 1000 καφετι και 100 υλικα (20Χ5) και εβγαλε

1 ολο και ολο ancient μαπα! (με reforge)

Θα ξαναδοκιμασω την τυχη μου με καποια death που μαζεψα παλι... :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...