Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γελατε καθαρματακια αλλα οταν αποκαλυψα το κολπο ενα σωρο ατομα εκαναν το κολπο μου και τσιμπαγαν τοσα legendary...

οποιος ειναι αντρας ας το παραδεχτει!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετα από ένα απίστευτο solo greater rift στο 62 (μην ξεχνατε δεν εχω ancient ακομα items και πειραματιζομαι στο Build μου) το εβγαλα οχι στο παρα ένα αλλα κυριολεκτικα στο +1... τελευταιο κτυπημα βλεποντας το χαρο του χρονου να με παιρνει κτυπησα δυνατα το πληκτρολογιο στα 4 κουμπια μπας και κατι τελειωσει το boss αφου εμοιαζε να μην εχει αλλη ενεργεια... δεν ειχα κατι γεματο αλλα ηταν οριακο σημειο κατι να γεμισει με το που παει μηδεν το ρολοι! - ΟΥΦ ΝΑΙ!!! εγενετο το θαυμα, το εβγαλα! Αργοτερα φωτος να παθετε σοκ! :lol: :D :mrgreen:

τελευταιο κτυπημα βλεποντας το χαρο του χρονου να με παιρνει κτυπησα δυνατα το πληκτρολογιο στα 4 κουμπια μπας και κατι τελειωσει το boss αφου εμοιαζε να μην εχει αλλη ενεργεια... δεν ειχα κατι γεματο αλλα ηταν οριακο σημειο κατι να γεμισει με το που παει μηδεν το ρολοι! - ΟΥΦ ΝΑΙ!!! εγενετο το θαυμα, το εβγαλα! Αργοτερα φωτος να παθετε σοκ! :lol: :D :mrgreen:

Ο Σωτήρης Γεωργούτζος παίζει Diablo..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...