Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω γαμ*θει να παιζω ριφτακια και μαλιστα στο Χ χωρις να το αντεχω καν (δεν εχω τοσο damage) και δε λεει να πεσει

απο την τριαδα που θελω απο ιτεμs tipota για να παιξω το build του earth... ελεος ρε γμτ.

τα ιδια μου εκανε και στο αλλο season... και περαν απο αυτο ουτε 1 ancient σε earth οσο ψαχνω τα αλλα!

Πως να ανεβει κανεις! :mad:

και δε μπορω να παιξω και bounties γιατι ακους μονο

split barbarian splitttttttttttt

:lol: :D

Δημοσ.

εχω γαμ*θει να παιζω ριφτακια και μαλιστα στο Χ χωρις να το αντεχω καν (δεν εχω τοσο damage) και δε λεει να πεσει

απο την τριαδα που θελω απο ιτεμs tipota για να παιξω το build του earth... ελεος ρε γμτ.

τα ιδια μου εκανε και στο αλλο season... και περαν απο αυτο ουτε 1 ancient σε earth οσο ψαχνω τα αλλα!

Πως να ανεβει κανεις! :mad:

καλα ρε νουμπα δεν σου ειπα να με κανεις add να παμε παρεα κανα ριφτ? θελει να παιζεις με πολλα ατομα που να βγαζουν γρηγορα τα ριφτ και δεν καθεσαι μια ωρα σε καθε ριφτ.Πιστεψε δεν πεφτουν ευκολα αντικειμενα θελει να φαρμαρεις για ωρα για να πεσουν και επισης να δοκιμαζεις την τυχη σου και στον κυβο μπας κ κατσει κανενα αντικειμενο απο εκει.

Δημοσ.

Μη φοβάσαι! Σπλιτ σου λέω σπλιιιιιτ!

Παίξε bounties όχι σε Χ αλλά π.χ. σε VII, και θα βγαίνουν νεράκι.

Δημοσ.

καλα ρε νουμπα δεν σου ειπα να με κανεις add να παμε παρεα κανα ριφτ? θελει να παιζεις με πολλα ατομα που να βγαζουν γρηγορα τα ριφτ και δεν καθεσαι μια ωρα σε καθε ριφτ.Πιστεψε δεν πεφτουν ευκολα αντικειμενα θελει να φαρμαρεις για ωρα για να πεσουν και επισης να δοκιμαζεις την τυχη σου και στον κυβο μπας κ κατσει κανενα αντικειμενο απο εκει.

κατσε λιγο, ποια η διαφορα να παιζω συνεχεια ριφτ καινουρια απο το να παιζω το ριφτ μεχρι τελικης πτωσεως? δεν αυξανει η πιθανοτητα για κατι καλυτερο σε αντικειμενο...

ξεχασα να σε βαλω δωσε λιγο ινφο να σε προσθεσω.

* κανταλα εννοις? εχω αδειασει οτι εχω και δεν εχω!

Μη φοβάσαι! Σπλιτ σου λέω σπλιιιιιτ!

Παίξε bounties όχι σε Χ αλλά π.χ. σε VII, και θα βγαίνουν νεράκι.

εσενα περιμενω να παιξω που ειμαστε αδυνατα οντα... ακομα σε περιμενω ομως! :P

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες έλιωσα ρε, όλο μέσα ήμουν, έγραφα και στο chat του clan.

Θα μπω και απόψε, αν με δεις κάνε μου request για invite!

Δημοσ.

κατσε λιγο, ποια η διαφορα να παιζω συνεχεια ριφτ καινουρια απο το να παιζω το ριφτ μεχρι τελικης πτωσεως? δεν αυξανει η πιθανοτητα για κατι καλυτερο σε αντικειμενο...

ξεχασα να σε βαλω δωσε λιγο ινφο να σε προσθεσω.

* κανταλα εννοις? εχω αδειασει οτι εχω και δεν εχω!

εσενα περιμενω να παιξω που ειμαστε αδυνατα οντα... ακομα σε περιμενω ομως! :P

Dy1ngW1sh#2490

Κανονικα για περισσοτερα drop ανα ριφτ θελει να παιζεις ολα τα map αλλα τι γινεται τις περισσοτερες φορες δεν πεφτει κ τιποτα σπουδαιο...Αν ομως μπεις public που ολοι κανουν speed rifts και μολις τρωνε το boss το κλεινουν εχεις τα εξης θετικα απο την ολη υποθεση πρωτον βγανει το ριφτ μπαμ μπαμ με οτι σου εχει πεταξει μεχρι στιγμης βγαζεις keystone και shards σε λιγο χρονο.10 λεπτα δουλεια το πολυ ενω μονος για να βγαλεις ολα τα map του ριφτ παιζει να θες κανα 20λεπτο αρα τα μισα keystone Και shards στην ιδια ωρα...btw αν φτιαξεις κ καλο gear για φαρμ θα βγαζεις το ριφτ και σε 5 λεπτα....

Αρα φαρμαρεις ετσι κ οτι σου κατσει εχει καλως και με ολο αυτο βγαζεις κ περισσοτερα keystone και shards για να βγαλεις κ αλλα αντικειμενα μιας και τα GR πετανε καλυτερα items απο τα απλα ριφτς...

Οσοι εχουν τρελα gear ετσι παιζουν βγαζουν ριφτς ως το boss δηλαδη φαρμαρουν γρηγορα κλειδια κ μετα λιωνουν στα greater..

Δημοσ.

Πρασινομάτη next time more rifts αν έχουμε χρόνο. Χρειάζομαι κλειδιάαααα.

Και από αντικείμενα χθες έπεσαν μόνο μαλακιούλες γαμώτο.

• Like 1
Δημοσ.

Πρασινομάτη next time more rifts αν έχουμε χρόνο. Χρειάζομαι κλειδιάαααα.

Και από αντικείμενα χθες έπεσαν μόνο μαλακιούλες γαμώτο.

ναι γιατι οχι, θα παιξουμε more. Τι κλειδια καλε, πες μου οταν ερθεις και θα σου ανοιξω :-)  :P

Θα πεσουν και τα καλα που θα παει! Παιδια η μαγι(τ)σουλα ειναι καλη παρεα, να παιζετε μαζι της :rolleyes:

Αντε να πεσει ενα furnace γμτ μη βρασω! 2 αντικειμενα μενουν για να αρχισω το καρατε kid εκει μεσα!

*εχω 40κλειδια αλλα δε μπορω να σου δωσω με trade, επρεπε να επιτρεπεται!

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα πρέπει να συνδεθώ και με την Magitsoula κάποια στιγμή γιατί όλο με την seasonal character μπαίνω. Θα ξαναπαίξουμε, μπας και φέρουμε γούρι ο ένας στον άλλον :)

Και αυτό με το trade απαράδεκτο! Θα'πρεπε όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού να επιτρέπεται να τα δίνουμε σε άλλους... Ας ελπίσουμε ότι σε επόμενο patch θα το επιτρέψουν. [Μακάρι δλδ η Blizzard να διαβάζει αυτά που λέει το community της.]

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα πρέπει να συνδεθώ και με την Magitsoula κάποια στιγμή γιατί όλο με την seasonal character μπαίνω. Θα ξαναπαίξουμε, μπας και φέρουμε γούρι ο ένας στον άλλον :)

Και αυτό με το trade απαράδεκτο! Θα'πρεπε όλα τα αντικείμενα του παιχνιδιού να επιτρέπεται να τα δίνουμε σε άλλους... Ας ελπίσουμε ότι σε επόμενο patch θα το επιτρέψουν. [Μακάρι δλδ η Blizzard να διαβάζει αυτά που λέει το community της.]

Δεν πειραζει, ενα δαχτυλιδι θα στο δωσω οπως και να εχει! :X

Δημοσ.

Αντε να πεσει ενα furnace γμτ μη βρασω! 2 αντικειμενα μενουν για να αρχισω το καρατε kid εκει μεσα!

Γιατί ζορίζεσαι και δεν παίρνεις 2handed craftable mace να το κανεις upgrade σε legendary στον κύβο να τελειώνεις; 

Δημοσ.

γιατι ειναι ο πρασινομάτης, next question pls : p 

(eventually θα το κάνει αλλά μέχρι τότε παίζει να γυρίσει όλα τα πτώματα έξω απο την tristram)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...