*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ερώτηση: το τελευταίο που μου έχει μείνει για season achievement είναι να παίξω κάποιο set dungeon. Έχω μαζέψει το σετ tal rasha οπότε θα κάνω αυτό. Είναι solo ή μπορώ να μπω μαζί με άλλον παίχτη σ'αυτό το dungeon; Και την δυσκολία του την ρυθμίζω εγώ ή είναι standard;
KiriosD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι είναι μονο σόλο Έχουν standard δυσκολία Καλό καρκίνο Είναι ότι χειρότερο έχει να δώσει το D3
*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Κατάλαβα....δεν θα πάρω ποτέ τα δωράκια της σεζόν :/
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Οχι δεν ισχυει αυτο. Προσωπικα εκανα το set dungeon με το Firebird που δινει σαν αρχικο set bonus για αυτη την season και δεν χρειαζεται καν να κανεις ολα τα objectives. Απλα μπες στο set dungeon με το Firebird ή το Tal Rasha πχ και κανε το κεντρικο Objective που ειναι να φας ολα τα τερατα του dungeon/σπηλιας. Για να κανεις τα παντα ειναι το mastery και οντως σπαει νευρα πιο πολυ για να αποκτησεις τα φτερα που πρεπει οχι μονο να μαζεψεις ολα τα set bonus σε ολους τους χαρακτηρες αλλα και να παιξεις και ολα τα Set Dungeons με αυτους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Κατάλαβα....δεν θα πάρω ποτέ τα δωράκια της σεζόν :/ People, δεν είναι "μόνο solo". Μπαίνετε μέσα μαζί με party (οποιοδήποτε class, δεν χρειάζεται να είναι πχ DH για DH Set Dungeon, εκτός φυσικά απο τον εδιαφερόμενο), έχει confirmation window αλά boss battle όταν πατάς στο entrance του εκάστοτε dungeon. Η δυσκολία είναι εφάμιλή torment 1-2, επομένως, μπορεί να χρειαστεί να ρίξετε λίγο το dmg ανάλογα με τα objective. Απο την στιγμή που φέρνεις κάποιον παρέα (και 2 και 3 αμα λάχει) το dungeon βγαίνει νερό, ακόμα και τα mastery. Όταν βγεί το dungeon με party, στην τελευταία success οθόνη, σου λέει ακόμα και ποιοι players σε βοήθησαν. ειναι feature, δεν είναι bug. Απλά για κάποιο λόγο επέλεξαν να το αφήσουν λίγο θολό το συγκεκριμένο οι devs. Το δύσκολο part σε αυτα δεν είναι τα βασικά objective, αλλά να προλάβεις να καθαρίσεις το dungeon στην ώρα του. Οπου με party βγαίνει νερό. Το πιο δύσκολο σε όλα αυτά είναι να μαζέψεις τα set που χρειάζεσαι. Δλδ, καθόλου δύσκολο, απλά χρονοβόρο.
greeneye Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 τελικα τι δωρα δινει το set dungeon? ειναι δωρα ουσιας δηλαδη damage κτλ η μονο μοστρα ?
paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εάν καθαρίσεις όλα τα set dungeons σου δίνει κάτι απλά πράσινα φτερά και εάν τα κάνεις master κατι μεγάλα πράσινα φτερά. επίσης σε κάθε class dungeon που το κάνεις master σου δίνει το εν λόγω banner του class
Locko Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Όπα. Καθαρίσεις, εννοείς να κάνεις το primary objective ή να φας όλα τα mobs που έχει μέσα το κάθε dungeon;
greeneye Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εάν καθαρίσεις όλα τα set dungeons σου δίνει κάτι απλά πράσινα φτερά και εάν τα κάνεις master κατι μεγάλα πράσινα φτερά. επίσης σε κάθε class dungeon που το κάνεις master σου δίνει το εν λόγω banner του class thx για την απαντηση,μαλακιες δηλαδη γενικα! που να κανεις τωρα 70 ολους τους χαρακτηρες και να λιωσεις να παρεις τοσα πρασινα στο ιδιο και να κανεις και το event... προτιμω να συνεχισω τη "δουλεια" στο season. εν το μεταξυ δε λεει με τιποτα να μου πεσει ενα furna οπλο να παρω το +50% damage στα elite ουτε η μποτα για τα 3 leap ουτε το κολοοπλο που δινει κατι special για το earth... μεγαλη γκαντεμια γμτ. Επισης δε μου πεφτουν ancient στο earth... Χτες εκανα ολα τα διαμαντια στο 25+. Ανεβαινει η ομαδα, εφτασα 320 παραγκον! με βαλατε στο λουκι μπαγασιδες
paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 objective = clear dungeon + το 1ο που σου ζητάει.master = να τα κάνεις όλα. και να φας τα αρχικα mobs που σου λέει + να γλιτώσεις το area dmg που ζητάει + να κάνεις το προαπαιτούμενο του set σου (20 mobs x 5 multishot, 20x10 σβούρα, 20x20 headbanging) και στο τέλος να καθαρίσεις όλα τα mobs του dungeon.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 thx για την απαντηση,μαλακιες δηλαδη γενικα! που να κανεις τωρα 70 ολους τους χαρακτηρες και να λιωσεις να παρεις τοσα πρασινα στο ιδιο και να κανεις και το event... προτιμω να συνεχισω τη "δουλεια" στο season. εν το μεταξυ δε λεει με τιποτα να μου πεσει ενα furna οπλο να παρω το +50% damage στα elite ουτε η μποτα για τα 3 leap ουτε το κολοοπλο που δινει κατι special για το earth... μεγαλη γκαντεμια γμτ. Επισης δε μου πεφτουν ancient στο earth... Χτες εκανα ολα τα διαμαντια στο 25+. Ανεβαινει η ομαδα, εφτασα 320 παραγκον! με βαλατε στο λουκι μπαγασιδες Cube ftw πολυ απλα για το Furnace. Πρωτο weapon απο το cube που μου εκατσε ηταν Βασικα ειναι οντως χρονοβορο αλλα γινεται για ολα τα set dungeons. Ειχα ποσταρει και πιο πισω video με τα rewards αλλα απο οτι φενεται χαθηκε Ο πιο ευκολος τροπος που μπορω να σκεφτω ειναι να κρατατε τα Blood shards μαζι με mats για το cube για τον καθε alt χαρακτηρα.Βεβαια ισχυει οτι ειναι απιστευτα χρονοβορο οπως και να το δεις για αυτα τα rewards. Στην τελικη τα φτερα ειναι και ιδια με του Illidan απο το επερχομενο expansion του Wow για οποιον το αγορασει.
paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 τα φτερα είναι με τα ίδια του illidan ΣΕ ΑΣΧΗΜΟ, ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΣΧΗΜΟ. 1000 φορες του wow παρα αυτά. για τα class banners ίσως. αλλά δεν αξίζει για τα φτερα for sure 1
*nenya* Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Για ένα ζευγάρι πράσινα φτερά σίγουρα δεν αξίζει τόσος κόπος! Μα καλά κι αυτοί, κανα πιο σοβαρό reward δεν μπορούσαν να σκεφτούν; 1
paularas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εδω τα μισα dungeon είναι γαμάτα και τα άλλα μισά είναι γάματα. πως περίμενες τα φτερα να βγούνε ωραία ^^
tehAllantin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 objective = clear dungeon + το 1ο που σου ζητάει. master = να τα κάνεις όλα. και να φας τα αρχικα mobs που σου λέει + να γλιτώσεις το area dmg που ζητάει + να κάνεις το προαπαιτούμενο του set σου (20 mobs x 5 multishot, 20x10 σβούρα, 20x20 headbanging) και στο τέλος να καθαρίσεις όλα τα mobs του dungeon. να του κανεις ενα σετ μενου 5 πιάτων με wine pairing και στο τελος 1 εσπρεσάκι, 1 καπουτσίνο και ενα signature beverage σε 23 λεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις