greeneye Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα εμενα που με ανεβασανε κατι φιλοι απο 1-70 με πηγανε τ6 απλα ριφτ μετα να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι ισως να με βαλανε σε gr και να τα πηρα εκει γρηγορα τα παραγκον παντως θυμαμαι να πηρα σε ενα gr60+ 40 παραγκον.Το θεμα ειναι οτι μεσα σε μια ωρα μπορεις να φαρμαρεις αντικειμενα σε τ10 αν εχεις βοηθεια απο φιλους.Κοιτα απο μονος σου δεν ξερω αν μπορεις να μπεις σε τ10 αν δεν εχεις τα παραγκον..αν ομως παρεις invite σε party σιγουρα γινεται γιατι το θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι μολις εγινα 70 το γυρισαμε σε τ10 για να εχουμε καλυτερες πιθανοτητες για αντικειμενα...τι να πω ισως θυμαμαι λαθος. Θες να δοκιμασουμε green να σε κανω invite σε τ10 να δουμε αν εχω δικιο? Dy1ngW1sh#2490 κανε με add ναι φυσικα. σημερα κιολας αμα μπουμε. Κυνηγαω Τ10 φαρμ,250 παραγκον,και υλικα για κυβο. Οταν στρωσει η κατασταση μετα θα αρχισουμε τις σφαλιαρες στο leadrboard ok θα σε βαλω μετα που θα ειμαι σπιτι
Zaxaropoulosg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 εγω τελειωσα και το σολο στο expansion αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω στο season βεβαια ο χαρακτηρας μου ειναι 70 lvl καμια ιδεα μπηκα μεσα στο season και χαθηκα.....
Fulgore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 εγω τελειωσα και το σολο στο expansion αλλα δεν ξερω πως να ξεκινησω στο season βεβαια ο χαρακτηρας μου ειναι 70 lvl καμια ιδεα μπηκα μεσα στο season και χαθηκα..... Πας και δημιουργεις ενα νεο χαρακτηρα οποιο θες αλλα πατας στην επιλογη που λεει season και μετα ειναι σαν να παιζεις κανονικα το παιχνιδι. Οσο για τα seasons και τα paragon ειναι λογικο να ειναι ψιλο ευκολος ο τροπος να ανεβεις στα πρωτα paragon πιο πολυ γιατι πεφτει reset καθε 3μηνο.Κοινως μονο στις πρωτες 1-2μερες που πεφτει το μεσαιο δακτυλο για οσους πρωτο πανε 70 ειναι τα ζορια.Αν μπεις λιγες μερες πιο μετα,οπως καλη ωρα σε αυτη τη season υπαρχει κοσμος να σε ανεβασει.και για μενα το μεγαλυτερο boost δεν ειναι τοσο στα paragon οσο στο να πας στο lvl 70.
Zaxaropoulosg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 α ξεκιναω με αλλον χαρακτηρα δηλαδη? και τα οπλα και κλπ που εχω θα χαθουν?
nzeppos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θα χαθούν. Θα παραμείνουν στον παλιό χαρακτήρα που έχεις ήδη. Αυτός του Seasons όμως θα ξεκινήσει από level 1, με μηδέν λεφτά και μηδέν όπλα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που παίζουμε Seasons.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για 2ο, 3ο,4ο κτλ χαρακτήρα στο season οποιος σκοπεύει, βάλτε ενα hellfire ring, borns & cains set και κάποιον να μπεί σε Τ10 rift. 15 λεπτά max για 70άρι, έπερνα τα lvl πιo γρήγορα απο τα onscreen notifications για τα unlocks.
Valtiel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Στη τωρινή season, τα reward sets μπορούμε να τα ξανάπαρουμε άμα παίξουμε με δεύτερο χαρακτήρα; Δηλαδή αν πάρουμε το set με το πρώτο character και ξαναπαίξουμε με άλλο καινούργιο seasonal character. Επίσης επειδή βαρέθηκα τα solo runs ( πέρα του ότι είναι και χρονοβόρα, έστω για το level up ) μπορείτε να με κάνετε add στην clan; Το battletag είναι Valtiel#2137.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Όχι, σετ reward είναι μόνο μια φορά. Αλλα ρολλαρει εύκολα με mats
Locko Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή όλοι έχουμε θέμα στον χώρο του stash, για όσους δεν ξέρουν τι να σπάσουν και τι να κρατήσουν μπορείτε να δείτε συμπυκνωμένες όλες τις πληροφορίες εδώ: https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=1A6FBBD663F33253!148&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!AIND1GS7C-D457k
greeneye Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) αν κανεις ενα set dungeos εχεις καποιο ουσιαστικο οφελος περαν απο τη "μοστρα" ? να κανεις π.χ 1 απο τα 24 ας πουμε το might του βαρβαρου και αλλη μια... αν δεν παιξεις το τελευταιο T δεν πεταει ancient αντικειμενα? δε θυμαμαι να επεσε ουτε 1 και εφτασα παραγκον 250... απλα ατυχια ως συνηθως η το παιχνιδι το ελεγχει ωστε να μην γινεις ραμπο εξαρχης Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2016 από greeneye
NEKROMA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εγω τωρα το ξεκίνησα με βαρβαρο lv5 το campain ποιος ο λογος αν τελειώσεις το solo να παιζεις multi ? Δεν φαίνεται να λεει και πολλα το game μεχρι στιγμης
StormGr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εγω τωρα το ξεκίνησα με βαρβαρο lv5 το campain ποιος ο λογος αν τελειώσεις το solo να παιζεις multi ? Δεν φαίνεται να λεει και πολλα το game μεχρι στιγμης Είσαι 5 λεβελ αυτό σημαίνει έχεις παίξει το παιχνίδι ίσα με πέντε άντε δέκα λεπτά... Με τόσο χρόνο που αφιέρωσες μπορείς να το κρίνεις ναι ναι.
greeneye Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) level5 = 0. δεν ειδες τιποτα φιλε. Πανε 70 και αρχισε ΤΟΤΕ να παιζεις...! παιδια μια απορια για ψαγμενους http://www.diablofans.com/builds/76109-2-4-solo-gr-77-earthquake-leap-physical-barbarian σε αυτο το build στο skular salvation στα bracer λεει σαν stat priority το cold.... που κολλαει? κατι δεν καταλαβα... ολα μοιαζουν με physics Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2016 από greeneye
fixxxer29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 http://www.diablofans.com/builds/76109-2-4-solo-gr-77-earthquake-leap-physical-barbarian σε αυτο το build στο skular salvation στα bracer λεει σαν stat priority το cold.... που κολλαει? κατι δεν καταλαβα... ολα μοιαζουν με physics Όπως λες και εσύ, όλα τα skills physical είναι σε αυτό το build. Λάθος έχει κάνει
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Απο την στιγμη που δεν εχει αλλαξει καποιο skill να κανει elemental dmg που θελει απο καποιο rune οντως ειναι λαθος και μαλλον θα δοκιμαζε αλλα build και το ξεχασε αυτο. Εγω τωρα το ξεκίνησα με βαρβαρο lv5 το campain ποιος ο λογος αν τελειώσεις το solo να παιζεις multi ? Δεν φαίνεται να λεει και πολλα το game μεχρι στιγμης Πες μου αλλα παρομοια παιχνιδια (Path Of Exile ή ακομα και Torchlight) για να μην πω γενικα ολα τα ειδη παιχνιδιων που να τους εχεις αφιερωσει 5-10λεπτα και να μπορεις να εκφερεις γνωμη για αυτα. Ειτε εισαι πρωταρης σε τετοιους ειδους παιχνιδια ειτε εχεις παιξει αλλα παρομοια,οπως αναφερθηκε βγαλε το campaign πρωτα και μετα πηγαινε 70 και κανε Adventures/rifts/greater rifts σε παραπανω δυσκολια(torments)και θα καταλαβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις