Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε remalis άστο ρε συ,είπαμε η Blizzard είναι η χειρότερη εταιρεία,τα games που βγάζει κάνουν πωλήσεις παρά το γεγονός ότι δεν είναι ποιοτικά και μάλιστα τα κάνουν και patch ακόμα και μία 10ετία μετά αν δεν έχει ακολουθήσει sequel,παίρνουν τις καλύτερες βαθμολογίες από όλα τα review sites(περιττό να πω οτι ΟΛΑ είναι μισθωμένα)και παράλληλα βγαίνουν GOTY αλλά και σε Top Games of all Time lists συνέχεια.Αυτά όλα κόντρα στην λογική φυσικά.

Μιλάμε για εγκλήματα...

επίσης τα παιχνίδια που βγάζει είναι απλά ripoff από tolkien, alien κ predator. :rolleyes:

LoL, κανείς δε τη βγάζει αγία. Φυσικά και το κάνει για τα λεφτά και καλά κάνει!

Και φυσικά δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό να βγάζει patch? Είναι κακό δηλαδή που μια εταιρία για ένα προϊόν που ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ θέλει να βγάζει updates. Είστε σοβαροί; Είστε με τα καλά σας; Αυτό δείχνει ότι διαθέτει ανθρώπους και χρήμα για να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα προϊόντα της. Δηλαδή να τα αφήνει στην τύχη τους άμα βλέπει ότι κάτι δε λειτουργεί όπως πρέπει; Άσε που στα patch προσθέτει και νέο υλικό.

- Εύκολο να κρίνεις δύσκολο να δημιουργείς σε ένα απίστευτα απαιτητικό πλαίσιο που να αφήνει ικανοποιημένους τους πελάτες σου, να σου αφήνει κέρδη κτλ. To WoW για μένα είναι εξαιρετικά πετυχημένο, πρωτοποριακό σε πολλά θέματα, ένα παιχνίδι που έχει θέσει νέες βάσεις και αποτελεί σημείο αναφοράς. Ναι, δικαιολογώ τις διάφορες ατέλειες διότι είναι τέτοιος ο όγκος του παιχνιδιού και τόσο ανικανοποίητο και ανώριμο το κοινό, αλλά και τόσο μεγάλο σε αριθμό ώστε πραγματικά, οι ατέλειες είναι πταίσματα. Και παρόλο που δεν υπάρχει κανένας σοβαρός ανταγωνισμός, καμία σοβαρή πρόταση να σταθεί ενάντια στο WoW, οι άνθρωποι το παλεύουν, να το βελτιώσουν κτλ κτλ. Και ναι, πιστεύω ότι οι περισσότερες αλλαγές είναι καλοπροαίρετες, αρκεί να διαβάσεις τα σχόλια των devs.

Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, σε κάθε project αλλά οι άνθρωποι δουλεύουν και προσπαθούν.

Ακριβώς, κ γενικά είναι απο τις λίγες εταιρείες που δεν έχει μπει στη νοοτροπία να βγάζει 1000 παιχνίδια απλά για να βγάλει. 3 IP είναι τα οποία ΟΛΕΣ οι υλοποιήσεις τους είναι σημείο αναφοράς για το είδος τους.

Παίδες όταν έχετε μια διαφωνία η κάποια αρνητική γνώμη σε σχέση με το παιχνίδι μπορείτε να την παρουσιάσετε με επιχειρήματα?

Ο ένας λέει ότι η Blizzard δεν είναι καλή εταιρεία και το δικαιολογεί λέγοντας ότι κάνει πολλά patches στα games τα οποία έτσι χάνουν τον αρχικό τους χαρακτήρα(ότι πιο αόριστο έχω ακούσει btw)

Ο άλλος γράφει το D3 είναι D2 με subscription,παραπληροφόρηση(ας βάλουμε και πιό παλιές φήμες ποιός νοιάζεται)

Βάλτε και κάνα rick astley από δίπλα τουλάχιστον να ξέρουμε που αποσκοπεί το κάθε post.

Μια φορά αν ψάχνατε κάτι πριν το γράψετε,ΜΙΑ.

Όπως λέει κ ο stavrakas13 αν δεν μας αρέσει μια εταιρεία ή ένα παιχνίδι δε βρίσκω το λόγο να μπαίνεις στο θρεντ κ απλά να λες πράγματα που δε στέκουν μόνο κ μόνο για να τα πεις.

χαχαχαχα έχει να πέσει πολύ rickroll μέχρι να βγει. :-D :-D

• Moderators
Δημοσ.

επίσης τα παιχνίδια που βγάζει είναι απλά ripoff από tolkien, alien κ predator. :rolleyes:

Μην το λες αυτό γιατί ακόμα θυμάμαι Blizz-fanbois που έβλεπαν Warhammer 40k και έλεγαν ότι οι φυλές είναι αντιγραφή του StarCraft. Αλλά ξέρουμε ποια εταιρεία ήθελε warhammer FB/40k licence, δεν πήρε και έκανε το δικό της μεσαιωνικό/sci-fi σύμπαν που είναι πολύ παρόμοιο. ;)

Δημοσ.

Μην το λες αυτό γιατί ακόμα θυμάμαι Blizz-fanbois που έβλεπαν Warhammer 40k και έλεγαν ότι οι φυλές είναι αντιγραφή του StarCraft. Αλλά ξέρουμε ποια εταιρεία ήθελε warhammer FB/40k licence, δεν πήρε και έκανε το δικό της μεσαιωνικό/sci-fi σύμπαν που είναι πολύ παρόμοιο. ;)

H blizzard? ελα ρε δε το ξερα, χαχα καλό κ έφτιαξε τέτοια universes από κόντρα? χαχα αυτά ειναι :-D

Εγώ αυτό το είπα πάντως τονίζοντας το "απλά", ότι ακόμα κ να βασίζεσαι σε tolkien κλπ δε λέει κάτι. Βασίζεσαι σε ένα fantasy/sci-fi setting (για το οποίο διάβαζες από πιτσιρικάς κ το οποίο σήμερα για κάποιο λόγο όλοι αποκαλούν "standard" epic fantasy setting) κ το κάνεις μια παιχνιδάρα με δικό της universe, κόσμους, χαρακτήρες, προιστορία κλπ. Αυτό δεν είναι "απλά ένα ripoff" ^_^

edit: καλά τα blizz-fanboys εννοείται πως είναι το ίδιο καθυστερίδιδες με το υπόλοιπα fanboys κ haters. Είναι αυτό που είπε ο stavrakas, ενα googlάρισμα πριν πεις/γράψεις κάτι συνίσταται από 29 κατασκευαστές ψυγείων.

Δημοσ.

Γράφτε λάθος για το sub που δεν θα χρειάζεται το D3, έκανα λάθος.

Παρ'ολα αυτά δεν πάει να πει ότι πρέπει να προσκυνάμε την Blizzard που βγάζει unfinished games σορρυ κιόλλας.

Tο S2 ακόμα δεν το έχει βγάλει finished, από που και ως που βγάζεις RTS game και σαν stadard edition μπορείς να παίξεις το campaing μόνο ενός faction. Και ακόμα να βγάλει expansion έστω και με πληρωμή. Υπάρχει διαφορά από το "αργεί λίγο για να μην έχουν bugs" και από το "ταχύτητα σαλιγκαριού, που με κάλυψη το ότι δεν έχουν bugs, βγάζει ένα μεγάλο χρονικό περιθώριο με games που έχει ήδη βγάλει"

Α και παρεμπιπτόντως bugs έχουν και μάλιστα αρκετά, μην ξανακούσω ότι δεν έχουν bugs τα games της blizzard είπαμε

Δημοσ.

Να μου αναφέρεις τότε κάποια απο αυτά τα bugs

Απο που και ως που το Sc2 είναι unfinished?Κοντά στα 30 missions για ένα faction είναι λίγα φαντάζομαι.

Προτιμώ 30 missions για κάθε faction παρά 10 για τον καθένα.

Αν και είμαι σίγουρος οτι δεν θα βρείς κάποιο αξιοσημείωτο bug και απλά μιλάς για να πεις κάτι

η Blizzard ποτέ δεν έβγαλε game με bugs που μπορείς να συγκρίνεις με το Skyrim ας πούμε.

Ακόμα και σε same genre να κάνεις συγκρίσεις δεν έχει καμία σχέση.

Τώρα αν το θέμα σου είναι να κολλάει καμια φορά στο login ή να μην απεικονίζει σωστά τα stats σου στο SC2 ε τι να πω θα παω πασο :mrgreen:

Unfinished games και Blizzard είναι αντίθετες έννοιες

Αν η Blizzard κυκλοφόρησε ποτέ unfinished title τότε ΟΛΕΣ οι άλλες εταιρείες κυκλοφορούν τα games τους όσο είναι ακόμα σε alpha phase.

Δημοσ.

Το sc2 δεν είναι unfinished, απλά αντί να βγάλει ένα game και ένα expansion (όπως έκανε με warcraft II, starcraft KAI warcraft III) βγάζει ένα game και 2 expansions για τα οποία exp. έχει πει ότι :

How much will Heart of the Swarm cost?

We typically don’t provide details about pricing until the game is closer to release. We do view Heart of the Swarm as an expansion set, so for the regions that have a standard box business model such as North America and Europe, we will price accordingly. For other regions that have alternative business models, we’ll provide details at a later date.

Εξήγησαν επιπλέον ότι θα ήταν καλύτερο να βάλουν τις ιστορίες δεμένες σαν σύνολο, μία σε κάθε ένα παρά να τις σπάσουν και να τις χωρέσουν όλες σε κάθε exp. Το οποίο μεταξύ μας βγάζει και ένα νόημα, σεναριακά. Η ιστορία να έχει μια συνέχεια. Άλλωστε το σενάριο του sc2 (όπως και αυτό του 1) μοιάζει περισσότερο με ταινία οπότε έχει νόημα να μη διακοπεί αλλά αντιθέτως να ολοκληρωθεί η ιστορία των terrans, μετά zerg μετά protoss.

Να σου πω την αλήθεια, στην αρχή με χάλασε πολύ και εμένα αλλά όταν το έπαιξα κατάλαβα τι εννοούσαν. Είναι μια κίνηση πρωτοποριακή (ως συνήθως). Όταν λοιπόν κάνεις κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, μπορεί να είναι καλό μπορεί και όχι. Θα δείξει.

ΕΠΙΣΗΣ να σου θυμίσω ότι η blizzard βγάζει τα παιχνίδια της και για mac ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ άρα πρέπει να τεστάρει πάνω σε 2 πλατφόρμες.

Τέλος, ναι όλα τα παιχνίδια έχουν bugs αλλά τουλάχιστον η blizzard τα διορθώνει σχετικά γρήγορα.

Τέλος, είμαστε και ΠΑΛΙ εκτός θέματος και αντί να συζητάμε για το d3 (τα καλά και τα κακά του) συζητάμε για το αν η blizzard θέλει να βγάλει φράγκα ή όχι. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να δουλεύει τζάμπα. Δε λέω, είναι τεράστια μόδα και πολύ εύκολο να χτυπάει κανείς την blizzard γιατί είναι τόσος ο κόσμος που ασχολείται με τα παιχνίδια της που ίσως καταντάει εκνευριστική αλλά αν κάτσεις να δεις με ψυχραιμία τα πράγματα και από τη δική τους οπτική, θα καταλάβεις ότι οι άνθρωποι δουλεύουν. Και αφού δουλεύουν, εγώ σαν πελάτης είμαι ευχαριστημένος ακόμα και αν δε συμφωνώ με όλα όσα κάνουν, ακόμα και πιστεύω ότι θα μπορούσαν να τα κάνουν καλύτερα.

Δημοσ.

Ρε remalis άστο ρε συ,είπαμε η Blizzard είναι η χειρότερη εταιρεία,τα games που βγάζει κάνουν πωλήσεις παρά το γεγονός ότι δεν είναι ποιοτικά ...

Νομίζω ότι παρανοείς, δεν κράζω την εταιρία ούτε λέω πως δεν βγάζει ποιοτικά πράγματα: δεν μου αρέσει το mmofication που γίνεται σε games, τόσο απλά.

Και το "κακό" με το να βγάζεις patch, δεν είναι η υποστήριξη τους στον καταναλωτή και όλα τα ωραία που λέτε, είναι πως αυτό που κάνει, το πόσο συστηματικά το κάνει και για με ποιον γνώμονα το κάνει είναι καθαρά mmo χαρακτηριστικό. Τι δεν καταλαβαίνεις ?

Δημοσ.

Παίδες όταν έχετε μια διαφωνία η κάποια αρνητική γνώμη σε σχέση με το παιχνίδι μπορείτε να την παρουσιάσετε με επιχειρήματα?

Ο ένας λέει ότι η Blizzard δεν είναι καλή εταιρεία και το δικαιολογεί λέγοντας ότι κάνει πολλά patches στα games τα οποία έτσι χάνουν τον αρχικό τους χαρακτήρα(ότι πιο αόριστο έχω ακούσει btw)

Ο άλλος γράφει το D3 είναι D2 με subscription,παραπληροφόρηση(ας βάλουμε και πιό παλιές φήμες ποιός νοιάζεται)

Βάλτε και κάνα rick astley από δίπλα τουλάχιστον να ξέρουμε που αποσκοπεί το κάθε post.

Μια φορά αν ψάχνατε κάτι πριν το γράψετε,ΜΙΑ.

Auction house με πραγματικά λεφτά; Άντε γεια Blizzard.

Δημοσ.
...τα οποία έτσι χάνουν τον αρχικό τους χαρακτήρα(ότι πιο αόριστο έχω ακούσει btw)

Ναι, αυτό είναι όλο μου το επιχείρημα. Το gameplay του Diablo 2 δεν διατήρησε τίποτα απολύτως από τον χαρακτήρα που είχε όταν το πρωτόπαιξα το καλοκαίρι του 2001. Και το έπαιζα αρκετά ακόμα και μέχρι πριν 2 χρόνια. Δεν είναι καμίας ιδιαίτερης έμπνευσης το gameplay, είναι λεπτομέρειες και αριθμοί και τα πάντα άλλαξαν.

Το gameplay άλλαξε, με τον ίδιο τρόπο που αλλάζει σε ένα mmo. Τι δεν καταλαβαίνεις ?

Δημοσ.

Αφαιρέσανε τα scroll of pet και scroll of reforging σύμφωνα με το pcgamer.

καλό ακούγεται

Why, oh why?

Είχα δεθεί τόσο με την κοτούλα μου...

2μ, κοντά 200kg (χωρίς πανοπλία/εξοπλισμό) βάρβαρος και μου μάζευε το χρήμα ένα κακοσχεδιασμένο κοτόπουλο...

• Moderators
Δημοσ.
Είχα δεθεί τόσο με την κοτούλα μου...

2μ, κοντά 200kg (χωρίς πανοπλία/εξοπλισμό) βάρβαρος και μου μάζευε το χρήμα ένα κακοσχεδιασμένο κοτόπουλο...

Και πώς την είχες ονομάσει την κοτούλα; :P

Μπορείς πάντως εύκολα να το εξηγήσεις με roleplay:

Κρίση περνάμε, το φαΐ τριγυρνάει γύρω σου, οπότε γιατί να πας να πληρώσεις αφού έχεις κότα πρόχειρη; ;)

Αν και 200 κιλά βάρβαρος, την κότα θα την έχει για σνακ.

Δημοσ.

Κάτσε ρε σταύρακα, δηλαδή δε μπορούμε να πούμε κάτι για την blizzard θα πέσεις να μας φας;

Ναι ρε unfinished είναι το S2 και άμα σ'αρέσει. Ένα game που σου λέει "έχουμε 3 races αλλά εσύ μπορείς να παίξεις μόνο με το 1 campaign" όσο και να θέλεις να το πεις expansion @@ καπαμά είναι.

Τρικ για να μένει ο κόσμος είναι και τίποτα άλλο μην τρελαθούμε κι όλας. Χώρια του ότι 1μιση χρόνο μετά δεν έχει βγάλει αυτό το τρομερό expansion των 30 missions που θα άλλαξει τον όρο game και δε ξέρω γω.

Το ότι δέχεσαι ότι το S2 είναι finished και τα Zerg & Protoss campaigns είναι expansions σαν να είναι κάτι aditional με γειά σου και χαρά σου, αλλά εγώ δε το δέχομαι.

Τι να κάνουμε δηλαδή, εσύ λες ότι τα games της είναι super ουάο και δε ξέρω τι αλλά ξεχνάς το πόσες φορές έχει πηδήξει τους πελάτες της με τα expansions του WoW που στην ουσία απλά σου έλεγε "μαλάκα σου άρεσε το farmarisma που έριχνες τόσα χρόνια; μάντεψε! τζάμπα το έκανες, ξανά από την αρχή γιατί το πρώτο πρασινάκι είναι μακράν καλύτερο από το έφτυσα-αίμα-για-να-το-αποκτήσω-tier-gear αλλά εγώ το λέω expansion"

Και μην ξανακούσω πως δεν έχουν bugs τα παιχνίδια της, είπαμε έχουν λιγότερα από το σύνηθες αλλά μην το τραβάμε κιόλλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...