Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλομλκιες δηλαδη. Και απο το Season που ειχα διαβασει οταν σου τελειωσει καποια σου μεταφερονται και στον κανονικο account να θυμαμαι καλα.

Fulgore#2340 αν υπαρχει χωρος για την clan :)

Εσένα πήγα να σε κάνω αλλά μου έβγαλε ότι είσαι στην κλαν ήδη.

kirios#2863

βαρετο σολο ειναι βαρετο

Invite sended.

Καλό λιώσιμο και στους 2 :)

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παλι αρχισε λαθος η παπαρια... δεν μου ριχνει καλα αντικειμενα, ουτε Τ1 δε βγαζω ακομα :mad:

θα με τσατισει παλι και θα βαλω φωτια στην clan :X

• Like 1
Δημοσ.

παλι αρχισε λαθος η παπαρια... δεν μου ριχνει καλα αντικειμενα, ουτε Τ1 δε βγαζω ακομα :mad:

θα με τσατισει παλι και θα βαλω φωτια στην clan :X

καλα εσυ καθε φορα την ιδια μαλακια κανεις σε καθε season και παιδευεσαι...Ειναι απλο μπαινεις με παρεα σε ανεβαζουν μπαμ μπαμ σε t6 και μετα απλα λειτσαρεις μαζι τους σε τ10 μεχρι να βγαλεις αντικειμενα..

So simple και μετα κανε οσα σολο θες.Btw με παρεα βγαζεις πιο ευκολα αντικειμενα ακομη να το παρεις χαμπαρι ποσο μαλλον αν η παρεα σου πχ ειναι βαρβαροι και εφτιαξες βαρβαρο μιας κ οτι αντικειμενα δεν θελουν σου τα δινουν.

Αντε ακολουθα την συμβουλη μου γιατι δεν μπορω να σε ακουω να γκρινιαζεις παλι στο φορουμ μεχρι να βγαλεις αντικειμενα :P

• Like 2
Δημοσ.

δεν καταλαβες icenex... παντα σε public ειμαι στο μεγιστο π.χ τωρα ειμαι στο Τ7 (110 παραγκον).

παιζω ριφτακια και μεσα στο μπουγιο δε με παιρνουν χαμπαρι οτι δε σκοτωνω ουτε κουνουπι.

ομως πραγματικα ειμαι ατυχος. Το μονο που θα δεχτω ειναι να οτι αν παιξω με 3 απο εσας

θα μου δωρισετε οτι δε σας κανει... δεν παιζω σολο οπως τοτε που εχασα χρονο. Ηδη απο το 0 εφτασα 110 παραγκον!

το θεμα ειναι ποιο build στην πορεια θα ακολουθησω. Να δουμε και τι θα πεσει...

* ποια η γνωμη σας για walling που λεει οτι αν δεν εχεις αλλο σετ ιτεμ τοτε καθε ancient που θα εχεις

θα δινει 100% damage ?! οποτε αν εχεις 5 ancient θα παρεις τεραστιο damage?

συνολικα θα συμφερει η το κομπο απο 5-6 items θα αποδειχθει ποιο ισχυρο?

Παντως οι πρωτοι φαινεται με το ιμμορταλ να ειναι πολυ δυνατοι και προβληματιστηκα

Δημοσ.

πας 70, σε παίρνει φίλος, καθαρίζει 3 φορές grift 65 μαζί σου και είσαι 200 paragon σε μισή ώρα : p

τοσο πολυ δινει σε ΧΡ ? ας γινει και ετσι. Ποιος εχει 65 ομως

Δημοσ.

όλοι, θα δεις ότι πάει πολύ άνετα το paragon όπως και το gear (να είναι καλά ο κύβος που κάνεις είτε upgrade rare -> legendary ή roll legendary). απλά μετά θέλει farm άπειρα mats

Δημοσ.

Εγω πχ εχω ξεκινησει τον μαραθωνιο για να μαζεψω τα 24set bonus για τα φτερα(αν δεν βαρεθω στην μεση :P)και οντως θελει απλα χρονο και ορεξη τπτ αλλο :P

Δημοσ.

Εδω τα Rewards 

Στην ουσια απλα μαζευεις και τα 4 sets της καθε class και μετα κανεις τα ειδικα Set dungeons για τον καθενα.

Δημοσ.

δεν καταλαβες icenex... παντα σε public ειμαι στο μεγιστο π.χ τωρα ειμαι στο Τ7 (110 παραγκον).

παιζω ριφτακια και μεσα στο μπουγιο δε με παιρνουν χαμπαρι οτι δε σκοτωνω ουτε κουνουπι.

ομως πραγματικα ειμαι ατυχος. Το μονο που θα δεχτω ειναι να οτι αν παιξω με 3 απο εσας

θα μου δωρισετε οτι δε σας κανει... δεν παιζω σολο οπως τοτε που εχασα χρονο. Ηδη απο το 0 εφτασα 110 παραγκον!

το θεμα ειναι ποιο build στην πορεια θα ακολουθησω. Να δουμε και τι θα πεσει...

* ποια η γνωμη σας για walling που λεει οτι αν δεν εχεις αλλο σετ ιτεμ τοτε καθε ancient που θα εχεις

θα δινει 100% damage ?! οποτε αν εχεις 5 ancient θα παρεις τεραστιο damage?

συνολικα θα συμφερει η το κομπο απο 5-6 items θα αποδειχθει ποιο ισχυρο?

Παντως οι πρωτοι φαινεται με το ιμμορταλ να ειναι πολυ δυνατοι και προβληματιστηκα

Καταρχην το μεγιστο ειναι το τ10 ακομη και σε παραγκον 1...δευτερον δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο το παραγκον αλλα τα αντικειμενα πιο πολυ...Μην κολλας στα παραγκον γιατι οπως σου ειπαν κ καποιοι πιο πανω αμα πας μεγαλα ριφτ θα παιρνεις 30 παραγκον (ειδικα αν εισαι χαμηλα)την φορα...εγω ειμαι 464 (28 ωρες παιχνιδιου εχει ο χαρακτηρας) κ παμε gr65+ και παιρνω 10-15παραγκον την φορα...και φαντασου ειμαι τοσο παραγκον και ζητημα ειναι αν εχω παιξει 10-15 gr συνηθως παιζω απλα ριφτ για να βγαλω υλικα κ αντικειμενα.Δεν παιζω συχνα αλλιως αν το ελιωνα θα ημουν 800 τωρα..

Οσο τι build να παιξεις για μενα κρατα οτι αντικειμενο σου πεφτει στην αρχη κρατα τα καλυτερα και σπασε οτι εχεις διπλο η τριπλο και οταν αποφασισεις μετα σπασε οτι δεν θες.

Παιξε δηλαδη ενα build και αμα δεις οτι δεν σου αρεσει το γυρνας σε αλλο και κρατας αυτο που σου αρεσει.

Δημοσ.

αυτο κανω βασικα, κραταω οτι πεφτει γιατι ακομα δεν ξερω τι build θα εχω... (δεν πεφτει και τιποτα σπουδαιο!)

για βαρβαρο απο μια γρηγορη ματια που ειδα μοιαζει να πηγαινει η δουλεια σε immortal-raκaen συνδιασμος...

εσεις πως το βλεπετε

Δημοσ.

Καταρχην το μεγιστο ειναι το τ10 ακομη και σε παραγκον 1...δευτερον δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο το παραγκον αλλα τα αντικειμενα πιο πολυ...Μην κολλας στα παραγκον γιατι οπως σου ειπαν κ καποιοι πιο πανω αμα πας μεγαλα ριφτ θα παιρνεις 30 παραγκον (ειδικα αν εισαι χαμηλα)την φορα...εγω ειμαι 464 (28 ωρες παιχνιδιου εχει ο χαρακτηρας) κ παμε gr65+ και παιρνω 10-15παραγκον την φορα...και φαντασου ειμαι τοσο παραγκον και ζητημα ειναι αν εχω παιξει 10-15 gr συνηθως παιζω απλα ριφτ για να βγαλω υλικα κ αντικειμενα.Δεν παιζω συχνα αλλιως αν το ελιωνα θα ημουν 800 τωρα..

Οσο τι build να παιξεις για μενα κρατα οτι αντικειμενο σου πεφτει στην αρχη κρατα τα καλυτερα και σπασε οτι εχεις διπλο η τριπλο και οταν αποφασισεις μετα σπασε οτι δεν θες.

Παιξε δηλαδη ενα build και αμα δεις οτι δεν σου αρεσει το γυρνας σε αλλο και κρατας αυτο που σου αρεσει.

Paragon 1 t10 δενμπιρεις να μπειςνομιζω.θέλει μεγαλο απο 1 μέχρι 100 αν θυμάμαι καλά παίζεις μέχρι τ6

Δημοσ.

ναι ισχυει...και ανεβαινει αλα 50 νομιζω. Πρεπει να πας 250 παραγκον για να παιξεις το Τ μεγιστο.

Εγο ειμαι 175, αντε να φτασω 250

Δημοσ.

Paragon 1 t10 δενμπιρεις να μπειςνομιζω.θέλει μεγαλο απο 1 μέχρι 100 αν θυμάμαι καλά παίζεις μέχρι τ6

Κοιτα εμενα που με ανεβασανε κατι φιλοι απο 1-70 με πηγανε τ6 απλα ριφτ μετα να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι ισως να με βαλανε σε gr και να τα πηρα εκει γρηγορα τα παραγκον παντως θυμαμαι να πηρα σε ενα gr60+  40 παραγκον.Το θεμα ειναι οτι μεσα σε μια ωρα μπορεις να φαρμαρεις αντικειμενα σε τ10 αν εχεις βοηθεια απο φιλους.Κοιτα απο μονος σου δεν ξερω αν μπορεις να μπεις σε τ10 αν δεν εχεις τα παραγκον..αν ομως παρεις invite σε party σιγουρα γινεται γιατι το θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι μολις εγινα 70 το γυρισαμε σε τ10 για να εχουμε καλυτερες πιθανοτητες για αντικειμενα...τι να πω ισως θυμαμαι λαθος.

Θες να δοκιμασουμε green να σε κανω invite σε τ10 να δουμε αν εχω δικιο?

Dy1ngW1sh#2490 κανε με add

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...