Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες!

Επειδή βλέπω στο clan που και που join requests από άγνωστα άτομα, όποιος θέλει να μπει στο clan του insomnia, ας ποστάρει σε αυτό το θρεντ το battletag του για να τον κάνουμε inv.

Θενξ και καλό λιώσιμο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτησω κατι εχετε συνδεθει κανονικα σημερα γιατι προσπαθω εδω και καμια ωρα και ενω εχω αλλαξει τον κωδικο δεν μπορω να κανω login.

να ρωτησω κατι εχετε συνδεθει κανονικα σημερα γιατι προσπαθω εδω και καμια ωρα και ενω εχω αλλαξει τον κωδικο δεν μπορω να κανω login.

Κανονικά μέσα είμαι, και δεν έχω πολύ ώρα που συνδέθηκα,

Βέβαια εαν δεις στο battlenet έχει μία υποσημείωση για maintence στις 3/2 αλλά δεν ξέρω τι ώρα είναι για europe

ποτε ξεκινησε το season 5 και καποιοι φτασαν 800 παραγκον καλε? και μονο που το ειδα κουραστικα...

χαλαρα θα παιξω, λιγο σε χρονο ισα ισα να βγαζω το μεγαλο epipedo δυσκολιας... ισως στο season6 να το ξαναλιωσω

αν εχω χρονο, για αυτο δε με βλεπετε συχνα μεσα... δε μου αρεσει το απειρες ωρες παω ποιο ψηλα 100% λογω παραγκον βασικα...

Βασικα ερωτηση για τα seasons.Τι κερδιζεις εκτως απο τα leaderboards κλπ και καποιοι βλεπω και ανεβαινουν τοσο πολυ σε paragon στα Seasons??

e-peen κερδίζουν, εκτός αυτού, εάν κάνεις το journey παίρνεις +1 tab στο stash και απλά παίζεις με όσους παίζουν στο season

Ψιλομλκιες δηλαδη. Και απο το Season που ειχα διαβασει οταν σου τελειωσει καποια σου μεταφερονται και στον κανονικο account να θυμαμαι καλα.

Fulgore#2340 αν υπαρχει χωρος για την clan :)

Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η κίνηση πάλι ;) μια χαρά. Πολλά games ανοιχτά για μπόλικες ώρες Season.

Το τελευταιο patch φταιει γιαυτο :P

Με το season 5 πάντως βρήκα ένα λόγο για να συνεχίσω να παίζω. Μία τα έξτρα objectives που έχει, μια ο χαβαλές να φτιάξω νέο χαρακτήρα από την αρχή, έβγαλα ήδη 2 βδομάδες gameplay χωρίς να βαρεθώ καθόλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...