nevermore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παίδες! Επειδή βλέπω στο clan που και που join requests από άγνωστα άτομα, όποιος θέλει να μπει στο clan του insomnia, ας ποστάρει σε αυτό το θρεντ το battletag του για να τον κάνουμε inv. Θενξ και καλό λιώσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Nevermore εδω ειμαι!!!Zaxos#2443. Thxxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Nevermore εδω ειμαι!!!Zaxos#2443. Thxxxx Ok inv sended Με το καλό να σε πετύχουμε ingame 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaxaropoulosg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 να ρωτησω κατι εχετε συνδεθει κανονικα σημερα γιατι προσπαθω εδω και καμια ωρα και ενω εχω αλλαξει τον κωδικο δεν μπορω να κανω login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 να ρωτησω κατι εχετε συνδεθει κανονικα σημερα γιατι προσπαθω εδω και καμια ωρα και ενω εχω αλλαξει τον κωδικο δεν μπορω να κανω login. Κανονικά μέσα είμαι, και δεν έχω πολύ ώρα που συνδέθηκα, Βέβαια εαν δεις στο battlenet έχει μία υποσημείωση για maintence στις 3/2 αλλά δεν ξέρω τι ώρα είναι για europe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ποτε ξεκινησε το season 5 και καποιοι φτασαν 800 παραγκον καλε? και μονο που το ειδα κουραστικα... χαλαρα θα παιξω, λιγο σε χρονο ισα ισα να βγαζω το μεγαλο epipedo δυσκολιας... ισως στο season6 να το ξαναλιωσω αν εχω χρονο, για αυτο δε με βλεπετε συχνα μεσα... δε μου αρεσει το απειρες ωρες παω ποιο ψηλα 100% λογω παραγκον βασικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα ερωτηση για τα seasons.Τι κερδιζεις εκτως απο τα leaderboards κλπ και καποιοι βλεπω και ανεβαινουν τοσο πολυ σε paragon στα Seasons?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 e-peen κερδίζουν, εκτός αυτού, εάν κάνεις το journey παίρνεις +1 tab στο stash και απλά παίζεις με όσους παίζουν στο season Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 e-peen κερδίζουν, εκτός αυτού, εάν κάνεις το journey παίρνεις +1 tab στο stash και απλά παίζεις με όσους παίζουν στο season Ψιλομλκιες δηλαδη. Και απο το Season που ειχα διαβασει οταν σου τελειωσει καποια σου μεταφερονται και στον κανονικο account να θυμαμαι καλα. Fulgore#2340 αν υπαρχει χωρος για την clan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Καλώς η κακώς το Diablo 3 είναι το καλύτερο game να παίζεις ανά 3-4 μήνες για 2-3 βδομάδες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η κίνηση πάλι μια χαρά. Πολλά games ανοιχτά για μπόλικες ώρες Season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί η κίνηση πάλι μια χαρά. Πολλά games ανοιχτά για μπόλικες ώρες Season. Το τελευταιο patch φταιει γιαυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 ποιο πρασινακι λετε για βαρβαρο με το τελευταιο patch? τι να κυνηγισουμε. * το cube πρεπει παλι να το κανουμε ολο απο την αρχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Με το season 5 πάντως βρήκα ένα λόγο για να συνεχίσω να παίζω. Μία τα έξτρα objectives που έχει, μια ο χαβαλές να φτιάξω νέο χαρακτήρα από την αρχή, έβγαλα ήδη 2 βδομάδες gameplay χωρίς να βαρεθώ καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 kirios#2863 βαρετο σολο ειναι βαρετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις