Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε queue δέκα λεπτών με πέταξε αλλά μετά με άφησε να μπώ. Απ'ότι είδα η Blizzard έχει βγάλει ανακοίνωση ότι παίζει κάποιο πρόβλημα και ότι το ψάχνουν. 

• Like 1
Δημοσ.

εχω μια ερωτηση ρε παιδια τερματισα το campain τωρα με εβαλε στο adventure....το παιχνιδι δεν εχει να πολεμας με αλλους οπως το WoW??? Κατι σαν multiplayer..??Μονο co-op?? Ευχαριστω..!!

Δημοσ.

Ο καλύτερος τρόπος για να παίξεις το adventure είναι σε public mode ώστε να είσαι πάντα με κόσμο και να επωφελήσε από το Strength in numbers buff συν το γεγονός ότι σε public θα μπορείς να κάνεις μεγαλύτερα Torment από αυτά που επιτρέπει το gear σου εάν είναι ντυμένοι οι άλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστο και αυτο....Αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν επαιζα το campain ενω ημουν σε public mode δεν επαιζα ποτε με καποιον παντα μονος....για αυτο και λεω πως γινεται να παιζω μονος??Δεν υπαρχει κοσμος να μπαινει??Για αυτο και ρωτησα αν εχει PvP...!!

Δημοσ.

Σωστο και αυτο....Αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν επαιζα το campain ενω ημουν σε public mode δεν επαιζα ποτε με καποιον παντα μονος....για αυτο και λεω πως γινεται να παιζω μονος??Δεν υπαρχει κοσμος να μπαινει??Για αυτο και ρωτησα αν εχει PvP...!!

κάνουν leveling με adventure mode συνήθως κλείνουν rifts , και ανεβαίνει πιο γρήγορα

• Like 1
Δημοσ.

Πως ακριβώς botάρεις γιατί εγώ δεν το έχω καταφέρει.

Διαφώτισε μας plits.

Edit: Και πες ότι botάρεις. Τι ακριβώς όφελος έχεις; Κάτι μου διαφεύγει...

Δημοσ.

Πως ακριβώς botάρεις γιατί εγώ δεν το έχω καταφέρει.

Διαφώτισε μας plits.

Edit: Και πες ότι botάρεις. Τι ακριβώς όφελος έχεις; Κάτι μου διαφεύγει...

Δυστυχώς έχεις μεγάλο όφελος και το χειρότερο είναι ότι η blizzard δεν έχει κάνει τίποτα για να το αποτρέψει πάρα μόνο ότι "ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ" ban το account στο diablo..

Παράδειγμα αφήνεις το bot και παίζει αντί για σένα όταν κοιμάσαι είσαι βόλτα what ever δεν είσαι μπροστά στο pc για οποιονδήποτε λόγο, και αυτό σου μαζεύει τα legend items που πέφτουν(αυτά που του έχεις επιλέξει να μαζέψει, τα άλλα τα κάνει salvage, τα πουλάει etc), σου μαζεύει τα gr keystones, materials(death breath, gems, yellow/blue mats, σου κάνει τα bounties σου μαζεύει και από εκεί τα materials και εσύ δεν είσαι καν μπροστά στο pc, τότε από ότι βλέπεις έχεις όφελος μεγάλο..  

Μπορείς να το βάλεις να κάνει grs(με τα keystones που σου μαζεύει από τα απλά rifts) ότι rank του έχεις πει για όση ώρα του έχεις πει και τα paragons/legendary gems ανεβαίνουν νεράκι..

Νομίζω αυτά είναι αρκετά δεν νομίζεις;  :mellow:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...