zeniath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μάιστα... 15 Ξεκινάει και εμένα τα deadlines ξεκινάνε 3 μέρες μετά να σκάνε μύτη... Καιρός να επιστρέψουμε πάλι αλλά με μέτρο i guess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 κάνε τις βλακείες σου και θα σε πετάξουμε ένα boost με το που μπεις ρε μλκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 κάνε τις βλακείες σου και θα σε πετάξουμε ένα boost με το που μπεις ρε μλκ Πετάχτε μου και μένα ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν leveling guides, αφού το μυστικό είναι ένα... άσε τους φίλους σου να πάνε 70 για να σε boostάρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ότι θα μας κάνεις εσυ στο hardcore τινανομέγιστε πολυαγαπημένε νίκο <3 <3 <3 <3 ps1: θάνο όποτε θες μου μιλας bnet και σε ανεβάζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ισχυει οτι οι υπαρχων χαρακτηρες σε normal μπορουν να γινουν season? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 περιπου. μπορεις να τον κάνεις upgrade σε seasonal = κρατάς το όνομα και το φύλο και είναι lvl 1 χωρις gear + achieves και απλα στέλνονται όλα στο mail σου. ουσιαστικά για να μην τον κάνεις delete και να κρατήσεις τα αντικείμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Και το time played μενει. Εχω γκανιαξει με το roland's dungeon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Και το time played μενει. Εχω γκανιαξει με το roland's dungeon. Είναι ενδιαφέροντα τα set dungeons? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 @@, είναι βασικά δύο ταχυτήτων. έχει αυτά που έχουν ένα Α challenge όπου θα βγούνε σε 2-3-4 tries και θα πεις "έστω ήταν ωραιο" και μερικά που πρέπει να usareis το mechanic του set σου και σε πάει αίμα μιας και δεν έχει mobs για να το κάνεις. έκανα χθες 7 ή 8 νομίζω όπου από αυτά έβγαλα με όλα τα achieves τους τα 2 (1 wd, 3 dh, 1 wiz, 2 baba, 1 monk). έβγαλα του dh και του baba από ένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 παιζει clan περα από το insomnia, για να παιζουμε παρέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 μερικοι ειμαστε σε μία που λέγεται nolife, άλλοι στο insomnia, όποιος θέλει pm και μπαίνει μαζί μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 κάνε τις βλακείες σου και θα σε πετάξουμε ένα boost με το που μπεις ρε μλκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά την έκανα από το clan του insomnia. Δυστυχώς δεν ειχε καποιο confirmation όταν εκανα quit, οπότε σας χαιρετώ από εδώ. Μην φανεί ότι έφυγα κακήν κακώς Thanks όλα τα παιδια που ζαλισα, ώρα να ζαλίσω άλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Ξερουμε ωρα Ελλαδος που ξεκιναει το season σημερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις