Prospector8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ωραια γιατι ψάχνω να αγοράσω για φίλο μου και το normal και το ros, άρα πάει το ros μένει το απλό diablo 3 Απο οσο εψαξα εδω βρεις το φθηνότερο diablo http://www.cdkeys.com/pc/games/diablo-iii-3-pc-mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Tραγικο το diablo 3. Ριφτς, items, bountys, κανεις δεν παιζει pvp. Ποιος ο λογος να βρισκεις items? Για να βαρας τα mobs? Το κατεστρεψαν το game. Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από pvp φάση. Καθένας με τα γούστα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πότε βγαίνει το patch God damned it; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 15/01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ακομη δεν εχω αποφασισει αν θελω να παιξω σεσον η κανονικο και τι class να παιξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Patch 2.4 is live on EU, το μεγαλύτερο patch που έχει γίνει release για το Diablo 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 2,2giga περίπου, απο το πρωι το έχω κατεβάσει σε pc/laptop και ετοιμαζομαστε για την παρασκευή σιγα σιγα. btw τι ώρα θα αρχίσει η season ξέρουμε? κατα τις 7-8 το απογευμα νομιζω ξεκιναει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 2,2giga περίπου, απο το πρωι το έχω κατεβάσει σε pc/laptop και ετοιμαζομαστε για την παρασκευή σιγα σιγα. btw τι ώρα θα αρχίσει η season ξέρουμε? κατα τις 7-8 το απογευμα νομιζω ξεκιναει 18:00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον χαζή ερώτηση αλλά άλλαξαν/πρόσθεσαν κάτι ριζοσπαστικό? Διάβασα πεταχτά τα patch notes αλλά δεν είδα κάποια τρελή αλλαγή εκτός ίσως από τα set dungeons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον χαζή ερώτηση αλλά άλλαξαν/πρόσθεσαν κάτι ριζοσπαστικό? Διάβασα πεταχτά τα patch notes αλλά δεν είδα κάποια τρελή αλλαγή εκτός ίσως από τα set dungeons. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όχι άσχημες αλλαγές αλλά δε βλέπω κάτι τόσο game-changing οπότε μάλλον τον όποιο χρόνο μου θα τον ξοδέψω σε BnS launch που συμπίπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 2,2giga περίπου, απο το πρωι το έχω κατεβάσει σε pc/laptop και ετοιμαζομαστε για την παρασκευή σιγα σιγα. btw τι ώρα θα αρχίσει η season ξέρουμε? κατα τις 7-8 το απογευμα νομιζω ξεκιναει όπα, στις 15-1 ξεκινάει η season! Εγώ έτσι ήξερα, όχι σήμερα! Πάω να ελέγξω... Edit: Season 5 - starting on January 15th, Friday, 5PM PDT Americas, 5 PM CEST Europe, and 5 PM KST Asia - brings a completely revamped Season Journey. There are no more seasonal Legendary items, but players will have access to other exclusive items like cosmetic rewards like Pennants, Pets and Wings! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 To patch με ολες τα καινουρια πραγματα και τις αλλαγες μπηκε σημερα. Η season ξεκιναει στις 15 κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, είχα παρατήσει το D3 κανα δυο χρόνια τώρα αλλά με την προσφορά του αμαζον τα Χριστούγεννα τσίμπησα το RoS... Επειδή παρακολουθώ το θέμα, θυμάμαι οτι έχουμε μια clan εδω αλλά δεν θυμάμαι όνομα και με ενα search ingame σαν Insomnia, βρήκα άσχετα clans, μήπως μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως θα το βρώ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις