Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραια γιατι ψάχνω να αγοράσω για φίλο μου και το normal και το ros, άρα πάει το ros μένει το απλό diablo 3

Απο οσο εψαξα εδω βρεις το φθηνότερο diablo http://www.cdkeys.com/pc/games/diablo-iii-3-pc-mac

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tραγικο το diablo 3. Ριφτς, items, bountys, κανεις δεν παιζει pvp. Ποιος ο λογος να βρισκεις items? Για να βαρας τα mobs?

Το κατεστρεψαν το game.

Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από pvp φάση. Καθένας με τα γούστα του.

• Like 1

2,2giga περίπου, απο το πρωι το έχω κατεβάσει σε pc/laptop και ετοιμαζομαστε για την παρασκευή σιγα σιγα. btw τι ώρα θα αρχίσει η season ξέρουμε? κατα τις 7-8 το απογευμα νομιζω ξεκιναει

2,2giga περίπου, απο το πρωι το έχω κατεβάσει σε pc/laptop και ετοιμαζομαστε για την παρασκευή σιγα σιγα. btw τι ώρα θα αρχίσει η season ξέρουμε? κατα τις 7-8 το απογευμα νομιζω ξεκιναει

18:00

Μάλλον χαζή ερώτηση αλλά άλλαξαν/πρόσθεσαν κάτι ριζοσπαστικό? Διάβασα πεταχτά τα patch notes αλλά δεν είδα κάποια τρελή αλλαγή εκτός ίσως από τα set dungeons. 

Μάλλον χαζή ερώτηση αλλά άλλαξαν/πρόσθεσαν κάτι ριζοσπαστικό? Διάβασα πεταχτά τα patch notes αλλά δεν είδα κάποια τρελή αλλαγή εκτός ίσως από τα set dungeons. 

• Like 1

όπα, στις 15-1 ξεκινάει η season! Εγώ έτσι ήξερα, όχι σήμερα! Πάω να ελέγξω...

Edit:

Season 5 - starting on January 15th, Friday, 5PM PDT Americas, 5 PM CEST Europe, and 5 PM KST Asia - brings a completely revamped Season Journey. There are no more seasonal Legendary items, but players will have access to other exclusive items like cosmetic rewards like Pennants, Pets and Wings!

Καλησπέρα,

είχα παρατήσει το D3 κανα δυο χρόνια τώρα αλλά με την προσφορά του αμαζον τα Χριστούγεννα τσίμπησα το RoS...

Επειδή παρακολουθώ το θέμα, θυμάμαι οτι έχουμε μια clan εδω αλλά δεν θυμάμαι όνομα και με ενα search ingame σαν Insomnia, βρήκα άσχετα clans, μήπως μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως θα το βρώ?

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...