BlackScorpionX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Πρώτα θα πας να διαβάσεις για builds στο diablofans, να δεις ποιος είναι ο στόχος και που πας. Μετά θα παίξεις adventure mode και θα πας να βρεις το Kanais Cube (google it) και μετά θα παίζεις adventure mode και θα κάνεις bounties, rifts, greater rifts για να βρεις καλά αντικείμενα. Όταν θα μαζεύεις blood shards θα τα ξοδεύεις στην kadala και όταν μαζεύεις materials θα το ξοδεύεις είτε σε reforge είτε στο cube για re-rolls κλπ. Ιδανικά, μπες σε μια clan ή βρες κάποιον να στα εξηγήσει in-game ή ακόμα καλύτερα με skype. Είναι πολλά και εγώ σου είπα την περίληψη από την περίληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/3yrbld/my_73yearold_grandfather_just_reached_1000/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ^μου θύμισες μια γριά που έπαιζε cs σε net της περιοχής μου αχαχχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Incendia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να που την τρωνε τη συνταξη οι παπουδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παγωτό Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ποτε ξεκιναει η καινουργια σιζον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 15 του μηνα αν ακουσα σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Nai 15/1 έχει βγει ανακοίνωση. Το patch 2.4 μάλλον θα μπει στις 13/1(όχι επίσημο ακόμα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 όποιος δεν έχει το expansion,μπορεί να παίξει τα πάντα που χει το παιχνίδι;(και δεν εννοώ το extra map και τον κακό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 όποιος δεν έχει το expansion,μπορεί να παίξει τα πάντα που χει το παιχνίδι;(και δεν εννοώ το extra map και τον κακό) Όχι, δεν νοείται πλέον να παίζεις Diablo 3 χωρίς το Reaper of Souls. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ποιοι θα παίξουν season 5? Θα μαζευτούμε καθόλου για late night runs? Εγώ μάλλον θα μπω να δω τι λέει και αναλόγως θα δω πόσο θα με κρατήσει. Αν κρίνω από μια γρήγορη ματιά στις αλλαγές, φαίνεται δυνατή season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εγώ θα ξεκινήσω κλασσικά, θα παίξω 2 μήνες μέχρι 900-1000 paragon και μετά θα βαρεθώ Απλά παίζω hardcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ποιοι θα παίξουν season 5? Θα μαζευτούμε καθόλου για late night runs? Εγώ μάλλον θα μπω να δω τι λέει και αναλόγως θα δω πόσο θα με κρατήσει. Αν κρίνω από μια γρήγορη ματιά στις αλλαγές, φαίνεται δυνατή season. Eγώ μάλλον θα παίξω, να φανταστείς στο clan είμαστε δεν είμαστε 2 άνθρωποι μέσα πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Όχι, δεν νοείται πλέον να παίζεις Diablo 3 χωρίς το Reaper of Souls. άλλο ρώτησα,όχι αν νοείται. Το όχι πήγαινε σε αυτό που ρώτησα όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 άλλο ρώτησα,όχι αν νοείται. Το όχι πήγαινε σε αυτό που ρώτησα όμως; Οχι,θα παιξεις το παιχνιδι μεχρι ενα σημειο,και χωρις το expansion βλεπεις τι σου προσφερει το παιχνιδι στο 30%,γιαυτο δεν νοειται να μην το εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ποιοι θα παίξουν season 5? Θα μαζευτούμε καθόλου για late night runs? Εγώ μάλλον θα μπω να δω τι λέει και αναλόγως θα δω πόσο θα με κρατήσει. Αν κρίνω από μια γρήγορη ματιά στις αλλαγές, φαίνεται δυνατή season. Seasons μόνο για stash space εγώ, Αλλά κάτι θα κουτσοκάνω στο 2.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις