Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτα θα πας να διαβάσεις για builds στο diablofans, να δεις ποιος είναι ο στόχος και που πας.

Μετά θα παίξεις adventure mode και θα πας να βρεις το Kanais Cube (google it)

και μετά θα παίζεις adventure mode και θα κάνεις bounties, rifts, greater rifts για να βρεις καλά αντικείμενα.

Όταν θα μαζεύεις blood shards θα τα ξοδεύεις στην kadala και όταν μαζεύεις materials θα το ξοδεύεις είτε σε reforge είτε στο cube για re-rolls κλπ. Ιδανικά, μπες σε μια clan ή βρες κάποιον να στα εξηγήσει in-game ή ακόμα καλύτερα με skype. Είναι πολλά και εγώ σου είπα την περίληψη από την περίληψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όποιος δεν έχει το expansion,μπορεί να παίξει τα πάντα που χει το παιχνίδι;(και δεν εννοώ το extra map και τον κακό)

Όχι, δεν νοείται πλέον να παίζεις Diablo 3 χωρίς το Reaper of Souls.

• Like 2

Ποιοι θα παίξουν season 5? Θα μαζευτούμε καθόλου για late night runs? Εγώ μάλλον θα μπω να δω τι λέει και αναλόγως θα δω πόσο θα με κρατήσει. Αν κρίνω από μια γρήγορη ματιά στις αλλαγές, φαίνεται δυνατή season.

Ποιοι θα παίξουν season 5? Θα μαζευτούμε καθόλου για late night runs? Εγώ μάλλον θα μπω να δω τι λέει και αναλόγως θα δω πόσο θα με κρατήσει. Αν κρίνω από μια γρήγορη ματιά στις αλλαγές, φαίνεται δυνατή season.

Eγώ μάλλον θα παίξω, να φανταστείς στο clan είμαστε δεν είμαστε 2 άνθρωποι μέσα πλεον :P

Όχι, δεν νοείται πλέον να παίζεις Diablo 3 χωρίς το Reaper of Souls.

άλλο ρώτησα,όχι αν νοείται.

Το όχι πήγαινε σε αυτό που ρώτησα όμως;

άλλο ρώτησα,όχι αν νοείται.

Το όχι πήγαινε σε αυτό που ρώτησα όμως;

Οχι,θα παιξεις το παιχνιδι μεχρι ενα σημειο,και χωρις το expansion βλεπεις τι σου προσφερει το παιχνιδι στο 30%,γιαυτο δεν νοειται να μην το εχεις.

Seasons μόνο για stash space εγώ, Αλλά κάτι θα κουτσοκάνω στο 2.4. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...