nikosggg3 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 παιδες βλέπω οτι υπάρχουν δυο diablo 3, το απλο και το Reaper of Souls...αντιλαμβάνομαι οτι το ένα ειναι expansion του αλλου...αλλα δεν μπορω να καταλάβω εάν πρέπει να αγορασω και τα δυο ή μονο το ενα...μπορει καποιος να βοηθησει??? παρε πρωτα το Diablo 3 και αν δεις οτι σου αρεσει πρεπει να παρεις και το expansion. θα χασεις πολλα χωρις το reapers of souls.
iliastra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ειχα παιξει το δυο... πλέον το εχουν κανει φαση guild wars;;;
keravnos21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 iliastra, on 12 Nov 2015 - 6:18 PM, said:ειχα παιξει το δυο... πλέον το εχουν κανει φαση guild wars;;; Όχι το κλασσικο diablo style είναι με καλυτερα γραφικα
Gilmaru Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί το AH είναι ο διάβολος ενώ μια δύσχρηστη σελίδα γεμάτη με buyouts είναι τόσο διαφορετικό. Γιατί υπάρχει κόσμος που είναι καλός στο να "παίζει" με το auction house, από το απλό αγοράζω φτηνά και πουλάω ακριβά, μέχρι πιο σύνθετα market manipulations, είναι απείρως πιο εύκολα σε ένα αυτοματοποιημένο trading system στυλ Auction House. Κι αυτό πολύ απλά γιατί ο άλλος π.χ. μπορεί να πάει και να αγοράσει 3-4 tabs από ένα συγκεκριμένο item μέσα σε δευτερόλεπτα στο AH, ενώ σε σύστημα στυλ poe μπορεί να του πάρει και κανά 10ήμερο μέχρι να επικοινωνήσει με όλους τους πωλητές. Θα μου πεις γιατί είναι αυτό καλό? Γιατί με το ΑΗ καταλήγουν να έχουν την μεγάλη πλειοψηφία του πλούτου του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων και πιο σπάνιων αντικειμένων, άτομα που παίζουν το auction house και όχι το γ@μημένο παιχνίδι. Κάτι που δίνει προφανώς και μεγαλύτερο κίνητρο και σε ένα σωρό third parties που πουλάνε πράγματα με λεφτά και το κάνουν εμπόριο rl. Με λίγα λόγια, το παιχνίδι γίνεται λιγότερο ευχάριστο για όσους στην ουσία το παίζουν και επιβραβεύει όσους θέλουν να το παίξουν μικροί χρηματιστές. Η πιο οριστική λύση φυσικά είναι να μην υπάρχει καθόλου trading. Αλλά επειδή το να μοιράζεσαι πράγματα που βρίσκεις με την παρέα σου είναι διασκεδαστικό, είναι λίγο κρίμα. Από την άλλη δεν θα με χαλούσε κιόλας για να είμαι ειλικρινής. Αλλά αν είναι να υπάρχει trading, το προτιμώ όπως του poe (έχει και λίγο φάση η όλη υπόθεση, καθώς η οικονομία του poe είναι ανταλλακτική ουσιαστικά και δεν υπάρχει gold). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 μαζί με το patch λογικά αφου είναι το Season 5 μέσα στο ptr.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Λογικά. Και γώ προσπαθώ να τελειώσω το τελευταίο journey.
Tmark Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Έχω να το πιάσω καιρό. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό το Journey που λες
Locko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Σε 3 εβδομάδες τελειώνει το season. Break για 1-2 εβδομάδες εκεί γύρω στα Χριστούγεννα και ξεκινάει το Season 5 με το καινούργιο patch. Άντε να φτάσουμε 1000 paragon κούτσα κούτσα να κάνουμε τα τελευταία pushαρίσματα στο ladder.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Έχω να το πιάσω καιρό. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό το Journey που λες ε, κάθε season έχει 5-6 set από quests (βγάλε rift Torment 10 under 3mins) και τα λοιπά, rewards banner, pet και portraits. νομίζω στο 2ο "lvl" του seasonal journer παίρνεις τα χοντρά rewards, τα υπόλοιπα είναι για κάψιμο. Τελευταίο που έχω ακόμα, έχει ζόρι για την κατηγορία μου -casual
greeneye Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 καπου κουραστηκα στο 61 ριφτ και το αφησα... πρεπει να αλλαξω build και δεν εχει ποια νοημα. Δεν επεσε ενα ρημαδι καλο σπαθι οποτε αντε γεια. Παιζω το arkham goty και ειναι παιχνιδαρα... παλιο λιγο βεβαια αλλα με κραταει καθηλωμενο. Καπου σπαστηκα με το παραγκον που πρεπει να παιζεις 24 ωρες με βαρδιες για να φτασεις πολυ ψηλα γενικα. Δεν ξερω καν αν θα ασχοληθω με το νεο season... αν αλλαξουν το παραγκον και δεν εξαρτασαι απο εκει τοτε ισως ναι.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εγώ σήμερα θα μπω για hardcore μέχρι να φέρουν οι καρτες της blizzard για το. Balance
gotheron2 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά ειμαι νέος στο παιχνίδι και αν θα ψηνόταν κανεις να μιλάγαμε μέσω Ts η Skype για να με διδάξει λίγο και γενικά να το καταλάβω λίγο γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο αλλα δεν ξέρω ποτε τελειώνει ....!!! Ευχαριστώ...!! Καλημέρα...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις