ADHD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Στις πρωτες θεσεις csgo και dota αν λετε αυτο που καταλαβαινω τοτε σημαινει οτι εισαι σε top EU team και πληρωνεσαι και πολλα πολλα λεφτα για αυτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να ηταν προβλημα τουτεστιν βαριεμαι να ψαξω για το item που θελω,,,βαριεμαι να μιλησω στον ταδε,,,,αντε να δω ποτε θα μπει online μπας και του ριξω λιγο την τιμη..........μα ελα που αυτη ηταν η εννοια του να κανεις trading. Επιτηδες δεν το αλλαξαν για να υπαρχει communication μεταξυ των παικτων και στο community. Υπαρχουν πολλες ιδεες για γινει λιγο πιο ευκολο (στο PoE), αλλα ο βασικος τροπος θα ειναι ο ιδιος. Εκει ειναι ολο το ζουμι και οχι σαν το AH πατας κλικ και το αγοραζεις...αυτο δεν λεγετε trading. Βεβαια το RMAH ηταν καλη ιδεα αλλα πατωσε στην συνεχεια. Όχι δεν είναι θέμα βαρεμάρας. Λόγω της πολυπλοκότητας του παιχνιδιού υπάρχουν άπειρα αντικείμενα με αξία από τα οποία το 99% δε σου κάνει. Δεν είναι τυχαίο ότι το trading γίνεται σχεδόν αποκλειστικά μέσω μια σελίδας που ουσιαστικά εξομοιώνει ένα AH η οποία είναι φτιαγμένη από άτομο εκτός από την εταιρία όπως επίσης και τα tools για να "ανεβάσεις" αντικείμενα σε αυτό το site. Δε νομίζω ότι η έννοια του να κάνεις trading είναι να μπαίνεις σε μια σελίδα άσχετη με το παιχνίδι, αφού βρεις αυτό που ψάχνεις να ελπίζεις ο πωλητής να είναι online και μετά να ελπίζεις αφού του στείλεις ότι δεν είναι afk. Κάπου νομίζω το έχουμε χάσει με τη διαφωνία και πλέον δε καταλαβαίνω τι συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καθόλου δεν εξομοιώνει καμία σελίδα το trading στο poe. Αναζήτηση μπορείς να κάνεις, αλλά η όλη διαπραγμάτευση με τον trader παραμένει. Είναι love it or hate it. Προσωπικά δεν με τρελαίνει, αλλά σίγουρα το προτιμώ από ένα auction house. Κι αυτό γιατί βλέπω ότι σε όποιο παιχνίδι μπορείς να πουλήσεις τα καλύτερα αντικείμενα μέσω ενός συστήματος στυλ AH γίνεται μπουρδέλο. Μετά καταλήγει να γίνει "AH: The Game". Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει σε ένα βαθμό και στο PoE αυτό, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Σε γενικές γραμμές τείνω περισσότερο προς την άποψη ότι τα παιχνίδια του είδους πρέπει να ενθαρρύνουν τον παίχτη να βασίζεται σε αντικείμενα που βρίσκει και να μην κάνουν το trading ιδιαίτερα εύκολο. Χάνεται και η μαγεία αν όλα περιστρέφονται γύρω από το AH. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί το AH είναι ο διάβολος ενώ μια δύσχρηστη σελίδα γεμάτη με buyouts είναι τόσο διαφορετικό. Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί ένα AH που έχει minimum bid και buyout δεν εξομοιώνει πλήρως την όποια διαπραγμάτευση. Το ότι υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να μη γίνει το ΑΗ κώλος και να αποφευχθούν sniping και bots ισχύει. Αν ένα παιχνίδι δεν έχει πληθώρα stats και σπάνιων item και σαν αποτέλεσμα μπορεί να παιχτεί self-found δεν υπάρχει λόγος να έχει AH ή καν trading (βλέπε Diablo). Ας κόψουμε λίγο όμως με το PoE γιατί το κράξιμο έρχεται και θα είναι και δικαιολογημένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι τυχαίο ότι το trading γίνεται σχεδόν αποκλειστικά μέσω μια σελίδας που ουσιαστικά εξομοιώνει ένα AH η οποία είναι φτιαγμένη από άτομο εκτός από την εταιρία όπως επίσης και τα tools για να "ανεβάσεις" αντικείμενα σε αυτό το site. Καθόλου δεν εξομοιώνει καμία σελίδα το trading στο poe. Αναζήτηση μπορείς να κάνεις, αλλά η όλη διαπραγμάτευση με τον trader παραμένει. Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί το AH είναι ο διάβολος ενώ μια δύσχρηστη σελίδα γεμάτη με buyouts είναι τόσο διαφορετικό. Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί ένα AH που έχει minimum bid και buyout δεν εξομοιώνει πλήρως την όποια διαπραγμάτευση. χασιμο χρονου τα bids που επρεπε να περιμενεις και να υπολογισεις στο περιπου το τελευταιο λεπτο? wtf? Ναι ειναι η μερα με την νυχτα,,,,ολο το fun στο trading ειναι που θα κατσεις να ψαξεις το αντικειμενο που χρειαζεσαι, ναι μπορει να πας σε μια σελιδα που ψαχνει ολο το forum (νομιζω υπηρχε και για το d2 εκτος του d2jsp--forum gold--) να σου πει σε πιο σημειο βρισκεται η "βελονα" στα αχυρα. Το trading στο D2 εκτος των απειρων dupes που επαιζαν το πιο κλασσικο trading γινοταν απο τα channels....περναγες ποση ωρα εκει καθως προσπαθουσες να διαπραγματευτεις ιτεμς κλπ. αληθινο trading! Οσο για το D3 πλεον ετσι οπως ειναι δεν χρειαζεται trading, απο το ποσο ευκολα μπορεις να ντυθεις μεσα σε 1 μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κόσμος που προτιμάει να ψωνίζει από κάποιο e-shop και άλλος που του αρέσει να ψάχνει σε πάγκους στο παζάρι... Υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί ebay για gadgets και άλλοι που ψωνίζουν από τους Κινέζους στο δρόμο. Υποθέτω το παζάρι και οι Κινέζοι είναι το αληθινό trading?Really? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εν ετη 2015 οχι φυσικα.......αλλα μιλαω για το νοημα της αγορας. ειναι το ιδιο που θα πατησεις ενα κλικ με το αλλο που θα πας να τρεξεις να ιδρωσεις, να πιασεις στα χερια σου το αντικειμενο, να διαπραγματευτεις και μετα να το αγορασεις? γι'αυτο εχουμε καταστραφει ,,, με αυτα τα eshop και τα gadgets. ολα ψευτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 αυτος: Συνεπώς, όχι δεν ψήνομαι, γιατί δεν έχω τίποτα να αποδείξω και γιατί δεν έχω το χρόνο και τη θέληση να επενδύσω σε κάτι τέτοιο. αν ήμουν φοιτητής, θα το συζητούσαμε. (Όχι, δεν έχω το χρόνο λόγω δουλειάς υπερ-πλήρους απασχόλησης και οικογενειακών υποχρεώσεων να αφοσιωθώ τόσο πολύ σε ένα και μόνο παιχνίδι. Στο φινάλε τί σημασία έχει τί είδους παίκτης είμαι εγώ. Δεν διεκδίκησα εγώ το άλαθητο, εσύ είσαι αυτός που το παίζεις ιστορία) αλλη μια αποδειξη οτι δεν καταλαβες ποτε το d2 αλλα συνεχιζεις να κραζεις για τη "πολυπλοκοτητα", την "ικανοτητα" κλπ ενω δεν ξερεις τα βασικα. Ξαναδιαβασε αυτα που εγραψα για το lod (unique sets BiS, καμια διαφορα μεταξυ των items και μεταξυ των παικτων με 5-10 builds μονο) ,,,αμα δεν καταλαβαινεις παλι τοτε δεν εχει νοημα Ναι για την περιοδο 2000-2001 και μετα με το classic hc ladder 2003-09. ενα παραδειγμα του ποσο BROKEN items υπηρχαν στο lod που θαυμαζες (Δεν είπα ποτέ ότι το θαύμαζα, είπα ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μέχρι εκεί. Όπως είναι και το d3. Όπως πιθανώς να είναι και το ΡοΕ. Εσύ το εκθείαζες σε προηγούμενα post αλλά τώρα το κράζεις, εσύ αντιφάσκεις) http://diablo.wikia.com/wiki/Harlequin_Crest_%28Diablo_II%29 http://diablo.wikia.com/wiki/Vampire_Gaze γι'αυτο επιμενω οτι δεν ξερεις... (όχι φίλε μου, ΕΣΥ δε διευκρίνισες ποτέ για ποια περίοδο μιλούσες. Πάντα αναφερόσουν στα ποστ σου γενικά και αόριστα στο d2. Τώρα, για πρώτη φορά ανφέρεσαι σε συγκεκριμένη περίοδο, περιέργως) ειμαι σε οσα μου τραβηξουν το ενδιαφερον και θα κατσω να ασχοληθω μονο και μονο σε αυτα. (Παρομοίως και εγώ...) Πραγματικα δυσκολο και απαιτητικο παιχνιδι....που ειναι teambased games εννοεις? (Ναι, είναι πολύ απαιτητικά και θέλουν skills όχι μόνο ατελείωτο χρόνο. Το sc2 όμως είναι 1v1 και είναι αποκλειστικά skilled. Απόδειξέ μας εκεί πόσο pro είσαι, αν είσαι, γιατί μου φαίνεσαι όλο λόγια. Δίνει και μεγάλη σημασία στο trading και μου φαίνεται ότι πας και αγοράζεις τα αντικείμενα και μετά το παίζεις ιστορία...) Εγω σου ειπα σου προσφερω ενα ποσο να μου αποδειξεις οτι ποσο ευκολο ειναι να αντιγραψεις ενα build απο το google και να παιξεις στο PoE. αφου ειναι τοσο ευκολο να ψαξεις google καντο...θα πληρωθεις μια χαρα, τι εχεις να χασεις? (πόσα λεφτά θα μου δώσεις, να αφήσω τη δουλειά μου για να παίξω ΡοΕ; Θέλω 2κ το μήνα, αλλιώς δε με συμφέρει. Αν πληρώνεις, παίζω.) οσο ευκολο ειναι αυτο.....αλλο τοσο ειναι και να βγεις στις πρωτες θεσεις στο cs:go και dota. (Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι pro gamer πάντως ούτε θέλω να αποδείξω τίποτα, ούτε έχω κράξει έστω και ΜΙΑ ΦΟΡΑ το ΡοΕ, άρα δε φέρω κανένα βάρος απόδειξης. Εσύ από την άλλη που κράζεις, πρέπει εμπράκτως να αποδείξεις αυτά που λες, ότι δηλαδή είσαι skilled player) Το d3 εχει ladder? σε τι? ποσα δις dps θα φτασεις? η το απειρο paragon? lol (Έχει ladder για Greater rifts στα οποία μπορείς να φτάσεις αρκετά ψηλά χωρίς να έχεις τα καλύτερα αντικείμενα και χωρίς να είσαι 800-1000 paragon, χωρίς να έχεις μεγάλο sheet dps και μάντεψε, παίζουν και παραλλαγές στα builds) επειδη εισαι ασχετος (είπε ο φασίστας που δε δέχεται τίποτα άλλο πέρα από τη δική του άποψη......) ....χωρις trading σε online rpg δεν υφισταται μαθε το τωρα αν δεν το εχεις μαθει τοσο καιρο.(υπάρχει κάπου γραμμένο αυτό; Είναι κοινώς συνομολογημένο; αυτο το λες εσύ, μια υποκειμενική άποψη. δε σημαίνει ότι είναι και έτσι όμως. Στο κάτω κάτω το παιχνίδι λέει ότι παίζεις και βρίσκεις τα αντικείμενα. Το Trading ήταν και είναι συμπληρωματικό στοιχείο των παιχνιδιών και όχι η ουσία. Η ουσία είναι το action rpg, όχι το trading σε ιστοσελίδες με πραγματικά φράγκα.) εκτος αν θες να το παιξεις κινεζος και μετα απο 10 χρονια να σου πεσει το απολυτο item (μάλιστα, δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να σου πέσει το απόλυτο item? γιατί πιο πάνω έγγραφες ότι δεν είχε σημασία το item αρκεί να ξέρεις να παίζεις... Σε κάθε περίπτωση προτιμώ να παίζω το παιχνίδι παρά να περνάω χρόνο σε trading. Ομολογώ όμως ότι και με το ΑΗ και με το RMAH και με το trading στο d1 / d2 το είχα διασκεδάσει. Δεν το θεωρώ κακό δηλαδή απλά τελικώς πιστεύω ότι το trading θέλει έλεγχο για να μη γίνεται το trading το παιχνίδι το ίδιο, όπως είπε και ένας άλλος) το RMAH ηταν καλη ιδεα εν μερη για να βγαλεις κανα φραγκο, αλλα δεν το διαχειριστηκαν σωστα, ουτως η αλλως δεν αντεξε ουτε 4 μηνες,,,με τοσα bots και ποσα rmt sites. (Ναι ρε φίλε, αλλά από τη μία κράζεις την εταιρεία ότι αποζητά μόνο κέρδος στο οποίο συνέβαλε πάρα πολύ το RMAH και από την άλλη λες ότι το RMAH ήταν καλή ιδέα για να βγάζουν οι παίκτες χρήματα. Όσοι έκραζαν την εταιρεία ως φιλοχρήματη, την έκραξαν ακριβώς για το RMAH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 πάντως καλό θα ήταν να φτιάξετε ένα άλλο thread ας πούμε D3 vs PoE και να γράφετε τα χαλιά σας εκεί έτσι κι αλλιώς δεν κάθετε και κανένας εδώ να τα διαβάσει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τι λές ρε aliakas, και γώ τι θα κάνω στα βραδυνά μου; έχω βαρεθεί να βλέπω ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα!Σκεφτομαι να παιξω ξανα D3 να δω πως ειναι! Να κανω seasonal ή Softcore? Eπισης εχει διαφορα απο 1/2 season? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το seasonal δεν αποκλείει το softcore και ούτε το αντίστροφο. Για την ακρίβεια η πλειονότητα παίζει softcore seasonal. Η Season 4 που διανύουμε θα τελειώσει σε 4-5 weeks, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις να δεις τι παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliastra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 παιδες βλέπω οτι υπάρχουν δυο diablo 3, το απλο και το Reaper of Souls...αντιλαμβάνομαι οτι το ένα ειναι expansion του αλλου...αλλα δεν μπορω να καταλάβω εάν πρέπει να αγορασω και τα δυο ή μονο το ενα...μπορει καποιος να βοηθησει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα!Σκεφτομαι να παιξω ξανα D3 να δω πως ειναι! Να κανω seasonal ή Softcore? Eπισης εχει διαφορα απο 1/2 season? καλύτερα παίξε fallout 4 και σε 3-4 εβδομάδες που θα μπει η καινούργια season ετοιμάσου για κάψιμο έχουν αλλάξει πολλά από τότε που έπαιζες προς το καλύτερο ευτυχώς και κάπου πήρε το μάτι μου ότι η PTR 2.4 είναι online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εάν αγοράσεις το Diablo 3 βλέπεις ένα Α content, το οποίο απέχει πολύ από την πλήρη εμπειρία που μπορεί να σου προσφέρει το παιχνίδι. Οπότε εκ των πραγμάτων πρέπει να πάρεις και το expansion για να παίξεις και να έχεις πρόσβαση σε όλο το content. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις