paularas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 (παίζει κανένας απο εσας atm diablo ή απλά κάνετε σαν τις γκόμενες?) ps1: 1000 φορές να έχω τον πρασινομάτη να λέει τα δικά του κάθε season πάρα να σας βλέπω να σφάζεστε w/o reason 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Το "έχει σκοπό το κέρδος" έχει παρεξηγηθεί λίγο γιατί ο κάθε καθυστερημένος το χρησιμοποιεί όπου και όπως να' ναι. - Προφανώς και θα έχει σκοπό το κέρδος γιατί είναι εταιρία και όχι φιλανθρωπική οργάνωση. - Όχι δε μας κάνει χάρη που βγάζει patches/updates και συντηρεί servers γιατί αυτά είναι προφανή πράγματα που πληρώσαμε όταν αγοράσαμε το παιχνίδι. Αν κλείναν τους servers ναι μεν θα γλίτωναν λεφτά αλλά δε βλέπω πως θα ξαναπαίρναν έστω 1€ από εμάς μελλοντικά. Το "πρόβλημα με το κέρδος" (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) είναι η αρπαχτή. Αυτό από μόνο του είναι πολύ φιλοσοφικό και υποκειμενικό αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να πω τη δική μου οπτική: Η blizzard σαν εταιρία και το diablo σαν brand απευθύνεται σε ένα δύσκολο και απαιτητικό κοινό που ΚΑΙ λόγω νοσταλγίας έχει απαιτήσεις που φτάνουν στο θεό (όπερ και οι τόσες διαφωνίες). Το να καλύψεις αυτό το κοινό είναι πολύ πιο δύσκολο από το να δημιουργησεις ένα κονσολοπαίχνιδο πολύ βατό στις μικρές ηλικίες που απλά προχωράς και βαράς σε στυλ Final Fight ή Cadilacs and Dinosaurs. Ένα παιχνίδι για όλους χωρίς depth. Υποθέτω αυτή την αλλαγή στο κοινό που απευθύνεται το game εννοούν αρπαχτή αν και δε συμφωνώ πλήρως ότι το diablo 3 είναι αρπαχτή. Έχει αρκετά καλό value for money απλά δε το λες και έπος με τίποτα. Edit: Παύλο φαντάζομαι και οι υπόλοιποι παίζουν όσο εγώ. Μπαίνουν καμιά βδομάδα ανά season launch και αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για ποιους ακριβώς random χάρτες μιλάς αλλά εάν εννοούμε το ίδιο, οι random χάρτες ξεκίνησαν από το diablo1. εσυ μαλλον λες για τα tiles, καμια σχεση το ενα με το αλλο. Όπα για μισό ρε παιδιά... Η blizzard, μετά το RMAH που έχει κλείσει εδώ και καιρό, δεν έχει άμεσα κέρδος από το d3 και παρόλα αυτά και servers συντηρεί (που έχουν μεγάλο κόστος) και βγάζει τακτικά νέο content (από items έως και νέες περιοχές), συνεπώς τί κερδίζει από το d3 αυτή τη στιγμή και το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα; Τα ίδια και στο SC2. Παίρνεις το παιχνίδι, παίζεις, τέλος. Δεν πληρώνεις τίποτα άλλο. Συνέχεια "έχει σκοπό το κέρδος"... εντάξει προφανώς έχει σκοπό το κέρδος γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο και όχι καμια τυχαία αλλά είναι και από τις λίγες εταιρείες που έχουν τέτοιο support στα παιχνίδια τους ακόμα και πολλά χρόνια αργότερα από την κυκλοφορία τους. λαθος καταλαβες,, ez quantity games για ευρυ κοινο = great profit system η blizz ξερει και το κανει αυτο απο πρωτο χερι. και οχι δεν την κραζω ισα ισα που εχει τρελο κερδος απο αυτο που κανει, απλα δεν παει να πιασει ενα συγκεκριμενο αριθμο παιχτων που γουσταραν το d2 να το κανουν ιδιο...γιατι δεν την συμφερει. θελει να πιασει το μεγαλο ψαρι. Έρχεται κι ο Ζεκε κάθε τόσο να μας πει πόσο γαμάτο είναι το ΡοΕ. Λες και παίρνει ποσοστά και προσπαθει να αρπάξει κόσμο. (Ρε μπας και παίρνεις; Γιατί άμα παίρνεις, έχω 3 pc που το σηκώνουν, να φέρω κόσμο, ./serious) Πραγματικά, παρακολουθεί το thread και μόλις παίξει γκρίνια, τσουπ, έρχεται και ο Ζεκε να συμπληρώσει. Άλλη δουλειά δεν έχεις; Αν είναι τόσο ανώτερο το PoE γιατί ασχολείσαι ακόμα με το thread του D3? Αν κάποιος θέλει να κράξει την blizzard, ας ανοίξει σχετικό θέμα να πάμε να τα πούμε εκεί (και να μου το στείλει με pm για να έρθω και εγώ). ψηνεις να φερουμε κοσμο? ιδιαιτερα μαθηματα κτλ κτλ κουβεντα να κανουμε παντα γιαυτο ασχολουμαι και να σε τσιγκλισω λιγακι χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 (παίζει κανένας απο εσας atm diablo ή απλά κάνετε σαν τις γκόμενες?) ps1: 1000 φορές να έχω τον πρασινομάτη να λέει τα δικά του κάθε season πάρα να σας βλέπω να σφάζεστε w/o reason Ναι, εγώ πχ παίζω σχεδόν καθημερινά, πότε λίγο πότε πολύ, αλλά παίζω. Το "έχει σκοπό το κέρδος" έχει παρεξηγηθεί λίγο γιατί ο κάθε καθυστερημένος το χρησιμοποιεί όπου και όπως να' ναι. - Προφανώς και θα έχει σκοπό το κέρδος γιατί είναι εταιρία και όχι φιλανθρωπική οργάνωση. Συμφωνούμε - Όχι δε μας κάνει χάρη που βγάζει patches/updates και συντηρεί servers γιατί αυτά είναι προφανή πράγματα που πληρώσαμε όταν αγοράσαμε το παιχνίδι. Αν κλείναν τους servers ναι μεν θα γλίτωναν λεφτά αλλά δε βλέπω πως θα ξαναπαίρναν έστω 1€ από εμάς μελλοντικά. Εντάξει για τους servers αλλά patches/updates θα μπορούσε να μη βγάζει, αφού και καλά "έχει αλλοτριωθεί τόσο πολύ σαν εταιρεία και κάνει αρπαχτές και δεν είναι όπως παλιά" κλπ. Όταν πληρώνεις το παιχνίδι δεν αγοράζεις patches / updates, γενικά. Τα "αγοράζεις" γιατί είναι τίτλος της blizzard και είναι πλέον mainstream η υποστήριξη με patches / updates στα περισσότερα παιχνίδια, και σε αυτό έχει βάλει το λιθαράκι της η blizzard. Το "πρόβλημα με το κέρδος" (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) είναι η αρπαχτή. Αυτό από μόνο του είναι πολύ φιλοσοφικό και υποκειμενικό αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να πω τη δική μου οπτική: Η blizzard σαν εταιρία και το diablo σαν brand απευθύνεται σε ένα δύσκολο και απαιτητικό κοινό που ΚΑΙ λόγω νοσταλγίας έχει απαιτήσεις που φτάνουν στο θεό (όπερ και οι τόσες διαφωνίες). Το να καλύψεις αυτό το κοινό είναι πολύ πιο δύσκολο από το να δημιουργησεις ένα κονσολοπαίχνιδο πολύ βατό στις μικρές ηλικίες που απλά προχωράς και βαράς σε στυλ Final Fight ή Cadilacs and Dinosaurs. Ένα παιχνίδι για όλους χωρίς depth. Τα diablo1 + 2 ήταν δύσκολα; Δεν ήταν βατά; Σιγά τα πολύπλοκα παιχνίδια... επειδή δεν ήταν τόσο διαδεδομένο το internet και δεν υπήρχαν τόσο αναλυτικά guides να σου λένε μέχρι και πώς θα κλάσεις, δε σημαίνει ότι ήταν πολύπλοκα και δύσκολα. Απλούστατα ήταν και αυτό ήταν το νόημα από το diablo1 στο οποίο (κατά τη γνώμη μου) είναι πολύ πιο κοντά το d3 από το d2. Άλλωστε, η πολυπλοκότητα και η δυσκολία στην κατανοήση δεν είναι αυτοσκοπός όταν το παιχνίδι είναι βαρετό (πχ) Υποθέτω αυτή την αλλαγή στο κοινό που απευθύνεται το game εννοούν αρπαχτή αν και δε συμφωνώ πλήρως ότι το diablo 3 είναι αρπαχτή. Έχει αρκετά καλό value for money απλά δε το λες και έπος με τίποτα. Φυσικά και έχει καλό value for money. Τώρα ο χαρακτηρισμός "έπος" είναι υποκειμενικός. Edit: Παύλο φαντάζομαι και οι υπόλοιποι παίζουν όσο εγώ. Μπαίνουν καμιά βδομάδα ανά season launch και αυτό. BlackScorpionX, on 09 Nov 2015 - 2:01 PM, said: Δεν ξέρω για ποιους ακριβώς random χάρτες μιλάς αλλά εάν εννοούμε το ίδιο, οι random χάρτες ξεκίνησαν από το diablo1. εσυ μαλλον λες για τα tiles, καμια σχεση το ενα με το αλλο. ποια tiles? εγώ λέω για το ότι κάθε φορά που έκανες νέο game στο diablo, οι χάρτες άλλαζαν. Μόνο στο single player έμεναν ίδιοι όταν έκανες save. Όταν τελείωνες το single και πήγαινες να κάνεις νέο, οι χάρτες ήταν καινούριοι, πάντα random. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 ποια tiles? εγώ λέω για το ότι κάθε φορά που έκανες νέο game στο diablo, οι χάρτες άλλαζαν. Μόνο στο single player έμεναν ίδιοι όταν έκανες save. Όταν τελείωνες το single και πήγαινες να κάνεις νέο, οι χάρτες ήταν καινούριοι, πάντα random. ναι τα tileset λες. αυτο υπαρχει και στο PoE καθε φορα που αλλαζεις το instance σου, χιλιαδες συνδιασμους απο tilesets. (rogue-like system) τα end game maps ειναι αλλο πραγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε zeke μετά απορείς που αρπάζονται. Δίκιο έχουν. Φτάνει με το PoE. Αν το Diablo γαμάει σαν παιχνίδι ή είναι τραγικό δε σχετίζεται κάπως με το PoE. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε ο τύπος δουλεύει στο marketing deparment της GGG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια μια κουβεντα κανουμε και οχι να τσακωθουμε. Δε ξερω τι εχει αλλαξει απο τν πρωτη Season που εχω να παιξω και αν το game σε κρατα καμια βδομαδα παραπανω. Αυτο που ξερω ειναι πως τα Rifts δν ειναι κατι αρκετο. Απο τν αλλη τα new items σε καθε season δν ειναι κακο αλλα τα μαζευεις πολυ ευκολα σχετικα.σε T1 να παιξεις σχεδον σου πεφτουν. Η ολη φαση με το Diablo ειναι το farming οκ.αλλα η ολη φαση καπου χανει. Διαβασα πως εβαλαν και ancients items και καλα πιο δυνατα απο αυτα που εχεις αλλα ειναι ιδια στην ουσια. Εχω να παιξω απο τν 1τη Season Ποσο πολυ εχει αλλαξει το game σε σχεση με τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια μια κουβεντα κανουμε και οχι να τσακωθουμε. Δε ξερω τι εχει αλλαξει απο τν πρωτη Season που εχω να παιξω και αν το game σε κρατα καμια βδομαδα παραπανω. Αυτο που ξερω ειναι πως τα Rifts δν ειναι κατι αρκετο. Απο τν αλλη τα new items σε καθε season δν ειναι κακο αλλα τα μαζευεις πολυ ευκολα σχετικα.σε T1 να παιξεις σχεδον σου πεφτουν. Η ολη φαση με το Diablo ειναι το farming οκ.αλλα η ολη φαση καπου χανει. Διαβασα πως εβαλαν και ancients items και καλα πιο δυνατα απο αυτα που εχεις αλλα ειναι ιδια στην ουσια. Εχω να παιξω απο τν 1τη Season Ποσο πολυ εχει αλλαξει το game σε σχεση με τωρα? ...Ναι έχει σημαντικές αλλαγές και αξίζει να τις δεις, οπότε παίξε και δες. Τζάμπα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 μη φαγωνεστε καλε, θα πω κατι απλο να σς καλυψω. Το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο σε γενικες γραμμες χωρις να ειναι τελειο φυσικα. Αν σκεφτειτε ποσο αλλαξε στην πορεια (εγω δεν ηθελα καν να παρω το reapers αν σας λεει κατι) απο το auciton house που βγηκε και περα τοτε το τελικο αποτελεσμα ΔΕΝ ειναι κακο. Εμενα προσωπικα ΔΕ μου αρεσει που αυτος που εχει paragkon 1000 ας πουμε οτι και να κανω εγω που εχω 800 ας πουμε θα με περασει σε ριφτ... ηθελα να εχω δυνατοτητα να τον περασω. Αυτος παιζε με 2 φιλους βαρδιες 24ωρο, εγω ρε φιλε δεν μπορω να το κανω και να φτασω τοσο. Και εκει που εφτασα ηρωας ειμαι στο 61. Αν σκεφτειτε εκανε πολυ καιρο να μου πεταξει αντικειμενα να τα κανω πρασινα!!! πολυ καιρο!!!!!! πολυ ατυχος!!!!!! Τωρα αν βαζει 1-2 αντικειμενα καλυτερα για να εχεις ενα κινητρο ουτε κρυο ουτε ζεστη... νομιζω οτι εφτασε στο τελος του το παιχνιδι... καλως η κακως! Εγω παντως εχω κινητρο να βγαλω κανα ριφτακι ακομα χωρις να σκοτωνομαι πλεον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν απολαμβάνεις ένα παιχνίδι δεν υπάρχει λόγος να το ξεψειρίζεις. Αν δεν το απολαμβάνεις, δεν το παίζεις. .. ... Παρ' όλα αυτά, POE> Diablo 3. Aν και έχει το Diablo έχει κερδίσει λίγο έδαφος μετά το RoS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Οπως ειπωθηκε και εχει ειπωθει πιο παλια,φετος η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν παρα πολλες προτασεις σε αξιολογα video games για να παιξει καποιος σε σχεση με την αθλια χρονια του 2014.Οποιος λοιπον βαρεθηκε το D3 παιζει κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μηπως θα επρεπε να ολο paragon lvl να φυγει?Μια χαρα ηταν το Mf. Επισης εχω ρε γμτ ενα class με javelin βλεπε javazone δεν υπαρχει. Μακαρι να ενωσουν παλια κομματια του Diablo με καινουργια.τοτε το game ισως γινοταν επος. Δε μπορω να πιστεψω πως σε ολοκληρη blizzcon μιλησαν μονο για ενα patch. Θα ηταν ωραιο τα patch να βαζουν επιπλεον content και οχι αλλαγη τον ηδη υπαρχον. Ενα νεο ισως και δυο class θα εδιναν αλλη πνοη στο game. Ας βγαλουν ενα νεο class σαν patch αλλα οχι πρεπει να πληρωσεις... Κανε το game πιο διασκεδαστικο και βαλε microtransactions πχ για εμφανιση κ θα βγαλεις λεφτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Πάντως οι αλλαγές στο νέο patch είναι στον σωστό δρόμο. Κάπου θα χρησιμοποιούνται τα gold, more stash room, tunάρισμα στο XP κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 θα διαφωνησω για νεους χαρακτηρες... ακομα δε βρηκαμε χρονο να παιξουμε αλλους περαν του βαρβαρου και να βαλουν και αλλους?! Μην ξεχνατε οτι παιζουμε season οποτε παιζουμε μονο 1 για να φτασουμε ψηλα. Αρα καλυτερα νεο content p.x + 1-2 AKT και μπολικα νεα πρασινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις