Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα! :)

Είμαι νέος στο Diablo, ήθελα να το δοκιμάσω και έτσι κατέβασα το Starter Edition.

Έπαιξα το Act I με monk και το λάτρεψα! Αποφάσισα να αγοράσω το παιχνίδι και να ξεκινήσω! :D

Το ερώτημα είναι: Αξίζει να πάρω μόνο το αρχικό Diablo III ή πρέπει να πάρω και το RoS expansion? Αν πάρω μόνο το αρχικό τι περιορισμούς έχω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είπαμε ρε συ, είμαστε κατά των bots. Ο καθένας ας παίζει όσο μπορεί/θέλει/προλαβαίνει.

δεν το πιασες μαλλον....διαβασε το χωρις το bot :)

σου απαντησε ο jim777 απο πανω για το online χωρις trading.

Καλησπέρα στην παρέα! :)

Είμαι νέος στο Diablo, ήθελα να το δοκιμάσω και έτσι κατέβασα το Starter Edition.

Έπαιξα το Act I με monk και το λάτρεψα! Αποφάσισα να αγοράσω το παιχνίδι και να ξεκινήσω! :D

Το ερώτημα είναι: Αξίζει να πάρω μόνο το αρχικό Diablo III ή πρέπει να πάρω και το RoS expansion? Αν πάρω μόνο το αρχικό τι περιορισμούς έχω;

Πρεπει να παρεις και τα δυο φιλε μου.

Χωρις τo Ros δε θα εχεις προσβαση σχεδον σ ολο το game.

Κατα τη γνωμη μου εαν εχεις παιξει D2 θα ψιλοαπογοητευθεις.

Δεν λεω σε καμια περιπτωση πως δεν αξιζει.Απλα δες καλυτερα καποια video στo youtube πριν κανεις την αγορα σου.

Να πω πως επαιζα D3.Εχω να παιξω απο την πρωτη Season αν θυμαμαι καλα!Μπορει και δευτερη.

Απλα αυτα που προσθεσαν δεν με επεισαν σε σχεση με αλλους players.

Ολα ειναι θεμα γουστου αλλωστε!

Οσο για το game δεν νομιζω πως ειμαι ο ποιο καταλληλος για να σου πω αν αξιζει να το αγορασεις η οχι,μπορω ομως να σου πω τη γνωμη μου  :).

Tα παιδια του φορουμ θα μπορεσουν να σου δωσουν πιο πολλες πληροφοριες.

• Like 1

Εγω παντως ζαχαρωνω ασχημα τα φτερα που δινει η Deluxe του Wow για το Diablo https://eu.battle.net/shop/en-us/product/world-of-warcraft-legion :D

ίδια φτερά σε άλλο χρώμα είναι με αυτά που δίνει το νέο achieve να κάνεις clear το set dungeon και με τα 24 sets

blizzcon2015diablopanel-2015-nov-7-108.j

• Like 1

επιτελους εβγαλα το 61 !!! - 14:05 ανετα!

Μου επεσε απλα μια κρανουμπα και αυτο ηταν! Και ενα μετριο ριφτ.

παμε για 62 απο αυριο!

* Καλο ειναι το δευτερο μπαουλο αλλα... τι να τα κανουμε 10 μπαουλα ρε Βλιζαρ?????????????

ελεος!!! Αντε να εφτανε 1 για καθε χαρακτηρα αλλα οχι και 10 !!!

Ρε blizzard βγαλε ενα expansion και κανε ενα game που να μπορει να κρατησει τον κοσμο.προχωρα το story χωρις ακυρα boss.επανεφερε το trade.βγαλε τα paragon lvl που δεν εχουν να προσφερουν τπτ απολυτος.

Δωσε πιο πολυ βαση στα class και οχι σε builds.

Εκανες ενα game το D2 που αλλαξε την ιστορια των rpg οπως την ξερουμε.

Οχι αλλη ξεφτυλα.ο κοσμος θελει ενα game που να ειναι ανταγωνιστηκο και οχι εποχιακο.

Εχουμε φτασει να λεμε πως το POE (path of exile).ειναι καλυτερο οχι πως ειναι κακο.

Συγνωμη για το κραξιμο αλλα ειμαι 28 χρονων gamer και εχω μεγαλωσει με games της μαμας blizzard που σημαινει δοξα και οχι προχειρο δουλειες.

Ρε blizzard βγαλε ενα expansion και κανε ενα game που να μπορει να κρατησει τον κοσμο.προχωρα το story χωρις ακυρα boss.επανεφερε το trade.βγαλε τα paragon lvl που δεν εχουν να προσφερουν τπτ απολυτος.

Οχι αλλη ξεφτυλα.ο κοσμος θελει ενα game που να ειναι ανταγωνιστηκο και οχι εποχιακο.

Εχουμε φτασει να λεμε πως το POE (path of exile).ειναι καλυτερο οχι πως ειναι κακο.

Συγνωμη για το κραξιμο αλλα ειμαι 28 χρονων gamer και εχω μεγαλωσει με games της μαμας blizzard που σημαινει δοξα και οχι προχειρο δουλειες.

χαχαχα ωραια τα λες ρε μαν, αλλα πραγματικα αν πιστευεις κατι τετοιο, ειναι σαν να πιστευεις οτι οι εξωγηινοι θα ερθουν μια μερα να σου χτυπησουν την πορτα και να γινετε φιλαρακια.

Η blizz-north (μαμα blizzard) πεθανε λιγο πριν το 2005, και μελη της (Schaefer bros) εκαναν την σειρα torchlight,,,οπως επισης ενα αλλο σημαντικο ατομο απο το καλυτερο mod του D2 -MedianXL εχει βοηθησει πολλες φορες για unique items και ιδεες στο PoE. Οι ιδιοι Schaefer - Diablo 1+2 , εχουν αναφερει και ειναι γνωστο οτι το PoE ειναι το true spiritual successor του D2 γι'αυτο και στο torchlight 2 προσπαθησαν να αντιγραψουν την βασικη ιδεα πισω απο τα maps του PoE απο το 2012 οπως επισης προσπαθησαν (αλλα απετυχαν) στο D3 με τα dungeons.

Ο κοσμος εχει ενα arpg game ανταγωνιστικο,,το PoE. Το καλυτερο στο ειδος του αυτη τη στιγμη που περιεχει challenge leagues, races, pvp, events με prizes και συνεχως updates-content, expansions κτλ κτλ .... δεν λεω οτι ειναι τελειο, αλλα δεν υπαρχει αλλο arpg που να εχει τις δυνατοτητες του PoE.... και πολυ δυσκολα θα υπαρξει!

Ναι εκανε ενα game διαχρονικο και εθεσε τις βασεις, αλλα ηταν αλλη εταιρια τοτε και αλλη τωρα. Η εταιρια τωρα λεγετε activision blizzard και εχει σκοπο μονο το κερδος. Σιγα μην κατσει να κανει game ανταγωνιστικο και παλιομοδιτικο επειδη γουσταρουν καποια ελαχιστα ατομα το D2. Γι'αυτο το λογο υπαρχει το PoE στην περιπτωση αυτη. Γι'αυτο ακριβως δεν εχει το τρελο base παικτων οπως αλλα μεγαλα games. Τωρα αμα μπεις D2 δεν παιζουν ουτε 200 ατομα. Σημαινει οτι το game ειναι μαπα ? οχι βεβαια.

Επειδη ξερω οτι θα φαω κραξιμο παλι...παλια λεγατε καποιοι οτι θελετε απλα να χαλαρωνετε με το diablo 3 και δεν θελετε πολλα-πολλα, με την φραπα στο ενα χερι και το αλλο στον ποντικα,,,τωρα το κραζετε και θελετε να ειναι ανταγωνιστικο, να μην ειναι broken (lol) ,να μην ειναι σαν crash bandicoot και να βγαζουν exp κτλ.... ειρωνικο ε?

Δεν παει ετσι ομως,,υπαρχουν (ευτυχως) πολλα arpg για να διαλεξει ο καθενας μας, ειτε παιζει για πλακα, ειτε σοβαρα.

μερικα απο αυτα...

xαβαλεδιαρικα: Torchlight 2, D3, Devilian, lost ark, lineage eternal

και σοβαρα-competitive: D2, Grim Dawn και PoΕ

Zeke συμφωνώ στα περισσότερα που λες αλλά δε νομίζω ότι πολλοί ήταν αυτοί που γκρίνιαζαν και ζητούσαν να γίνει το παιχνίδι όπως έγινε.

Το παιχνίδι πέρασε πολλές φάσεις και σε όλες είχε διάφορες παπαριές που επέλεξαν αντί να τις φτιάξουν είτε να τις αφαιρέσουν ή να τις κάνουν χειρότερες. Για να εξηγήσω:

- Μια ηλίθια δυσκολία μετά το A2 με τα bees να σε κάνουν one-shot. Τώρα παίζεις με κλειστά τα μάτια.

- Απίστευτα δύσκολο να βρεις αντικείμενα επειδή το 99,99% των αντικειμένων ήταν μούφα. Τώρα απίστευτα δύσκολο να βρεις updates γιατί το 99,99% των αντικειμένων είναι ήδη πολύ καλά....

- Μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν το AH που είχε διάφορα στραβά. Από bots και sniping μέχρι αγορές με κανονικά λεφτά. Τώρα αφαίρεσαν το trading τελείως.

- Ναι μεν A2 και Α3 ήταν σημαντικά πιο δύσκολες από Α1 αλλά τουλάχιστον λόγω ilvl ρίχναν καλύτερα αντικείμενα. Τώρα είτε torment 1 είτε torment 100 παίζεις τα ίδια πέφτουν.

- Τα legendaries ήταν πολύ σπάνια. Τώρα πέφτουν 10 ανά ώρα.

- Τα legendaries ήταν μούφα. Τώρα δε κοιτάς τα stats καν σε yellow items.

Γενικά το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν εξαιρετικό αν δε κάναν κάθε πρόβλημα που αντιμετώπισαν...μεγαλύτερο. Αν είχαν το σωστό balance στα "fixes" τους και είχαν σκεφτεί κάτι καλύτερο από τα rifts για endgames θα μιλούσαμε για έπος. Ειλικρινά δε το χωράει το μυαλό μου ότι πήραν τις αποφάσεις που πήραν. Η μία πιο λάθος από την άλλη. Άρρωστο πραγματικά.

Όχι πάλι τα ίδια... Αν δε σ'αρέσει, μην παίζεις.

χαχαχα ωραια τα λες ρε μαν, αλλα πραγματικα αν πιστευεις κατι τετοιο, ειναι σαν να πιστευεις οτι οι εξωγηινοι θα ερθουν μια μερα να σου χτυπησουν την πορτα και να γινετε φιλαρακια.

Η blizz-north (μαμα blizzard) πεθανε λιγο πριν το 2005, και μελη της (Schaefer bros) εκαναν την σειρα torchlight,,,οπως επισης ενα αλλο σημαντικο ατομο απο το καλυτερο mod του D2 -MedianXL εχει βοηθησει πολλες φορες για unique items και ιδεες στο PoE. Οι ιδιοι Schaefer - Diablo 1+2 , εχουν αναφερει και ειναι γνωστο οτι το PoE ειναι το true spiritual successor του D2 γι'αυτο και στο torchlight 2 προσπαθησαν να αντιγραψουν την βασικη ιδεα πισω απο τα maps του PoE απο το 2012 οπως επισης προσπαθησαν (αλλα απετυχαν) στο D3 με τα dungeons.

Ο κοσμος εχει ενα arpg game ανταγωνιστικο,,το PoE. Το καλυτερο στο ειδος του αυτη τη στιγμη που περιεχει challenge leagues, races, pvp, events με prizes και συνεχως updates-content, expansions κτλ κτλ .... δεν λεω οτι ειναι τελειο, αλλα δεν υπαρχει αλλο arpg που να εχει τις δυνατοτητες του PoE.... και πολυ δυσκολα θα υπαρξει!

Ναι εκανε ενα game διαχρονικο και εθεσε τις βασεις, αλλα ηταν αλλη εταιρια τοτε και αλλη τωρα. Η εταιρια τωρα λεγετε activision blizzard και εχει σκοπο μονο το κερδος. Σιγα μην κατσει να κανει game ανταγωνιστικο και παλιομοδιτικο επειδη γουσταρουν καποια ελαχιστα ατομα το D2. Γι'αυτο το λογο υπαρχει το PoE στην περιπτωση αυτη. Γι'αυτο ακριβως δεν εχει το τρελο base παικτων οπως αλλα μεγαλα games. Τωρα αμα μπεις D2 δεν παιζουν ουτε 200 ατομα. Σημαινει οτι το game ειναι μαπα ? οχι βεβαια.

Επειδη ξερω οτι θα φαω κραξιμο παλι...παλια λεγατε καποιοι οτι θελετε απλα να χαλαρωνετε με το diablo 3 και δεν θελετε πολλα-πολλα, με την φραπα στο ενα χερι και το αλλο στον ποντικα,,,τωρα το κραζετε και θελετε να ειναι ανταγωνιστικο, να μην ειναι broken (lol) ,να μην ειναι σαν crash bandicoot και να βγαζουν exp κτλ.... ειρωνικο ε?

Δεν παει ετσι ομως,,υπαρχουν (ευτυχως) πολλα arpg για να διαλεξει ο καθενας μας, ειτε παιζει για πλακα, ειτε σοβαρα.

μερικα απο αυτα...

xαβαλεδιαρικα: Torchlight 2, D3, Devilian, lost ark, lineage eternal

και σοβαρα-competitive: D2, Grim Dawn και PoΕ

Μόλις εμφανίστηκε αρνητικό πόστ εμφανίστηκε και ο Ζεκε να κράξει. Σαν τα σαλιγκάρια στη βροχή. Που είσαι εσυ βρε; Σε χάσαμε! Και έλεγα τί μου λείπει τόσο καιρό;

Ναι ρε φίλε ζέκε, κάθε λίγο χτυπάς πόρτα, βάζεις κεφάλι, βλέπεις έναν πικραμένο και αρχίζεις τα σεντόνια. Τι σου έκαναν ρε συ, σου μπάναραν κανα λογαριασμό στο battlenet και τόσο μίσος; Δεν σου αρέσει και το έχεις πει και καμιά 30αριά φορές δλδ, καλά εμείς, εσύ δεν κουράστηκες; 

Επίσης, δεν το κράζουμε, ίσα ίσα που ο κόσμος τώρα πια γουστάρει, ένας φίλος έκανε το σχόλιο και ξαφνικά κλέινουν οι σερβερς.

Ρίξε παράθεση πηγή για το spiritual sucessor του D2 το POE γιατί μου έχει διαφύγει. 

Και κάτι τελευταίο, Διορθώστε, δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά αλλά νομίζω το κόλπο με τους random χάρτες άρχισε απο το torchlight όχι απο το POE.

Δε τον ξέρω τον zeke ούτε τι ρόλο βαράει και δεν έχω κανένα λόγο να τον υπερασπιστώ. Φαντάζομαι θα έχετε τους λόγους σας που τον κράζετε.

Συμμερίζομαι όμως το rage του για την έλλειψη ενός σοβαρού online arpg και την ευκαιρία που πήγε χαμένη στο Diablo 3. Ούτε το PoE είναι τέλειο. Και εκείνο έχει κάποια ηλίθια θέματα που αρνούνται πεισματικά να λύσουν. Δε φταίει η blizzard για τη σημερινή κατάσταση στο gaming αλλά πολλοί που την έχουμε σε εκτίμηση εναποθέσαμε πολλές ελπίδες στα games της και απλά απογοητευτήκαμε με τις τελευταίες κινήσεις της που είναι η κονσολοποίηση των παιχνιδιών της. 

Καλώς ή κακώς σε αυτό το thread θα γκρινιάξουμε για το diablo εκτός και αν πλέον ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread είναι σε ποιο grift έφτασε ο Χ ή ο Υ και μόνο αυτό.

• Like 1

Παιδια μη με παρεξηγειτε.

απλα βλεπω πως το game μαζευει κοσμο σε καθε season start και μετα νεκρα.

Ο σκοπος του καθε παιχνιδιου και ειδικα ενος online ειναι να σε κρατησει οχι να το παρατησεις.

Επισης το poe ναι ειναι καλο.πολυ καλο θα ελεγα αλλα και παλι για συγκεκριμενο κοινο.

Η αληθεια ειναι πως η blizz παει μονο και καθαρα για το κερδος.βλεποντας τον τιτανα του mmo wow να πεφτει σταδιακα αλλα και γενικοτερα τον games της εκτος SC2 αναρωτιεσαι απλα το γιατι.

Δεν κραζω ακριβως το game σε καποιους αρεσει σε καποιους οχι.

Απλα δν εχει αυτο το item hunting τν ολη φαση του trade.το βαθος στν αναπτυξη του καθε class.

Το βλεπω σαν ενα mmo που προσπαθει απλα να αρπαξει οσα μπορει.

Δε ξερω ποσο θα αντεξει ακομα αλλα καλο ειναι να προχωρισουν το story και το online με κατι ουσιοδες.

Όχι πάλι τα ίδια... Αν δε σ'αρέσει, μην παίζεις.

Μόλις εμφανίστηκε αρνητικό πόστ εμφανίστηκε και ο Ζεκε να κράξει. Σαν τα σαλιγκάρια στη βροχή. Που είσαι εσυ βρε; Σε χάσαμε! Και έλεγα τί μου λείπει τόσο καιρό;

Ναι ρε φίλε ζέκε, κάθε λίγο χτυπάς πόρτα, βάζεις κεφάλι, βλέπεις έναν πικραμένο και αρχίζεις τα σεντόνια. Τι σου έκαναν ρε συ, σου μπάναραν κανα λογαριασμό στο battlenet και τόσο μίσος; Δεν σου αρέσει και το έχεις πει και καμιά 30αριά φορές δλδ, καλά εμείς, εσύ δεν κουράστηκες; 

Επίσης, δεν το κράζουμε, ίσα ίσα που ο κόσμος τώρα πια γουστάρει, ένας φίλος έκανε το σχόλιο και ξαφνικά κλέινουν οι σερβερς.

o arikado και o jim εκραξαν περισσοτερο, αλλα παρολα αυτα σε εμενα φωναζετε :P ισα ισα προσπαθησα να του εξηγησω καποια πραγματα δεν εκραξα κανενα diablo.

γενικα μιλησα δεν ειπα για καποιον συγκεκριμενα.......σας αγαπαω γι'αυτο χτυπαω την πορτα  χαχαχα :D

Πότε μίλησαν οι Schaefer για το PoE και το D2?

Ρίξε παράθεση πηγή για το spiritual sucessor του D2 το POE γιατί μου έχει διαφύγει. άρχισε απο το torchlight όχι απο το POE.

Και κάτι τελευταίο, Διορθώστε, δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά αλλά νομίζω το κόλπο με τους random χάρτες άρχισε απο το torchlight όχι απο το POE.

Με εβαλες να κατσω να ψαξω,,,το endgame στο PoE ηταν ενα endless map (χωρις mods) το Maelstrom of chaos απο αρχες alpha version 2010 και μεσα του 2011 ( http://pathofexile.gamepedia.com/Version_0.9.1 ) , μεχρι 22 ιουλιου 2012,( http://pathofexile.gamepedia.com/Version_0.9.11 )που σταματησαν αυτη την εκδοση και εβαλαν τα 45 maps με end boss στο καθενα και κλασσικα το modification/crafting στο mapping.

Το torchlight 2 βγηκε το Σεπτεμβριο του 2012, οποτε λογικα θα υπηρχαν στην closed beta πιο πριν , που σημαινει οτι ή αντεγραψαν την ολη ιδεα του endgame απο το PoE ή ηδη μιλουσαν μεταξυ τους για το συστημα αυτο. Βεβαια τα maps στο PoE εχουν περισσοτερο βαθος αφου μπορεις να τα craftareiς οπως θες εσυ και εχουν εξελιχθει παρα πολυ ( http://pathofexile.gamepedia.com/Map ), σε σχεση με του torchlight που ειναι standard random απο τον vendor και δεν εχουν πολλα negative effects για τον παικτη.

Οσο αναφορα για το ποτε μιλησαν ηταν τοτε με την open beta ή το release του PoE,,, γυρω στο 2012/13, στα news post στην official του PoE. οπως και με τον Median XL,,,μη με βαλεις να το ψαξω αυτο! εχει απειρα news post εκει lol

Δεν ξέρω για ποιους ακριβώς random χάρτες μιλάς αλλά εάν εννοούμε το ίδιο, οι random χάρτες ξεκίνησαν από το diablo1.

Η αληθεια ειναι πως η blizz παει μονο και καθαρα για το κερδος.

Η εταιρια τωρα λεγετε activision blizzard και εχει σκοπο μονο το κερδος.

Όπα για μισό ρε παιδιά...

Η blizzard, μετά το RMAH που έχει κλείσει εδώ και καιρό, δεν έχει άμεσα κέρδος από το d3 και παρόλα αυτά και servers συντηρεί (που έχουν μεγάλο κόστος) και βγάζει τακτικά νέο content (από items έως και νέες περιοχές), συνεπώς τί κερδίζει από το d3 αυτή τη στιγμή και το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;

Τα ίδια και στο SC2. Παίρνεις το παιχνίδι, παίζεις, τέλος. Δεν πληρώνεις τίποτα άλλο.

Συνέχεια "έχει σκοπό το κέρδος"... εντάξει προφανώς έχει σκοπό το κέρδος γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο και όχι καμια τυχαία αλλά είναι και από τις λίγες εταιρείες που έχουν τέτοιο support στα παιχνίδια τους ακόμα και πολλά χρόνια αργότερα από την κυκλοφορία τους.

Ο σκοπος του καθε παιχνιδιου και ειδικα ενος online ειναι να σε κρατησει οχι να το παρατησεις.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να παίξεις και να ευχαριστηθείς όσο παίζεις. Να τα βγάλει τα λεφτά του που λέμε. Ας πούμε εγώ έχω παίξει τόσες ώρες diablo3 που τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Δεν έχω την απαίτηση ούτε και θέλω να πεθάνω παίζοντας ΜΟΝΟ το diablo3. Έχω και άλλα πράγματα να κάνω στη ζώη μου και άλλα παιχνίδια να παίξω. Κάποια στιγμή θα το παρατήσω να παίξω κάτι άλλο, μετά θα ξαναγυρίσω κοκ.

Καλώς ή κακώς σε αυτό το thread θα γκρινιάξουμε για το diablo εκτός και αν πλέον ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread είναι σε ποιο grift έφτασε ο Χ ή ο Υ και μόνο αυτό.

Και ραντεβού θα δώσουμε, και απόψεις θα ανταλλάξουμε, και θα συγκρίνουμε, και νέα θα συζητήσουμε και την πλάκα μας θα κάνουμε και θα γκρινιάξουμε κιόλας αλλά εντάξει ρε μαν, φτάνει με την ίδια γκρίνια και φτάνει με την γκρίνια για την κακιά bli$$ard, τους κλέφτες, τους απατεώνες, που θέλουν τα λεφτά μας, που τα παιχνίδια τους είναι σκατά και ειδικά με τις συγκρίσεις. Έρχεται κι ο Ζεκε κάθε τόσο να μας πει πόσο γαμάτο είναι το ΡοΕ. Λες και παίρνει ποσοστά και προσπαθει να αρπάξει κόσμο. (Ρε μπας και παίρνεις; :blink: Γιατί άμα παίρνεις, έχω 3 pc που το σηκώνουν, να φέρω κόσμο, ./serious) Πραγματικά, παρακολουθεί το thread και μόλις παίξει γκρίνια, τσουπ, έρχεται και ο Ζεκε να συμπληρώσει. Άλλη δουλειά δεν έχεις;  :-D  Αν είναι τόσο ανώτερο το PoE γιατί ασχολείσαι ακόμα με το thread του D3?

Αν κάποιος θέλει να κράξει την blizzard, ας ανοίξει σχετικό θέμα να πάμε να τα πούμε εκεί (και να μου το στείλει με pm για να έρθω και εγώ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...