Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρτε Ptr preview για το πατσάκι 2,4,0

http://us.battle.net/d3/en/blog/19941044/patch-240-ptr-preview-11-6-2015

εδιτ : ρε nzeppos σε πάω που σε πάω ρε φιλαράκι ακούς και septic flesh απλά respect!!

πες και κανά battletag για να βρεθούμε μέσα καμιά φορά.. (δεν είσαι στο clan toy insomnia? )

Δημοσ.

Παιδια το game ειναι ηδη dead.οσα patch και να βγαλουν αν δεν βγαλουν expansion ολα τ αλλα ειναι περιτα.

Θα μπορουσαν να ξαναβαλουν Runes και ενα trade system.αυτη ηταν η ολη ουσια του Diablo το trade.

Για μενα προσωπικα απογοητευσει καθως περιμενα να ανακοινωσουν νεο exp.

Απο τν αλλη εδωσαν πιο πολυ βαση στο Sc2 και στο WOW.

Δημοσ.

Παιδια το game ειναι ηδη dead.οσα patch και να βγαλουν αν δεν βγαλουν expansion ολα τ αλλα ειναι περιτα.

Θα μπορουσαν να ξαναβαλουν Runes και ενα trade system.αυτη ηταν η ολη ουσια του Diablo το trade.

Για μενα προσωπικα απογοητευσει καθως περιμενα να ανακοινωσουν νεο exp.

Απο τν αλλη εδωσαν πιο πολυ βαση στο Sc2 και στο WOW.

Θα φανεί εαν είναι dead όταν θα γίνει το ban wave που είπαν στα bots...

Για να δούμε πόσοι είμαστε που παίζουμε κανονικά και πόσοι botaρουν(κάπου διάβασα χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι το 50-60% είναι botters..)

• Like 1
Δημοσ.

Πάρτε Ptr preview για το πατσάκι 2,4,0

http://us.battle.net/d3/en/blog/19941044/patch-240-ptr-preview-11-6-2015

εδιτ : ρε nzeppos σε πάω που σε πάω ρε φιλαράκι ακούς και septic flesh απλά respect!!

πες και κανά battletag για να βρεθούμε μέσα καμιά φορά.. (δεν είσαι στο clan toy insomnia? )

Εμμμ, δεν θυμόμουν ότι είχε clan το insomnia, θα μπω!

Δημοσ.

Trade system εννοείτε να επανέλθει το auction house; no thanks

Θες αντικείμενα; Λιωσε στο gaming μέχρι να σου πέσουν. Με τα λεφτά είναι τόσο εύκολο και άδικο ταυτόχρονα για όσους δεν έχουν αρκετά για να αγοράζουν τα καλύτερα αντικείμενα.

Επίσης αυτό με τα bots πρέπει να τελειώνει. Το community έχει ήδη στείλει δεν ξέρω πόσες φορές mails παραπόνων στην Blizzard. Χρειάζεται ένα καλό καθάρισμα.

Προσωπικά με τα patches μια χαρά ευχαριστημένη είναι. Ειδικά με την προσθήκη του Cube & crafting materials. Και να αργήσει δύο χρόνια να βγει νέο expansion, big deal.

Δημοσ.

δεν ξέρω αν το έχουν παρατήσει ή όχι το game 

πάντως για μένα είναι απαράδεκτο το end game του παιχνιδιού να είναι η αύξηση της δυσκολίας 

Δημοσ.

Πήραν ένα παιχνίδι θρύλο στο PC που έθεσε τις βάσεις για τα Action RPG και το κάναν Crash Bandicoot.

- Είναι απαράδεκτο να είναι online χωρίς trading. Επειδή σε υποχρεώνουν να παίζεις self-found τα legendaries είναι common και τα rare δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Τι σκατά online είναι χωρίς ίχνος οικονομίας? Όσο online είναι το crash bandicoot με achievements

- Είναι απαράδεκτο να T1 και ΤΧ ή και αντίστοιχα σε όλα τα Grifts να πέφτουν ΤΑ ΙΔΙΑ αντικείμενα. Είναι δυνατόν τα drops να μην έχουν καμία σχέση με το progression? Μπορώ να παίζω grift 15 για πάντα και να έχω καλύτερα αντικείμενα από αυτόν που παίζει grift 60. 

Μπορώ να γράψω και άλλα 10 αλλά αυτά τα 2 είναι ο λόγος που το παιχνίδι είναι παιχνίδι μιας βδομάδας μετά από κάθε patch.

Δημοσ.

Οχι δεν εννοω το Auction House.

Μιλαω για το κλασσικο trade που ξεραμε στο D2.

Ολοκληρη blizzard μπορει να βρει εναν τροπο και οχι να πειραματιζεται με content.

Βαλε trade και θα δεις τον κοσμο βα επιστρεφει.

Οσο για τα achievements ελεος diablo ειναι οχι Mario...

Δημοσ.

Τα achievements τί κακό έχουν; Κι αυτά αποτελούν στόχο και κίνητρο για αρκετούς παίχτες. Και σε άλλα παιχνίδια, όπως στο Skyrim και αλλού. Όποιος δεν γουστάρει, απλά δεν ασχολείται να τα μαζέψει.

Δημοσ.

Τα achievements δεν έχουν κανέναν κακό αλλά δε μπορείς να βασίσεις ένα game σε achievements. Το skyrim είναι offline και δεν είναι "loot-game". 

Μπορείς να φανταστείς για παράδειγμα στο WoW στο lvl10 dungeon να μπορούσαν να πέσουν mythics/epics/legendary/whatever που απλά είναι τα καλύτερα στο παιχνίδι? Ποιο το νόημα του lvl100 dungeon τότε? Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο broken είναι αυτή η αναλογία.

Δημοσ.

Τα achievements τα βλέπω σαν κάτι έξτρα. Δεν είναι η καρδιά του παιχνιδιού. Είναι γι'αυτούς που αναζητούν σε κάθε παιχνίδι να το ολοκληρώνουν σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται, να μαζεύουν τα πάντα, δίνει μια αίσθηση ικανοποίησης.

Αυτό όσον αφορά την αναλογία lvl, difficulty και drop αντικειμένων συμφωνώ.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η καρδιά του παιχνιδιού ή όχι.

Θα ήθελα να grindάρω όσο δε πάει για να μπορώ να βγάλω Grift 65 γιατί ρίχνει καλύτερα αντικείμενα όχι απλά το "65" να είναι ένα νούμερο για να την πω στην nenya που έχει κολλήσει στο 64. Γι'αυτό μου φαίνεται ότι εν τέλη ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ γιατι το μόνο που πρακτικά προσφέρει είναι να λέω "65 εγώ 64 όλοι σας".

Θα μπορούσαν να βγάλουν ένα παιχνίδι έπος που να έπαιρνε βαθμολογία 15 με άριστα το 10. Αντ' αυτού βγάλαν ένα απλά καλό παιχνίδι 8/10 που απλά αξίζει τα λεφτά του. Αυτό είναι το παράπονό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Θες αντικείμενα; Λιωσε στο gaming μέχρι να σου πέσουν. Με τα λεφτά είναι τόσο εύκολο και άδικο ταυτόχρονα για όσους δεν έχουν αρκετά για να αγοράζουν τα καλύτερα αντικείμενα.

οποτε καλυτερα chinese bot farming 24/7?

Θα μπορούσαν να βγάλουν ένα παιχνίδι έπος που να έπαιρνε βαθμολογία 15 με άριστα το 10. Αντ' αυτού βγάλαν ένα απλά καλό παιχνίδι 8/10 που απλά αξίζει τα λεφτά του. Αυτό είναι το παράπονό μου.

θα μπορουσαν, ισως. Αν δεν ειχαν παρει τα μυαλα τους.....λεφτα, ισως.

Δημοσ.

οποτε καλυτερα chinese bot farming 24/7?

Είπαμε ρε συ, είμαστε κατά των bots. Ο καθένας ας παίζει όσο μπορεί/θέλει/προλαβαίνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...